Tolga Erdoğan Haberleri

Tolga Erdoğan Haberleri

Karamürsel'in gururu Tolga Erdoğan

Karamürsel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Muharrem Erdoğan’ınoğlu Prof. Dr. Tolga Erdoğan İtalya’da eğitim ateşesi oldu.

Doç. Dr. Tolga Erdoğan Kocaeli Üniversitesi'ni yıktı geçti

Aslen Karamürselli olan ve hala Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyesi olarak görevini sürdüren Doç. Dr. Tolga Erdoğan geçtiğimiz gün Kocaeli Üniversitesi’nde bir dizi etkinliğe imza attı.

Karamürsel’de yüzlerce çocuk statta bir araya geldi

Karamürsel’de bugün düzenlenen etkinlikte yüzlerce çocuk aileleri ile birlikte eylendi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Tolga ERDOĞAN'ın koordinatörlüğünde

Karamürsel'de bir ilk bu etkinlik kaçmaz

Şenliğin Amacı: İlkokul ve okul öncesi düzeydeki çocukların, birlikte oyunlar oynamalarını sağlayarak güzel ve mutlu bir vakit geçirmelerini sağlamaktır.

Tolga Erdoğan'dan Karamürsele büyük jest

Karamürsel'in sevilen simalarından KTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tolga Erdoğan aynı zaman'da bir Karamürsel aşığı.

TOLGA ERDOĞAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU

ERDOĞAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU Karamürsel'in sevilen simalarından olan.Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesin'de Doç.Dr. olarak çalışan TOLGA ERDOĞAN ikinci kez bebek sevinci yaşadı. Çiftin ikinci çocukları geçtiğimiz günlerde Trabzon Medical Park Hastanesin'de dünyaya gözlerini açtı.Tolga ve Özge Erdoğan çiftinin Kerem isminde bir erkek çocukları dünyaya geldi.KARAMÜRSEL.tv Gazetesi ve Buber Group Ailesi olarak Erdoğan Ailesi’ni tebrik eder; yaşama ’Merhaba’ diyen Kerem bebeğe sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü bir hayat dileriz.