Tolga Haberleri

Tolga Haberleri

Karamürsel'in gururu Tolga Erdoğan

Karamürsel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Muharrem Erdoğan’ınoğlu Prof. Dr. Tolga Erdoğan İtalya’da eğitim ateşesi oldu.

Kocaeli genç doktor intihar etti

İzmit Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde görevli Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Tolga Yazıcı hastanedeki çalışma odasında meslektaşları tarafından ölü olarak bulundu.

Doç. Dr. Tolga Erdoğan Kocaeli Üniversitesi'ni yıktı geçti

Aslen Karamürselli olan ve hala Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyesi olarak görevini sürdüren Doç. Dr. Tolga Erdoğan geçtiğimiz gün Kocaeli Üniversitesi’nde bir dizi etkinliğe imza attı.

Karamürsel’de yüzlerce çocuk statta bir araya geldi

Karamürsel’de bugün düzenlenen etkinlikte yüzlerce çocuk aileleri ile birlikte eylendi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Tolga ERDOĞAN'ın koordinatörlüğünde

Karamürsel'de bir ilk bu etkinlik kaçmaz

Şenliğin Amacı: İlkokul ve okul öncesi düzeydeki çocukların, birlikte oyunlar oynamalarını sağlayarak güzel ve mutlu bir vakit geçirmelerini sağlamaktır.

Tolga Erdoğan'dan Karamürsele büyük jest

Karamürsel'in sevilen simalarından KTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tolga Erdoğan aynı zaman'da bir Karamürsel aşığı.

Ereğli'de korkunç kaza 2 Yaralı

Karamürsel'den izmit istikametinden izmit istikametine seyir halinde olanTolga D. İdaresindeki 34 TP 6511 Plakalı araç, Ereğli D-130 Karayolu Çiçek Camii önünde yola çıkmaya hazırlanan 16 KEY 19 plakalı araca çarptı çarpmanın etkisi ile yan bariyerlere çarptı. Kazada 34 TP 6511 Plakalı aracın sürücüsü Tolga D. Ve yanında bulunan Seray A. Olay yerine çağrılan ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İsmail Yıldırım inşaat Mühendisleri 61.yılı kutlamasına katıldı

İlimizde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşlarının 61. yıl dönümünü protokol üyelerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapıldı. BÜTÜN PROTOKOL HAZIR BULUNDU İnşaat Mühendisleri Odası, bu akşam kuruluşunun 61. yıl dönümü sebebiyle The Ness Otel’de Haldız İnşaat’ın sponsorluğunda geleneksel balo gecesi düzenledi. Gecede aynı zamanda meslekte 40. Yılını ve 25. Yılını dolduran meslektaşlara plaket ve onur belgeleri takdim edildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, Mühendisler Odası Başkanı Tolga Ok, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Mimarlar Odası Başkanı Arsal Arısal ve çok sayıda oda üyesi davetli katıldı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapılırken, gece sonunda ise şarkıcı Altay'ın sahne alacağı bildirildi.

Şeyda ve Tolga dünya evine giriyor.

Şeyda'mız dünya evine giriyor.Karamürsel Belediyesi Basın-Yayın müdürlüğü çalışanlarından Şeyda Bayraktar ile Karamürsel Emniyet Müdürlüğü çalışanlarından Tolga Yılmaz 15 Kasım Pazar günü Karamürsel Kültür Merkezinde 14.00 - 16,00 saatleri arasında yapılacak nikah töreni ile dünya evine girmeye hazırlanıyorlar. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Şeyda Bayraktar ve Tolga Yılmaz 14 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Karamürsel Su altı Sporları Kulübünde gerçekleşecek nişan töreninin ardından 15 Kasım Cumartesi günü Karamürsel Kültür merkezinde dünya evine girecekler. Bizlerde Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

TSK ŞEHİTLERİMİZİN BİLGİLERİNİ YAYINLADI

Dün akşam saatlerinde PKK'lıların hain pususu sonucu Dağlıca'daki saldırıda şehit olan askerlerin kimlikleri ve memleketleri açıklandı. 16 şehidin isimleri ve memleketleri şöyle: (Rütbe ve isim/Doğum tarihi/Memleket)

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Dağlıca saldırısında şehit düşen 16 askerin isimleri ve memleketleri belli olmaya başladı... Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit düşen 16 askerden 2’sinin Manisalı olduğu öğrenildi. Dün Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısında 16 askerimiz şehit edilmiş ve 6 askerimiz yaralanmıştı. Şehit askerlerin ailelerine acılı haber verilmeye başlandı. Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı sonucu şehit düşen 16 askerden 2’sinin Manisalı olduğu öğrenildi. Şehitlerden birinin Manisa’nın Turgutlu ilçesinden Tolga Artuğ, diğerinin ise Salihli ilçesinden Ögür Yatakdere olduğu öğrenilirken, baba ocağına acı haber verildi.

TOLGA ERDOĞAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU

ERDOĞAN İKİNCİ KEZ BABA OLDU Karamürsel'in sevilen simalarından olan.Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesin'de Doç.Dr. olarak çalışan TOLGA ERDOĞAN ikinci kez bebek sevinci yaşadı. Çiftin ikinci çocukları geçtiğimiz günlerde Trabzon Medical Park Hastanesin'de dünyaya gözlerini açtı.Tolga ve Özge Erdoğan çiftinin Kerem isminde bir erkek çocukları dünyaya geldi.KARAMÜRSEL.tv Gazetesi ve Buber Group Ailesi olarak Erdoğan Ailesi’ni tebrik eder; yaşama ’Merhaba’ diyen Kerem bebeğe sağlıklı, mutlu ve uzun ömürlü bir hayat dileriz.

Ekrem Yavuz ve Kaan Kaya Hergeleci'de Tarih Yazdı

İngiliz BBC Televizyon kanalının da belgesel çekimi yaptığı güreşler için diğer 3 ildeki başpehlivanlık mücadeleleri yerine Kartepe’yi tercih eden 50 başpehlivandan 34’ü katıldı. Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri’nin bu yıl on ikincisi Hergeleci Er Meydanı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Güreşler öncesi Başkan üzülmez, güreşçilerle birlikte Sarımeşe Cami önünden davul zurnaların da yer aldığı kortej eşliğinde Hergeleci İbrahim’in kabrine kadar yürüdüler. Kabri başında anılan pehlivanlar ustası için kuran okundu dualar yapıldı. Kabristanlık ziyareti ardından kortej Er Meydanına kadar yürüdü.