Toplu Ulaşım Haberleri

Toplu Ulaşım Haberleri

AFKOM’dan kar ve soğuk uyarısı!

14 Şubat Pazar günü beklenen kar yağışı öncesi AFKOM uyardı: Toplu ulaşım araçlarını kullanın ve acil durumlarda 155, 153 ve 110’u arayın.

Toplu taşımada yeni dönem! HES kodu zorunlu oldu

Son dakika ahberine göre, şehir içi toplu ulaşım araçlarında, kişiselleştirilmiş akıllı seyahat kartı kullanılan şehirler ile ülke genelindeki kamu, özel tüm konaklama tesislerine kabullerde HES kodu zorunluluğu getirildi.

Kocaeli’nin her yerinde genel denetim yapılacak!

İçişleri Bakanlığı, berber, kuaför, taksi, pazar yeri ve toplu ulaşım araçlarında Kovid-19 kurallarının denetimi için valiliklere genelge gönderdi.

Tahir Büyükakın Büyükşehir Belediyesinde değişim başladı

Tahir Büyükakın’ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından sonra çok sınırlı sayıda değişim yaşanmış, bu nedenle gözler bürokrat atamalarına çevrilmişti.

Kocaeli genelinde toplu ulaşıma zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Kocaeli genelinde toplu taşımaya zam geldi. İşte şehir içi ve diğer toplu ulaşım zammı yeni fiyat tarifesi.

Karamürsel'de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam

Karamürsel'deki şehir içi ulaşımda kullanılan toplu taşım araçlarındaki ücret tarifelerine (01.08.2017) Pazartesiyi Salı'ya bağlayan gece itibariyle zam yapıldı.

Kocaeli'nde Toplu taşıma araçları 17 Temmuz sabah 6’ya kadar ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait UlaşımPark, belediye otobüsleri, deniz ulaşım araçlarından vatandaşlar 15- 16 Temmuz günleri ile 16 Temmuz sabahına kadar ücretsiz olarak yararlanabilecek.