Tuba Türkmen Haberleri

Tuba Türkmen Haberleri

Kadey'den 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü' mesajı

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü      

Karamürsel'de yeni başkan belli oldu

Büyük Birlik Partisi, kent genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda son olarak Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine Av. Fatih Akbulut atandı

KOSGEB kursiyerlerine sertifikaları verildi

KOSGEB ve Karamürsel Belediyesi İşbirliği ile verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılan kursiyerlere sertifikaları verildi Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kocaeli Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Karamürsel Belediyesi İşbirliği ile verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılan kursiyerlere sertifikaları verildi. Karamürsel Su Altı Sporları Derneğinde düzenlenen sertifika törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, KOSGEB Kocaeli Hizmet Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Koordinatörü Tuba Türkmen ve kursiyerler katıldı.

KARSAD Yeni Yönetiminden Yıldırıma Ziyaret

KARSAD Başkanlığına seçilen Zeki Şirinoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Coşkun, Tuba Türkmen, Hüseyin Genç, Turan Karabulut, Muharrem Nuri Yönaç, Kerem Işık, Denetleme Kurulu Üyeleri Kadri Bağlar, Ahmet Taşçı hazır bulundu.