Tülü Haberleri

Tülü Haberleri

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

Altınova müftüğü çalışanı tutuklandı!

Karamürsel Tv. özel haberi. Gazetemize gelen çok sayıda şikayet sonrası ortaya çıkan cinsel istismar olayı bu kadarına pes dedirtti. Altınova Müftülüğü'nde üst düzey bir yönetici olarak çalışan Abdullah K (60)

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı 

CHP Karamürsel'de Atatürk için Kuran-ı Kerim okutulup lokma dağıtıldı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85.yıl dönümünde CHP Karamürsel tarafından Kuran-ı Kerim okutularak ve lokma dağıtılarak anıldı.

AK Parti başkanını aşağılarım! Kimsede ses çıkaramaz!

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail, Kocaeli Gündem Gazetesi'ne verdiği röportajda açtı ağzını yumdu gözünü. Adeta bir yerlere mesaj gönderen Yıldırım'ın Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete için dedikleri yenilir, yutulur değil.

Meteoroloji uyardı üç gün yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı yeni hava tahmin raporuna göre, Kocaeli'de 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek.

AK Parti başkanını aşağılarım! Kimsede ses çıkaramaz!

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail, Kocaeli Gündem Gazetesi'ne verdiği röportajda açtı ağzını yumdu gözünü. Adeta bir yerlere mesaj gönderen Yıldırım'ın Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete için dedikleri yenilir, yutulur değil.

Meteoroloji Kocaeli geneli için son dakika uyarısı yaptı!

Meteoroloji'den Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli geneli için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu'na ağır sözler

Mil-Diyanet Sen Genel Merkezi, Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu'nun, Mil-Diyanet Sen Kocaeli Şube Başkanı Alim Özbek ve yönetimine karşı yaptıkları ziyarete tepki gösterdi. Müftü İslamoğlu'nun Ayşegül Doğruer'e yaptığı ziyareti engellemesi sonrası

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser 4 Temmuz Karamürsel’in Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Karamürsel kordonda sahne alan Cengiz Kuruoğlu yıktı geçti

Kocaeli geneli için meteorolojiden uyarı geldi

Meteoroloji'den bayramda Kocaeli için yağış uyarısı Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesinde arife ve Kurban Bayramı'nın 2. günü için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.  

Karamürsel'de festival zamanı

Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu Karamürsel’e geliyor. Karamürsel’in kurtuluşunun yıl dönümünde ünlü sanatçılar Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu konser verecek.

Bir milletin kaderi bugün değişti

Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 103 yıl önce açıldı. Ulu Önder Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etti.

Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti

Kocaeli Karamürsel İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferansta konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı, "Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti." dedi.  

Son Dakika Meteoroloji'den Kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıda şu ifadeleri yer verildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerinden sonra Gebze, Karamürsel ve Gölcük civarında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış

Karamürsel'de yelken yarışları muhteşem geçti

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında yelken yarışları yapıldı.

Hande Yener binlerce kişiyi doyasıya eğlendirdi

Hande Yener’den muhteşem konser Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında şarkıcı Hande Yener sahneye çıktı.  

Karamürsel'de festival zamanı

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü kutlamaları için geri sayım başladı. Temmuz ayı itibarı ile başlayacak olan kutlamalar 1-4 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Karamürselli genç kız babası için adalet arıyor

Karamürsel'de 9 yıl önce kaybolan arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi. İstenilen cezayı yetersiz bulan maktulün kızı, "9 yıl önce kayıp ilanıyla babamı aramıştık fakat babam kayıp değilmiş Halil Ö. isimli şahıs tarafından canice öldürülmüş.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda şöyle denildi: "Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinde Karamürsel, Gölcük, Altınova genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Karamürsel'de Koronavirüs kuralları unutuldu, vakalar uçuşa geçti!

Karamürsel'de maske ve sosyal mesafe kuralı unutulunca koronavirüs vaka sayıları adeta uçuşa geçti.

Karamürsel kurtuluşunun 100.yılını muhteşem geçirdi

100.Yıl dönümü münasebeti ile tertip edilen bir, birinden güzel etkinlikler ile hem ilçe halkı, hem de ilçeye misafir olarak gelen binlerce vatandaş 2 gün boyunca hiç bir sorun ve aksilik yaşanmadan doyasıya eğlendi.

Kocaeli Valiliğinden sel uyarısı

Kocaeli Valiliği ilimiz için gök gürültülü şiddetli yağış ve sel uyarısı yaptı

Tahmin değişti Kocaeli geneli için önemli uyarı

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, bugün için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapmıştı.

Art arda dolu ve sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yarın sabah saatlerinde Kocaeli ve Yalova genelinde kuvvetli yağış ve dolu beklendiği uyarısı yapıldı.

Duraklar ve yaya üstgeçit asansörleri temiz tutuluyor

Toplu taşıma ulaşımında sıkça kullanılan duraklar ve yaya üst geçit asansörlerinin temiz olması, içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde büyük önem taşıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri de bu kapsamda her hafta il genelindeki yaya üst geçit asansörleri ile toplu taşıma duraklarında temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Kocaeli geneli yarın sağanak yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava tahmin raporuna göre pazar günü (yarın) gök gürültülü yağış var. 

Karamürsel şehitlerini dua ve minnet ile andı

Hakan Kurt’un kabri ziyaret edilerek ilçe müftülüğünce Kur'an-ı Kerim tilaveti

Başkan Hürriyet Karamürsel’in kurtuluşunu unutmadı

Karamürsel’in çok yakından tanıdığı ve çok değer verdiği İzmit’in başarılı belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her zaman olduğu gibi yine Karamürsel ve halkını unutmadı.

KARAMÜRSEL’DE UYUŞTURUCU YİNE TÜREDİ

Karamürsel’de son günlerde ard, arda yaşanan uyuşturucu vakaları ilçe halkını tedirgin etmeye başladı.

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşu coşku ve minnetle kutlanacak

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı ilçede yapılacak olan bir dizi etkinlik ile coşku ve minnet ile kutlanacak.