Tünel Haberleri

Tünel Haberleri

Karamürsel'de İçme suyu Arıtma Tesisi

Karamürsel ilçesindeki içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi ve Su İletim Tüneli inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

Karamürsel halkına içme suyu için çalışmalar tamgaz

Devlet Su işleri Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığından verilen bilgiye göre Karamürsel'de bulunan barajlardan su temini sağlanması için tünel yapılacak olan tünel çalışmalarında hiç bir sorun yaşanmadan çalışmaların devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Karamürsel için önemli proje hızla başladı

Karamürsel İçme suyu Su İletim Tünelinde delgi çalışmasına başlandı. “Kocaeli Karamürsel İçme suyu Projesi” kapsamında, İhsaniye Barajından Kocaeli İlinin Gölcük ve Karamürsel ilçeleri ile

Karamürsel'den Gölcük'e 2 kilometrelik tünel

Devlet Su İşleri Müdürlüğü (DSİ) Kocaeli’de İhsaniye ve Avcıdere barajlarından su temin edilebilmesi için tünel yapacak

Karamürsel köprülü kavşakta son 100 metre

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağında 296 metrelik kapalı kesitin son 100 metresinde tünel hafriyatı kazı çalışmaları yapılıyor.

Karamürsel'de tünel kazısına başlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağında, tünel kazı çalışmalarına başlandı.

Dezenfektan tünelleri sağlığınıza zararlı!

Dezenfektan tünelleri kuran belediyelerin dikkatine… “İnsan sağlığı açısından zararlı”

Karamürsel Dalçık yeniden ihaleye çıkacak AMA!

Karamürsel kent meydanında inşa edilecek ve ilçenin iki yakasını bütünleştirecek tünel geçişli kavşak projesi hakkında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Hiçbir risk yok

Dalçık kavşak Karamürsel’i rahatlatacak

Karamürsel şehir merkezi geçişini kolaylaştırmak için D-130’da inşa edilen tünel geçişli kavşak çalışmaları devam ediyor.

Karamürsel tünel geçidi 2018 sonunda tamam

Karamürsel Tünel Geçiti, D- 100 Karayolu üzerine yapıalacak. Derdimiz transit trafiği tünelin içine alıp, trafiği rahatlatmak

Karamürsel tünel geçiş kavşağı ihalesine 7 firma teklif verdi

Karamürsel kent meydanını tünel geçişli kavşakla birleştirecek. Projenin bugün gerçekleştirilen ihalesinde 7 firma teklif verdi.

Karamürsel'e Tünel Geçişli Kavşak Geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel kent meydanını tünel geçişli kavşakla birleştirecek.

Emniyetten 36 Nokta için Kritik Uyarı

Emniyet, bayram tatillerindeki trafik kazalarının yoğunlaştığı 36 kara nokta tespit edilerek, gerekli düzenleme ve denetimlerin yapılması için il emniyet müdürlükleri uyarıldı.

Avrasya Tüneli'nin ismi için büyük yarış

Kamuoyunda Avrasya Tüneli olarak bilinen projenin ismi için Ulaştırma Bakanlığı'nın açtığı anket büyük ilgi görüyor.

Karamürsel Belediyesi buralara da el atsın!

Karamürsel Belediyesi buralara da el atsın! Karamürsel belediyesinin başlatmış olduğu Atatürk ve İnönü Caddesi üzerindeki görsel güzelliği ara sokaklara da göstermesi isteniyor! Karamürsel Ali Koygun sokakta bu çirkin görüntü burada yaşan ve buradan geçen vatandaşlar tarafından Karamürsel Belediye’sinin başlattığı ve yaptığı Atatürk ve İnönü Caddeleri üzerindeki binalarla işyerlerinin mantolama olayına karşılık, Karamürsel’in ara sokaklarında oturan vatandaşlar tarafından Karamürsel Belediyesi, ‘görünen yerleri yaparak güzel bir çalışma yapabilir gelin görün ki Karamürsel bu ana caddelerden ibaret değil bu ara sokaklardaki çöpler, Türklerin yaratıcılıklarını sınadıkları, özgürlüklerini gösterdikleri, seslerini duyurmak için kullandıkları yerlerden biri olan duvar yazıları, araçların gelişi güzel parkları ve bu sokaktan Cumhuriyet caddesi geçen geçit’in ışıklandırılmaması nedeniyle adeta korku tünelini andırıyor!’ Buradan her gün akşam okul çıkışı eve gitmek durumunda kalan çocuklar ve aileleri tedirgin.

KARAMÜRSEL AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI NURCAN AYDIN TRAFİK KAZASI YAPTI

Bugün öğlen saatlerinde Karamürsel AK Parti kadın kolları Nurcan Aydınında karıştığı bir trafik klazası yaşandı.Edinilen bilgi ve iddialara göre; Başiskele Seymen Battı çıktı tüneli İzmit istikametinde yola dökülen yağ nedeniyle TIR zikzak yapınca arkasından gelmekte olan 41NT454 plakalı araç sürücüsü bir anlık panikle direksiyonu kırarak kaza yaptı. Arkadan gelmekte olan 41K7484 plakalı Nurcan Aydın idaresindeki araçta önündeki araca çarptı. Ardından arkadan gelmekte olan Gamze Bilek idaresindeki 35KLN01 plakalı araç ile Sevgin Bilgin idaresindeki 41F1678 plakalı araç da kaza yaptı.