Turizm Haberleri

Turizm Haberleri

Mehmet Akdeniz, Ramazan geleneğini bozmadı

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, geleneksel hale getirdiği ramazan ayı boyunca simit dolması ve gazoz ikramını bu yıl da sürdürüyor.

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

Yine otobüs kazası yine çok sayıda ölüm

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkay Turizm'e ait bir yolcu otobüsü Alatarla köyü mevkisinde tarlaya devrildi.

Saadet Partisi, Karamürsel Belediye Başkan Adayını Duyurdu

Karamürsel'de merakla beklenen yerel seçimlerde, Saadet Partisi resmi olarak belediye başkan adayını tanıttı.

Önce makam geldi! Sonra büyük servetler!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "KARAMÜRSEL TURİZM DERNEĞİ BAŞKANI" Mehmet Akdeniz ülke genelinde yaşanan asrın felaketi sonrası sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak ülke genelinde

Eğitimde başarının adresi, Karamürsel Birey Koleji

Toplumda turizm bilincini yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’ yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli'nin Karamürsel

İsmail Yıldırım garibanın hakkını yiyenlere bakalım ne yapacak

Karamürsel Belediyesinin dikkatine  Karamürsel'de ne kadar müteahhit varsa seve seve onlara ramazan erzakı yaptırdınız, erzak dağıtımında size müracaat eden birçok ihtiyaç sahiplerini elimde erzak kalmadı diye geri çeviriyorsunuz bir sonra gelene istediğiniz gibi erzak veriyorsunuz.

Mehmet Akdeniz mevzu hizmet ise biz hazırız dedi

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde binlerce aileye ve kişiye yardım etmek için gece gündüz demeden çalışmış ve gösterdiği bu büyük çaba nedeni ile çok büyük destekler almayı başarmıştı. 13.10.2022 (Pazar) günü yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanlığı için yine kendi gibi Karamürsel'e hizmet etmek için gönüllü olan ekibi ile seçimlere katılan Akdeniz, mevzu Karamürsel ve halkına hizmet etmekse biz hazırız dedi.

Karamürsel Turizm derneği ilçenin tarihine sahip çıkıyor!

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz ilçenin tarihi dokusuna sahip çıkarak ilçeye daha çok turist gelmesi için kolları sıvadı.

Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi

Karamürsel genelinde üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile binlerce kişiye yardım eli uzatan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi.

Mehmet Akdeniz yine bir ilke imza attı

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz yine bir ilke imza atmayı başardı.

Fatih Erbaş Karamürsel'de bir ilke imza attı

Karamürsel'in tanınmış ailelerinden Erbaş ailesinin iş insanı oğlu Fatih Erbaş, genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Karamürsel'de geçtiğimiz yıllarda Turizm sektörüne giren Fatih Erbaş, şimdide uzun bir süredir

Karamürsel Turizm derneği çok sayıda tablet dağıttı

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz, uzaktan eğitimde bilgisayar sıkıntısı yaşayan öğrenciler için hayırseverler tarafından hediye edilen 90 tablet bilgisayar dağıtıldığını bildirdi.

İşte bu yüzden millet vekili! Gerekirse sizlerle yolu kapatacağım!

Kocaeli Milletvekili, Ak Parti Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Başkan Vekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete ve DSİ 1.Bölge Müdürü Yüksel Tazegül ile

Mehmet Akdeniz yine gönüllere dokundu

Karamürsel’de hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile her geçen gün büyüyen Mehmet Akdeniz yine Kocaeli gündeminde.

Bakanlık 81 il valiliğine gönderdi 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, kontrollü normalleşme sürecinde kültür ve sanat tesislerinde alınması gereken önlemler belirlendi. 

MEHMET AKDENİZ 40 YILLIK DERNEKLERE TAŞ ÇIKARTTI

Karamürsel’de yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile büyük kesimlere ulaşan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz durmak bilmiyor.

Urstur Travel'den muhteşem bir etkinlik daha

Karamürsel’e Urstur Travel adında kurumsal bir Turizm Acentesi kazandıran Erbaş Ailesi sosyal yardımlara büyük önem veriyor.

Karamürsel'de Go Petrol açıldı

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açıldı.

Karamürselli Beyhan Özcan 15 milyon TL yatırımla öyle bir şey yaptı ki

Karamürsel'in başarılı girişimcisi Beyhan Korkmaz 15 Milyonluk yatırım ile öyle birşey yaptı ki, ilçenin adını Dünya'ya duyurmayı başardı.

Karamürselli Yahya Coşkun’a önemli görev daha

AK Parti’den milletvekili adayı gösterilen Karamürselli Yahya Coşkun’a önemli bir görev daha verildi.

Karamürsel'de Go Petrol açılıyor

Özgün yapısı, yüksek ürün ve hizmet kalitesi ile Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatan yeni nesil GO Petrol istasyonu Karamürsel'de hizmete açılıyor.

Süleyman Soylu imzası ile 81 ile gönderildi

çişleri Bakanlığı'nca yaz mevsiminde artan turizm ve tarımsal amaçlı seyahatler nedeniyle kara yollarında alınacak trafik tedbirleri konusunda genelge yayımlandı.

Koto yönetiminden Karamürsel ziyaretleri

Mobilya, Ağaç İşleri ve Ormancılık Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 5. Meslek Komitesi, Karamürsel'de üye ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Karamürsel’de bir ilk kürek takımı kuruluyor!

Karamürsel’de amatör spor branş sayısını arttırmak, gençlere spor imkanı ve ilçeye, iç-dış turizme katkı sağlamak amaçlı kürek takımı kurulması için bir grup çalışmalara başladı.

Ereğli turizm merkezi olacak

Karamürsel'in Ereğli mahallesi'nde bulunan tarihi evler için çalışmalar başlatıldı.

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral 2018 Yılı Turizm yılı olacak

Bu yılı “Turizm Yılı” ilan eden Altınova Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlere yönelik projelerin yanı sıra eko turizme yönelik projeleriyle de turizmdeki payını artırmayı hedefliyor.