Türk Bayrağı Haberleri

Türk Bayrağı Haberleri

Alkışlar Karamürsel Belediyesine

Karamürsel Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile Merkez Çarşı esnafına Türk Bayrağı hediye etti

Karamürsel'de muhteşem 29 Ekim kutlamaları

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Karamürsel balıkçı barınağında bulunan tekneler denizde Türk bayrağı açarak toplu geçiş seremonisi yaptı.

Kocaeli Şehidini göz yaşları ile defnetti !

Öğrencisi tarafından okuldaki odasında bıçaklanarak Şehit olan Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcısı Necmeddin Kuyucu'nun (45) Türk bayrağına sarılı tabutu, adının verildiği okulun bahçesine getirilirken, cenaze törenine katılanlar gözyaşlarını tutamadı.

Ahmet Çalık ilçe esnafı ve halkının gönlüne girmeyi başardı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısıyla Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık tarafından esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

Onlarca şehidimiz var! Türk Bayrağımız yok!

Karamürsel'de çok sayıda vatandaş Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ateş püskürdü. Onca şehidimiz varken ilçenin göbeğinde onlarca reklam yaparak takılan "TÜRK BAYRAĞI" ülkemiz onca şehit verirken neden yerinde yok!

Karamürsel'de Dev Türk bayrağı tekrar yerine takıldı

Karamürsel Balık adasına Ağustos ayı başında yapılan törenle Türkiye'nin deniz üzerindeki en büyük bayrağı dikilmiş ve bu bayrak başta Karamürsel halkı olmak üzere bir çok kişiyi çok mutlu etmişti.

Karamürsel Balık Adasına koyulan dev Türk bayrağı çalındı mı?

Karamürsel Balık Adasına Ağustos ayı başında törenle dikilen 150 m2 çapı ile Türkiye'nin deniz üzerindeki en büyük Türk bayrağı daha bir ay olmadan kayboldu.

Karamürsel'de DEV Türk Bayrağı Göndere Çekildi

Karamürsel Belediyesince, Karamürsel'de restorasyonu tamamlanmak üzere olan Balık Adasına dikilen Bayrak direğine Dev Türk Bayrağı çekildi.

Karamürsel'de 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı

Karamürsel'de 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77. yılı anma etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel'de de gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen anma etkinliğine Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Cumhuriyet Savcısı Zafer Birinci, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, öğrenciler ve sivil vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başlayan anma etkinliğinde kaymakamlık, belediye, jandarma, AK Parti, CHP ve ADD çelenk bıraktı. Çelenk bırakılmasının ardından, sirenler çaldı, saygı duruşu gerçekleştirildi. Türk bayrağı göndere çekildikten sonra yarıya indirildi. Çelenk Törenin ardından Karamürsel Kültür Merkezinde Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Mustafa Kemal Atatürk konulu slayt gösterisi, Atatürk oratoryosu, şiirler okunarak tören sona erdi. Törenin ardından Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan okullar arası şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Program sonunda kaymakam Ahmet Narinoğlu ve Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım programı hazırlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Bayrağımız bir an önce yerine asılsın !

Karamürsel Balık Adasında bulunan dev Türk Bayrağı'nın yaklaşık bir haftadır yerine asılmayışı vatandaşların tepkisine neden oldu ‘BAYRAĞIMIZI BİR AN ÖNCE YERİNE ASIN’ Yaklaşık bir hafta önce bakımı yapılacak diyerek yerinden alın ancak aradan bir hafta geçmesine rağmen hala yerine asılmayan bayrağımız, vatandaşların tepkisine neden oldu. Balık Adasındaki boş bayrak direğini gören vatandaşlarımız, son zamanlarda birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara, siyasi düşüncen, siyasi partin ne olursa olsun, vatanın bir ve bütünlüğü için tek yürek olalım dediğimiz şu günlerde bu dev bayrağımızın hala yerine asılmayışına tepki göstererek vatandaşlar ‘TÜRK BAYRAĞIMIZ’ bir an önce yerine asılsın diyerek Karamürsel Belediyesine seslendi.

Yırtılmış Türk Bayrağı, Karamürsel'e yakışmıyor !

Karamürsel Oluklu Mahallesi Aşıklar Tepesinde bulunan dev Türk Bayrağı'nın yıpranmış ve yırtılmış olması vatandaşların tepkisine neden oldu. VATANDAŞ İSYAN ETTİ Bayrağın yıpranmış halde Karamürsel’e yakışmadığını dile getiren vatandaşlar, "Karamürsel’in semalarında dalgalanan ve Karamürsel’in her yerinden gözüken Türk Bayrağımız ne yazık ki yıpranmış yırtılmış durumda. Bayrağımızın bu şekilde dalgalanması ve de ilçemize gelen bir yabancının ilk izlenimi çok önemli fakat biz Karamürsel olarak bu izlenime kötü olarak başlatıyoruz." "BİR AN ÖNCE DEĞİŞTİRİN" "Türk Bayrağı, yırtık, sökük, yamalı, delik, kirli, soluk, buruşuk veya layık olduğu manevi değeri zedeleyecek herhangi bir şekilde kullanılması kanunlarımız gereği yasak. Yetkililerden yıpranmış, yırtılmış olan Türk Bayrağımızın bir an önce değiştirilmesini istiyoruz." şeklinde konuştular.

İsmail Yıldırım ve Ahmet Taşçı Manavgat Güreşlerine Katıldılar

4. Manavgat Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin kortej yürüyüşünde büyük boy Türk bayrağı açılarak terör kınandı.Güreşlere karamürsel'den İsmail Yıldırım ve Ahmet Taşçı'da katıldı.

KARAMÜRSEL'DE TİCARİ ARAÇLARDAN BAYRAKLI TEPKİ

Karamürsel Şehir içi Hat dolmuşları ve Karamürsel Ticari Taksileri Dağlıca’da 16 askerin şehit edilmesini dolmuşlarına bayrak asarak protesto etti. Karamürsel’de Şehiriçi Minibüsleri ve Ticari Taksi sürücüleri, Hakkari Dağlıca’da teröristlerin hain saldırısını protesto etmek amacıyla dolmuşlarına ve Taksilerine Türk bayrağı astı.

Karamürsel ADD'den Şehit Ailelerine Ziyaret

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Şehit Ailelerini Ziyaret Etti. Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), şehit ailelerini ziyaret etti.ADD Karamürsel Şube Başkanı Münteha Purut ile dernek yönetimi, Karamürsel’deki 8 şehit ailelerinin evlerini tek tek ziyaret ederek her birine ‘Türk Bayrağı’ hediye ettiler. Purut, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve şehitleri anma gününde Karamürsel’deki şehit ailelerini yalnız bırakmadıklarını ifade eden Purut, şöyle devam etti, şehit ailelerinin acılarına biraz olsa da ortak olabildiysek bizleri sevindirdi. Her yıl tekrarladıkları bu ziyaretlerle şehitleri hem andıklarını hem de onları unutmadıklarını gösterdiklerini söyledi. Ziyarette hediye edilen Türk Bayrağımızı öpüp alnına koyan şehit babası herkese duygulu anlar yaşatırken şehit aileler bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını ve bizleri çok mutlu ettiniz diyerek bizleri unutmayın dediler.

Adem Özgüneş'ten Dua programına Davet

Adem Özgüneş'ten Dua programına Davet 29 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Karamürsel Merkez Camii’nde akşam namazını müteakip gerçekleştirilecek olan dua programına herkesi davet etti. Karamürsel ilçe gençlik kolları başkanı Adem Özgüneş, şehit edilen polis ve askerlerimizin ailelerine Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Başkan Özgüneş, dua programına katılanlara Türk bayrağı hediye edileceğini de söyledi.