Türkiye Şampiyon Haberleri

Türkiye Şampiyon Haberleri

Karamürsel İY, U-18 Ligi Elit A Grubu'nda Şampiyon!

U-18 Ligi Elit A Grubu'nda heyecan dolu maçlar tamamlandı ve son hafta karşılaşmalarının ardından Karamürsel İY şampiyonluğunu ilan etti.

Karamürsel’de kulaçlar milli takım için atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı’nda yaklaşık 500 sporcu katılımıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Açık Su Yüzme Yarışları ile TYF Açık Su Yüzme Milli Takım Seçmeleri Ve Türkiye Şampiyonası yapıldı.

Karamürsel'de moloz yığınlarından çıkan şampiyon: Altay Pirge

Karamürselli jiu jitsu sporcusu Altay Pirge iki sene boyunca tam gün moloz taşıdı, akşamları idman yapıp, yıllık izninde Türkiye şampiyonluğuna uzandı.

Nisa Erdoğan, Taekwondoda Türkiye 3'üncüsü Oldu

Ankara’da düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Karamürsel'in altın kızı Nisa Erdoğan Türkiye 3'üncüsü oldu.

Karamürsel'in gururu Eray Akbulup şampiyon oldu

Eskişehir’de gerçekleşen Okullar Arası Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası Finallerinde İzmit Lisesi öğrencisi, Karamürselli Eray Akbulut 63 kiloda Türkiye ikincisi oldu. 

Karamürsel'in gururu Mehmet Efe şampiyon oldu

11/14/08/2017 Tarihinde Antalya ilinde devam eden Minikler Türkiye şampiyonasında 7. Turda Elenerek 245 kişinin arasından 36 kg ' da

Kocaeli Teog-2'de büyük başarı yakaladı

EOG-2'de Kocaeli'den 347 şampiyonTEOG-2 sınav sonuçlarına göre Kocaeli'de 347 öğrenci 120 sorunun tamamını cevaplayarak, Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Şampiyonu Karamürsel'den çıktı

Türkiye şampiyonu Karamürsel'den çıktı. 24 ve 28 Mayıs tarihlerin'de Marmaris Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleşen okullar arası taekwondo şampiyonasın'da

Karamürselli Berkay Özer Bursa Spor'a Transfer Oldu

Geçen yıl küçük yaş gruplarında müthiş performans gösteren U-16 ve U-17 yaş grubunda ilimizi Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden Karamürsel İY’nin genç oyuncularını yoğun talep var.

Karamürsel İdman Yurdu Destan Yazıyor

Bu çocuklar bir harika U-17 Türkiye Şampiyonası 2 kademe maçlarında ilimizi Balıkesir'de temsil eden Karamürsel İdmanyurdu, ilk maçında İzmir Tire 1922 takımını

Boksörler'den Başkan'a Şampiyonluk Sözü

Yalova Okullar Arası Lise Gençler Boks Turnuvasında İl Birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Altınova Anadolu Lisesi Boks Takımı, Başkan Metin Oral’ı ziyaret etti.

İdmanyurdu Moral Depoladı

U-17 Ligi’nde başarılı olan ve adını Türkiye Şampiyonasına yazdıran Karamürsel İdman Yurdu U-17 takımı KARSAD’ta yaptığı kahvaltıda bir araya geldi.

Tersaneler Güreş Takımı Altınovayı Onurlandırdı

Edirne’de düzenlenen Büyük Bayanlar Güreş Türkiye Şampiyonasında...

İrem okulunu şampiyonluğa taşıdı

İrem okulunu şampiyonluğa taşıdı Liseler arası Kızlar Basketbol Turnuvası final karşılaşmasında Cahit Elginkan ile Karamürsel Anadolu Lisesi karşılaştı. Cahit Elginkan Lisesi sporcusu İrem Funda attığı 19 sayı ile okulunu şampiyonluğa taşıdı