Tuzla Haberleri

Tuzla Haberleri

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Yine otobüs kazası yine çok sayıda ölüm

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Türkay Turizm'e ait bir yolcu otobüsü Alatarla köyü mevkisinde tarlaya devrildi.

Altınova Tersaneler bölgesinde gemi yangını

Altınova Tersaneler Bölgesi’nde gemi yangını Yalova'nın Altınova ilçesinde faaliyet gösteren ve bir çok kaza ve ölüm olmasına rağmen yeterli önlem alınmayan tersanede bakım onarımı gerçekleştirilen gemide çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

Başkan Dr. Şadi Yazıcı'dan sağlık personeline moral desteği

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 'Şehr-i Emin olarak şehrimizdeki mücadeleyi tüm imkanlarımızı seferber ederek aralıksız yürütüyoruz.

Zehir geliyor, Valilikten açıklama yok!

İstanbul Tuzla’da dün meydana gelen yangında havaya salınan kimyasallar, Eskişehir’e kadar ulaştı. Kocaeli için uzmanlardan uyarılar gelirken Kocaeli Valiliği’nden henüz bir açıklama yapılmaması dikkat çekti.

Hafta sonu TEM Otoyolu kapalı!

TEM Otoyolu Tuzla Orhanlı Kavşağı-Şekerpınar Kavşağı arası köprü imalatı çalışmaları nedeniyle yarın saat 22.00'den pazar günü 12.00'ye kadar Ankara istikametine gidiş kapatılacak.

İstanbul'da Tüm Vapur Seferleri İptal

İstanbul'da Boğaz'daki yoğun sis nedeniyle Şehir Hatları'nın tüm vapur seferleri iptal oldu. İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) seferlerinde ise iptal bulunmadığı öğrenildi.

İstanbul'da gencecik Polis memurumuzu şehit ettiler

Gencecik bir Polis Memurumuzu şehit ettiler.Tuzla'da silahla vurularak ağır yaralan polis memuru Battal Yıldız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'da büyük operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Şile, Tuzla, Pendik, Kartal ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 12.00'da 'Kurtkapanı 1' adlı denetime başladı. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda İstanbul'a girişlerde kontrol noktaları kuruldu. 

Karamürsel'de bu yollara DİKKAT bir çok araç mahsur kaldı

Karamürsel'de ani bastıran kar yüzünden özellikle Oluklu ve Yalakdere arasında bir çok araç mahsur kaldı. Gazetemize ulaşan bir çok kişi yolda mahsur kaldıklarını tuzlama ve küreme araçlarının gelmediğini

Gölcük'teki Firari amiral yakalandı

FETÇ'cü eski Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı​ Tümamiral​ Hayrettin İmren, Yunanistan'a kaçış hazırlığı yaparken İstanbul Tuzla'da yakalandı.

Karamürsel Belediyesi Meğer 2 Kamyon Tuz Almış!

Geçtiğimiz hafta gazetemizin manşet haberine çok teşekkür maili aldık.