Uşak Haberleri

Uşak Haberleri

Komşu dahil 19 ilde artık maskesiz sokağa çıkılamayacak!

Maskesiz sokağa çıkma yasağı uygulanacak illerin sayısında artış yaşandı. Son olarak Kırklareli Valiliği de maskesiz olarak sokağa çıkmaya kısıtlama getirdi.

Karamürsel'de 3 kuşak aynı anda sınava girdi

Karamürsel'de üniversite sınavına giren büyük baba, oğlu ve torunu sınavda aynı anda ter döktüler.

4.9 Büyüklüğünde Deprem

Manisa Selendi'de 4.9 büyüklüğünde deprem oldu.

İlçemizde Judo Kuşak Terfi İmtihanı Yapıldı

2016 Judo Kuşak Terfi İmtihanına 4 kulüpten 10 sporcu katıldı

Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü Kuşak Sınavı Yapıldı

Karamürsel'de eğitim alan taekwondocular için  1.Dönem taekwondo kuşak sınavı, il temsilciliği ve jüri başkanlığı tarafından kıvanç spor kulübünde yapıldı.

Mestut Çetinkaya Cevabını sosyal paylaşımdan verdi.

Karamürsel Belediye Başkanımız Bir Mektup Yazar seçmene; Der ki bu mektubunda; Siyonist güçlere ve onların uşaklarına hadlerini bildirelim Aramıza sokulmak istenen her türlü nifak tohumu söküp atalım, Tek Millet haline gelelim,

Karamürsel'de 34. Geleneksel Yağlı Güreşleri Başlıyor

Güreş alanında büyük bir başarıya sahip olan Karamürsel, Yağlı Pehlivan güreşlerinde uluslararası bir boyut kazanmıştır. Amacımız ata sporumuzu yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak ve geleneksel kültür değerlerimize sahip çıkmaktır. Bizler Karamürsel Belediyesi olarak ata sporumuza vermiş olduğumuz desteği 33 yıldır sürdürüyoruz” dedi.

Kıvançspor Kulübü'nde 2.dönem tekvando kuşak sınavı yapıldı.

Büyük heyacan yaşayan öğrenciler Atatürk Spor Salonu’ndaki imtihanda başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi etti. Antrenör İsa Gündağ müsabakalar nedeniyle son zamanlarda sporcularla yeteri kadar ilgilenemediklerini, ancak buna rağmen imtihanın oldukça başarılı geçtiğini söyledi. Gündağ kuşak atlayan sporcularına başarılar diledi ve tebrik etti.

Karamürsel'de Türkiye Taekwondo Federasyonu Kuşak İmtihanı Yapıldı

Türkiye Taekwondo Federasyonu Kuşak İmtihanı Karamürsel Belediyesi ev sahipliğinde Belediye Spor Salonunda yapıldı. 60 sporcunun katıldığı imtihana ailelerde büyük ilgi gösterdi. Karamürsel Belediyesi Taekwondo Antrenörü Mehmet Ali İlhan eğitimlere 120 sporcunun katıldığını belirterek “Çalışmalarımızda bu sporda ilerlemek isteyen sporcularımızı eğitimlerimize davet ediyoruz. Katıldığımız müsabakalarda Karamürsel’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Eğitimlerimizde ki temel amaç çocuklarımızın Atatürk’ün dediği gibi ahlaklı, zeki ve çevik olmasıdır” dedi. Antrenör Mehmet Ali İlhan ayrıca kendilerine spor yapma imkanı sağladığı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.

2015 Judo Kuşak İmtihanı Karamürsel Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Karamürsel Belediyesi Spor Kulübü, Kocaeli Kıvanç Gençlik ve Spor Kulübü ve Karamürsel Gençlik Spor Kulübü judocularının Nisan 2015 Judo Kuşak İmtihanı Karamürsel Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Kuşak sınavına Karamürsel Belediye Spor Kulübüne bağlı Judo Eğitmeni Cüneyt Yeşilnur önderliğinde katılan Cansu Kızılırmak yeşil kuşaktan mavi kuşağa, Gizem Özge Arslan ve Kerem Küçükcambazlar beyaz üstü sarı kuşaktan sarı kuşağa, İlker Öztürk, Emre Okka, Rümeysa Şen, Züleyha Salmaz, Lara Melin Fıstık, Ali Tayyip Akdenizli, Ahmet Melih Akdenizli, Serdar Özen ve Emirhan Piker beyaz kuşaktan beyaz üstü sarı kuşağa yükseldi. Kuşak imtihanı sonrası açıklamalarda bulunan Karamürsel Belediye Spor Kulübüne bağlı Judo Eğitmeni Cüneyt Yeşilnur “İkinci kuşak sınavında 12 sporcumuz bir üst kuşağa geçmeye hak kazandı. Karamürsel’de judo sporu çocuklarımız tarafından sevilmeye başlandı. Bu spora merakı olan herkesi Karamürsel Belediyesi Spor Müdürlüğüne davet ediyorum” dedi.