Üyeler Haberleri

Üyeler Haberleri

Karamürsel’de yeni komisyonlar belirlendi

CHP’nin hem başkanlığı ve hem de meclis çoğunluğunu elde ettiği Karamürsel Belediyesinde ilk meclis toplantısı yapıldı. Encümen ve komisyon üyelerinin belirlendiği toplantıda konuşan yeni başkan Ahmet Çalık, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.  

Hürriyetçi Eğitim Sendikası, Seçim Kuruluna Teşekkür Etti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Hürriyetçi Eğitim Sendikası'ndan Önder Kaymaz tarafından yapılan açıklamada, seçim görevlilerinin daha insanca koşullarda görev yaptığına dikkat çekilerek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Üyelerine teşekkür edildi.

Belediye Başkanı ve Muhtarların Maaşları: Kim, Ne Kadar Alacak?

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Kocaeli'nin belediye başkanlarının, meclis üyelerinin ve muhtarlarının maaşları merak konusu oldu. Yeni seçilen yerel yöneticiler, beş yıl boyunca görevlerini icra edecekler.

İşte Karamürsel'in yeni Belediye Meclis Üyeleri!

Karamürsel'de yapılan yerel seçimlerde CHP adayı Ahmet Çalık belediye başkanlığını kazanırken, belediye meclis üyeleri de belirlendi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde AK Parti adayı Mesut Çetinkaya'ya karşı yarışan CHP adayı Ahmet Çalık, Karamürsel Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Ahmet Çalık, Mahalle Programlarında Büyük İlgi Gördü

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, bu hafta Karapınar, Akpınar, Kızderbent, Dereköy, Kadriye, Tahtalı, Fulacık, Çamdibi mahallelerinde gerçekleştirdiği programlarla büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandı.

Yeniden Refah Partisi Üye Kayıtları Hızla Artıyor

Karamürsel'de siyasi dengelerin yeniden şekillendiği bir dönem yaşanıyor. AK Parti'nin meclis üyelerini açıklamasının ardından, ilçede Yeniden Refah Partisi'ne büyük bir geçiş yaşanıyor.

Karamürsel DEVA Partisi meclis üyeleri açıklandı

DEVA Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel Yeniden Refah Partisi meclis üyesi listesi

Yeniden Refah Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel Saadet Partisi meclis üyeleri açıklandı

Saadet Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel İYİ Parti meclis üyeleri açıklandı

İyi Parti meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel CHP meclis üyeleri açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

Karamürsel AK Parti ve MHP Meclis üyesi listesi

Karamürsel AK Parti ve MHP ortak meclis üyesi aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre açıklanan adayların isimleri;

MHP'nin Kocaeli'deki İlçe İlçe Meclis Üyesi Adayları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kocaeli'deki 12 ilçesindeki meclis üyesi adaylarını açıkladı. Yerel seçimler öncesinde adaylık çalışmalarını tamamlayan MHP, Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girecek ve 12 ilçede meclis üyelerini belirledi.

Büyükakın, AKP İlçe İstişare Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Tahir Büyükakın, AKP İlçe İstişare Kurulu Üyeleriyle Bir Araya Geldi

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

İYİ Parti Karamürsel'de Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi: Birlikte Başarıya Odaklandılar

Çalık'tan yeni başkana ziyaret

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde yeni başkan olan Ahmet ÇETİN'e hayırlı olsun dedi. 

Ahmet Çalık öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK,  ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede  bulunan okulları ziyaret etti. 

CHP meclis üyeleri büyük bir sorunu gündeme getirdi

Karamürsel Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi grup başkan vekili İlkay Kaya ilçe halkının büyük bir sorununu gündeme getirdi. KARAMÜRSEL HALKI ÇOK MAĞDUR

Karamürsel CHP depremzedeler için seferber oldu

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık önderliğinde, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu liderliğinde yaşanan büyük felaketin hemen sonrasında tüm parti yönetimi, üyeleri, çocukları, aileleri depremin hemen ardından çok kısa bir zamanda koordine oldu.

Milli Eğitim’de Sendikal Baskı İddiaları!

Karamürsel’de bazı sendikalarda çok yoğun üye istifaları yaşanıyor. Özellikle Öğretmenlik Meslek Kanunu’na karşı eylem yapılmamasına öfkelenen sendikaların üyeleri beşerli-onarlı gruplar halinde istifa ederken bazı Okul Müdürlerinin kendi sendikasından istifaları önlemek için yasaları çiğnedikleri iddia ediliyor.

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Sevinç yeniden başkan seçildi

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, diğer ilçelerin oda başkanları ile üyeler katıldı.

Cumhuriyet halk partililer, ekmeğimiz, ekmeğinizdir dediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Pandemi koşulları nedeni ile zor günler geçiren Pazarcı esnafını ziyaret ederek  “Ekmeğimiz, ekmeğinizdir” dedi. 

DEVA Partisi Karamürsel'e çıkarma yaptı

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe Başkanı Hayrettin Karacaer ve Karamürsel teşkilâtı ilçe esnafını ziyaret etti, semt pazarında halkın dertlerini dinledi

Belediye kiracılarına müjde 4 ay kira alınmayacak

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım başkanlığında bir araya gelen Karamürsel Belediye Meclisi gerçekleşen oturumda önemli bir karar aldı.

Mahalle sakinleri tedirgin

Karamürsel’de yapımı devam eden bir inşaat nedeni ile çökmeye başlayan yol mahalle sakinlerini tedirgin etmeye başladı.

KARAMÜRSEL ULTRA ASLAN YİNE GÖNÜLLERİ FET ETTİ

Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor günlerde, Karamürsel’de uzun bir zamandır faaliyet gösteren Mürsel Paşa’nın Aslanları, ultrAslan Karamürsel’in koca yürekli gurup üyeleri Ramazan’da yine boş durmadı ve günlerdir hazırladıkları kumanyaları yine kendi elleri ile ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Tebrikler Karamürsel Asya Kartalları

Taraftar grubu yönetimi ve üyeleri olarak ihtiyaç sahibi aileler için 1903

S.S.127 NOLU KOOPERATİFİ ÜYELERİNDEN TAM DESTEK

Karamürsel S.S.127 NOLU KARAMÜRSEL VE ÇEVRE KÖYLERİ KOOPERATİFİN üyeleri ve çalışanları, Suriye'nin kuzeyinde PKKK/PYD/YPG terör örgütüne karşı yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.