Uygun Haberleri

Uygun Haberleri

Ramazan Öncesi Kırmızı Et Fiyatları Arttı: Müdahale Yolda

Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kırmızı et fiyatlarındaki artışı durdurmak için Ramazan öncesi gerekli adımların atılacağını açıkladı.

Gülümse Kafelerde Çay Fiyatında Büyük İndirim!

İzmit Belediyesi tarafından işletilen Gülümse Kafe şubelerinde çay fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. Daha önce 7,5 TL olarak satılan çayın fiyatı, artık sadece 3 TL'ye alıcı bulacak.

Karamürsel Belediyesi'nden bedava dükkan ve tarlalar

Karamürsel Belediyesi'ne ait dükkan ve tarlalar uygun fiyata kiraya verilecektir. İşte detaylar...

Antik Köfte Kafe & Restoran Karamürsel'de açıldı

Karamürsel'de yeni bir sosyal tesis kazandırdı. Uygun fiyat tarifesinin uygulanacağı tesis, vatandaşların yeni lezzet durağı olacak.

Karamürsel CHP'den büyük ustaya ahde vefa

Ameliyat ve tedavi sürecini yakından takip eden Kocaeli CHP İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık sağlık durumunun ziyarete uygun olduğu bilgisini alarak Karamürsel CHP ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi ile ziyarete gitti. Ziyaret sonrası

Orman ve Doğa katliamına engel olunulamıyor!

Karamürsel'de, kayın ormanları ve göçmen kuşların göç yolları katledilerek yapılan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projeleriyle ilgili raporlar ve mahkeme kararları yok sayılmış, doğa severlerin itirazlarına rağmen projeler onaylanmıştır. Çalışmaların Uygun Yerlerde Yapılması Gerekliliği Kocaeli ve Bursa bölgelerinde yapılacak RES projelerinin doğru yerlere ve olumlu Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporlarına uygun olarak yapılması gereklidir. Doğa ve hayvanlara zarar vermeden çalışmaların gerçekleştirilmesi önemlidir.

Karamürsel Belediyesi'nden uygun fiyata kiralık iş yerleri

Karamürsel Belediyesi'ne ait Kayacık, 4 Temmuz, Kızderbent ve Ereğli Mahallelerindeki 5 adet işyeri kiraya verilecek. İşyerlerinin aylık tahmini kira bedeli 4.000 TL ila 25.960 TL arasında değişiyor. İhale, 20 Haziran Salı günü saat 10.00'da yapılacak.

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun

Günübirlik konaklamalar veya özel organizasyonlar için uygun (Bekarlığa veda partileri, doğum günleri, küçük kutlamalar vs.) Full eşyalı Havuzlu ve tamamen köprü ve deniz manzaralı Güvenlik kameralı 3 adet ikiz yataklı odası olan Mutfak ve beyaz eşyaları tam Son derece sessiz ve doğanın içinde

DSİ KARAMÜRSEL'DE ARSALARINI SATIŞA ÇIKARDI

DSİ Karamürsel’de 9 taşınmazını uygun fiyata satışa çıkardı. Arsa almayı düşünen kişiler için kaçırılmayacak fırsat.

Mahkeme, Karamürsel  RES Projesi’ni durdurdu!

Kocaeli 2. İcra İdare Mahkemesi, Karamürsel’de yapılması planlanan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projesinin bilirkişi raporu sonucunda hukuka uygunsuz olduğunu belirterek yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

Karamürsel belediyesi işçisi hüsrana uğradı!

Karamürsel belediyesi işçisi sendikaya geçmesi ile birlikte yeni yıl maaşlarının enflasyona uygun bir şekilde düzeltilmesini beklerken yatırılan maaşlarla hayal kırıklığı yaşadı.

ŞANLI KUMAŞ KARAMÜRSEL’DE AÇILDI

Karamürsel halkını en kaliteli ve en uygun fiyatlı kumaşlar ile buluşturmak için Şanlı Kumaş açıldı.

Camilerin açılacağı tarihi açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte şartları uygun camilerden başlanarak camilerin ibadete açılacağını söyledi.

Karamürsel-Hereke arası yolcu motoru kiralanacak

Karamürsel-Hereke (HAT-2) Hattında İdarenin İhtiyacına Uygun Denizden Yolcu Taşımacılığı için Yolcu Motoru Kiralanması Hizmeti hizmet alımı

Karamürsel-Hereke arası yolcu motoru kiralanacak

Karamürsel-Hereke (HAT-2) Hattında İdarenin İhtiyacına Uygun Denizden Yolcu Taşımacılığı için Yolcu Motoru Kiralanması Hizmeti hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun

Nevzat Doğan Fransa'da Tarih yazdı

İnsan hakları, mülteciler ve terör konusunda siyasi hedeflerine uygun olacak şekilde Türkiye aleyhine karar hazırlayan konsey üyelerine seslenen Doğan oldukça sert bir konuşma yaptı.

Yalova'da AK Partili belediye başkanına ihraç kararı

AK Parti Yalova İl Disiplin Kurulu, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan hakkında, yolsuzluk iddiaları ile ilgili dosya hazırlayarak, partiden ihracını uygun gördü.

Karamürsel'de bir ilk

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde bulunan, Eski Belediye binası karşısında bulunan zabıta noktası belediye binasının taşınması ile birlikte boşaltılarak yeni belediye binasına geçmişti. İHALESİ YAPILDI Boşaltılan belediye binasının Karamürsel Belediyesi tarafından ihalesi yapıldığı ve ihale sonrası daha modern ve ilçenin estetiğine uygun bir tesis inşaatı başlatıldı. OLMAYANI YAPACAĞIZ Karamürsel'de bir çok ilke imza atan "Dörtbudak Group" İlçe halkı için yaptığımız bir çok yatırıma bir yenisini eklemekten gururduyuyoruz. Büyük şehirlerde çok popüler olan, dünya kahvelerinin ve çikolatalarının satıldığı noktaların neden ilçemizde olmadığını düşündük ve ilçemize böyle bir işletme açma kararı verdik dedi. YAKIN ZAMANDA HİZMETİNİZDE Tesisin ana hatlarının bittiğini ve çok kısa bir sürede açılışının yapılarak ilçeye yeni bir işletme kazandırılacağı bilgisi paylaşıldı.

Karamürsel-Hereke arası yolcu motoru kiralanacak

Karamürsel-Hereke (HAT-2) Hattında İdarenin İhtiyacına Uygun Denizden Yolcu Taşımacılığı için Yolcu Motoru Kiralanması Hizmeti hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun

Sokakta kurban kesenler yandı cezası artırıldı

Belediyelerin gösterdiği yerler dışında park, bahçe, cadde, sokak ile bina önleri, meydan gibi umuma açık, kurban satış ve kesimine uygun olmayan yerlerde

Organlar Sosyal medyada satışta! 100 bin TL istiyorlar

Sosyal medyadan yasadışı yollarla organlarını satışa çıkaranlar pazar oluşturdu. İlanlara yazılan cevaplar ve kıyasıya pazarlıklar vahameti gözler önüne serdi.

Özel Okuların Yüksek Ücretlerine Devletten Engel

Milli Eğitim Bakanlığı velilerden gelen yoğun şikayetler üzerine harekete geçti.

İş arayanlar bu haberi mutlaka okuyun

İŞKUR, Kocaeli’de işçi arayan firmaların listesini yayınladı. Açıklanan listeye göre çok sayda firma eleman arıyor. Siz uygun olan iş ilanıyla ilgili ayrıntılı bilgiyi İŞKUR'u arayarak öğrenebilirsiniz.

Aracını türbe yeşiline boyattı diye 208 lira ceza yedi

Karamürsel S.S. 127 Nolu Kooperatif çalışan minibüsün boyasının uygun olmadığından dolayı...

ARAÇ SAHİPLERİ BU HABERİ MUTLAKA OKUSUN CEZASI 519 LİRA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 2012'de yürürlüğe giren "Araçların Yüklenmesine İlişkin Ölçü ve Usuller ile Tartı ve Boyut Ölçüm Toleransları Hakkında Yönetmelik"e göre, kış şartlarına uygun olmayan, kar lastiği takılmamış araçların yola devam etmelerine izin verilmeyecek. Kurala uymayan araçların işletmecilerine 519 lira ceza uygulanacak.

AKP İLE CHP ARASINDA TARTIŞMA YAŞANDI

AKP İLE CHP ARASINDA TARTIŞMA YAŞANDI Engelli vatandaşın oyunu bu şekilde atılmasına CHP yetkisi tarafından bunun seçim kanununa uygun olmadığını belirterek kayıt alınmasını istemesinin ardından AKP yetkileri arasında tartışmaya neden oldu. AKP temsileri engelli vatandaşın yürüyemeyecek konumda olduğunu bu nedenle bu olayın doğru olduğunu savunurken CHP yetkileri bu olayın seçim kurallarına yanlış olduğu madem yürüyemeyecek durumda o zaman neden evinde kullandırılmadığı, buraya kadar getirildiyse seçim sandığına kadarda götürebilirdi diyerek bunun yanlış olduğunu ve tutanak tutulmasını isterken çıkan tartışma araya giren partili ve vatandaşlar tarafından taraflar sakinleştirilerek olay büyümeden bitmiş oldu.

Karamürsel Ak Parti Sözcüsünden Uğurluya Yanıt

Sayın fedai uğurlu Karamürsel'de CHP ilçe Başkanlığı yapmış biri olarak yaptığı açıklamayı hem manidar hemde düşünmeden düşünemeden verilmiş siyasi bir cevap olduğunu söylemeliyim.Her siyasi parti gibi AKP’nin seçim bildirgesini demokratik bir ortamda dağıtılmasına hiçbir sözüm yok, fakat bu bildirgelerin içerisine onurlu geçmişi olan Türk halkına hakaret eder gibi bir balon ve de kahve konulmasını hakaret olarak algılıyorum’ sanırım fedai bey balonu kendi için konduğu sandığı için hakaret olarak algılamış hatırlatmak isterim ki o çantada AK PARTİ seçim bildirgelerinin bulunduğunu ve çantaya balonların çocuklar için kahve ise hatırı olduğu içindir ki şunu da hatırlatmak isterim uğurlu beye İzmir'de CHP evlerin kapısını gönüllülerle çalarak. Gönüllüler Genel Merkez'in gönderdiği, üzerinde "Yaşanacak bir Türkiye" yazılı 5 bin adet tişörtü giyip, şapkaları takarak evlerin kapısını çalarak. Gönüllüler, özellikle CHP'ye oy vermeyen seçmene gidip 20 gramlık poşetler halinde Türk kahvesi ikram edecek ve "40 yıllık hatırımız kalsın, oyunuzu bize verin"dediği zaman sanırım CHP liler insanlara hakaret etmiş oldu uğurlu beyin demesine göre ve bunu eleştirmiyorsa sayın uğurlu bey Karamürsel'de dağıtılan poşetin ve kahvenin eleştirisini yapmamalıdır şahi kişiliğine genel olarak bilindiği gibi asabi ve karşısındaki insanı dinlemez tavrına uygun sivrilikte bu yorumu yaptığını düşünüyor ve son olarak şunu söylemek istiyorum bir kahvenin hesabı olmaz kırk yıllık hatırı olur fedai bey. AK PARTİ Karamürsel tantım medya başkanı. Mustafa Çelik

Karamürsel'de CHP ve ADD'den Alternatif Cumhuriyet Töreni

Karamürsel'de CHP ve ADD’den Alternatif Cumhuriyet Töreni Karamürsel'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtının önünde resmi çelenk koyma töreni düzenlendi. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), ve Karamürsel Atatürkçü Derneği (ADD) bu töreninin ardından alternatif bir çelenk koyma töreni daha yaptı Karamürsel İlçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 92'nci yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtının önünde resmi çelenk koyma töreni düzenlendi. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), ve Karamürsel Atatürkçü Derneği (ADD) bu töreninin ardından alternatif bir çelenk koyma töreni daha yaptı. Bir dakikalık saygı duruşu okunan istiklal marşımızın ardından Karamürsel CHP ilçe Başkanı Şinasi Yazar yaptığı açıklamada, Atatürk’ün ‘Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.’ diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Türkiye Cumhuriyeti laik ve demokratik anlayıştan taviz vermeden. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda hızla ilerlemektir. Dedi.

İsmail Yıldırımdan Örnek Davranış Karamürsel Tarih Kokuyor

Karamürsel Belediye Başkanlığı tarihi belediye binası ve tarihi hamamın restorasyon çalışmalarının ardından, Tarihi Validepkörü’nün peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yapmış olduğu açıklamada “Geçmişten aldığımız mirası tarihine uygun şekilde gelecek nesillere emanet etmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Kocaeli'de heryerde canlı bomba alarmı

İddialara göre 25-30 yaşlarında 1.60-1.65 boylarında kilolu, kumral, kısa küt saçlı saçları geriye doğru taranmış, üzerinde siyah tişört mavi kot pantolon bulunan ve omzunda siyah renkli sırt çantası mevcut ve aksak yürüyüşü olduğu belirtilen kadının il asayiş yakınında bir vatandaşa "her yeri patlattık sıra Kocaeli’nde daha sonra da Bilecik’te" diyerek bölgeden ayrıldığı belirtildi. İddialara uygun kadın şahsı görenlerin en yakın birimlere gelerek yetkililere yardımcı olması isteniyor.