Yanın Haberleri

Yanın Haberleri

Özbağ'dan çalışan gazeteciler günü mesajı

Sadi Özbağ'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlaması ve Medyanın Önemine Vurgu

Karamürsel Birey Koleji yine gönüllere dokundu

Karamürsel başta olmak üzere bölgede verdiği kaliteli eğitim ile adından sıkça söz ettiren Karamürsel Birey Koleji, eğitim ve öğretimin yanında sık, sık düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile yine gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Memduh Birinci , emekli çiftçimizin yanındayız

"Emekli Çiftçimizin Yanındayız" Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 bin liralık ikramiyeden faydalanamayan Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı çiftçiler için

Zulme Karşı Filistinli Kardeşlerimizin Yanındayız

Karamürsel Saadet Partisi ilçe başkanı Mustafa Sağlam Filistin'de yaşanan zulme karşı sessiz kalmadı. İsrail´in Kudüs´te özellikle mukaddes mekân Mescid-i Aksa çevresinde çoğunluğu çocuk ve kadınlar olmak üzere sivil ve savunmasız Filistin halkına uyguladığı şiddet, katliam ve ibadet özgürlüğünü engelleme girişimleri vahim bir hal almıştır. İnsanlara, inanç ve özgürlüklerini bir başka inanç uğruna kısıtlayarak insanlık dışı bir şekilde zulmetmek hiçbir millet için kabul edilebilir değildir.

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Belediyenin ihmali yüzünden ayağı kırıldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Feneryolu caddesi pehlivan sofrası yanında faaliyet gösteren plajda yaşanan olayda 15 yaşındaki Hasan Çoban yaralandı.

Karamürsel yine mavi bayrak aldı; su A Kalite çıktı

Yeniden ‘Mavi Bayrak’ almaya hak kazanan Karamürsel Altınkemer plajında su kalitesi mükemmel çıktı. Bunun yanında Kocaeli’de Mavi Bayrak almaya hak kazanan yeni sahili Ereğli Kumyalı Plajı’nda deniz suyu kalitesi mükemmel derecede.

DEVLET HASTANESİ YANINDAN AKAN LAĞIM PİSLİK SAÇIYOR

Karamürsel Devlet Hastanesi çevresinde bulunan lağım mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

Bıçak ve sopalarla saldırıp 4 kişiyi yaraladılar

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral caddesi beton yol mevkiinde bir lokalin önünde sohbet eden kişilere yaklaşık 20 kişilik bir gurup yanlarında getirdikleri bıçak ve sopalar ile bir anda saldırdılar. Eşinin yanında bıçaklandı.

Taş ocağı yapılsaydı 50 bin ağaç katledilecekti

Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Enver Demirsoysal, “Bölgemize taş ocağı yapılsaydı, Kocaeli’nin iki en büyük merasından biri olan alanın yanına yapılacak ve 50 bin ağaç kesimine neden olacaktı” dedi    

Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti

Kocaeli Karamürsel İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferansta konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı, "Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti." dedi.  

BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR !

Bu işi yine ancak Tahir Büyükakın çözer. Karamürsel'de pırıl, pırıl denizin mavi bayrağı iptal edildi. Madem iptal edeceksiniz geçen yıl dünyanın pisliği varken neden iptal etmediniz ? Bu yıl deniz pırıl pırıl ama mavi bayraklarımız elinizden gitti.

Dünya birincisi Karamürsel'de kulakların pasını sildi

Dünyaca ünlü Afrika’lı Kurrâ hafız ve Dünya Kur’an okuma birincisi Abdurrahman Sadien, arkadaşlarının yanına geldiği Karamürsel'de sevenlerini kırmadı ve kulakların pasını sildi.

Karamürsel DEVA yeni yerine taşındı

Karamürsel DEVA yeni yerine taşındı. 4 Temmuz Mahallesi Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde bulunan DEVA Partisi Karamürsel İlçe Teşkilat binasının yıkılacak olması sebebiyle parti ilçe binası Karamürsel Hükümet Konağının yanına taşındı.

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

Karamürsel Belediyesi yanında silahlı yaralama

Karamürsel Belediye binası yanında silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde bulunan bir ticari taksi ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye getirilen yaralının üzerinden kimlik çıkmadığı bildirildi. Polis olay sonrası ilçe genelinde harekete geçti. Ayrıntılar birazdan...

KARAMÜRSEL'DE SOKAK ORTASINDA AVUKAT VURDULAR!

Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı. Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile yanına beyaz bir motosiklet ile yaklaşan ve kafalarında kask olan iki kişi tarafindan açılan ateş sonrası

Karamürsel'de balık sezonu muhteşem bir konser ile açılıyor

Karamürsel- Ereğli Hürriyer Caddesi Liman yanında 29 Ağustos pazar günü Balık Festivali düzenlenecek.

Seçim bitti ama Ahmet Çalık hala sahalarda!

Karamürsel Belediye Başkanlığı seçimlerinde çok az bir fakla seçimi kaybeden Ahmet Çalık seçimin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen hala sokaklarda, esnaf ve vatandaşın yanında.

Kontrolden çıkan araç petrole girdi 2 yaralı

Karamürsel'de akşam saatlerinde gerçekleşen trafik kazasında kontrolden çıkan araç bir benzin istasyonunun içine dalarak, pompaya çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü ve yanında bulunan arkadaşı yaralandı.

Karamürsel'de yaşanan aile dramını Esra Erol gündeme getirdi

Esra Erol'da programında bir kaçış hikayesi daha ele alındı. Asuman Şen gece yarısı eşi Murat Şen ile evliyken evden kaçıp Sedat Sezer'in yanına gitti.

Asırlık zeytinlikler otopark olsun diye mi katledildi?

Karamürsel Kayacık mahallesi Ulu Cami yanında bulunan asırlık zeytin ağaçları yol genişletme çalışması yapılacak denilerek katledilmişti. Bölge halkının asırlık zeytin ağaçlarının katledilmesine karşı tepkileri devam ederken açılan yolun yarısının otopark yapılması bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Yıldırım Tahir Büyükakın’a kendince trip atmaya çalıştı!

Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım, dikkatleri üzerine çekmek için yine bir ilke imza atmayı başardı. Dikkatleri üzerine çekmek için başkanların yanında değil solunun arkasından programa katıldı.

Karamürsel’e Pony Clup açılıyor!

Karamürsel Belediyesi 2021 ilk meclis toplantısında belediye başkanının duyurduğu habere göre Karamürsel, Osmaniye mahallesi Sunni Baba türbesinin bulunduğu alanın yanına “Pony Clup”

Karamürsel’de korkunç olay! Öz yeğenini bıçakladı!

Karamürsel’de dün akşam geç saatlerde meydana gelen olayda öz yeğeni ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan Eyüp Y. (41) yanında bulunan bıçakla Önder B. (30) isimli yeğenini bıçakladı.

Karamürsel Devlet’te gebelik testi yaptıranlar dikkat!

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde kadın polikliniğine giden yaklaşık 30’u aşkın bayanın yapılan gebelik testinin yanlış yapıldığı öğrenildi ‘Sen hamile değilsin’

Kocaeli Üniversitesi Pandemi doktoru tutuklandı

Pandemi döneminde yoğun mesai harcayan Kocaeli Üniversitesinde görevli halk sağlığı uzmanı Dr. Erkan Tufan, tanık beyanındaki ‘öğrencilik yıllarında evlerde kaldı’ gerekçesiyle tutuklandı.

CHP Ailesi Yanında "Ahmet Abi"

Karamürsel’in tanınmış iş insanı ve CHP Kocaeli İl Başkan yardımcısı olan Ahmet Çalık’ın yakalandığı korona virüs nedeni ile CHP Kocaeli İl Örgütünden destek videosu.

El kadar çocuğa cinsel istismarda bulunup alnına 'enayi' yazdılar

Karamürsel’de yaşayan iğrenç olayda Y.T.'nin eşi A.T., kızları C.N.T.'yi de yanına alarak evi terk etti.

Evinin bahçesinde kalbine yenildi

Karamürsel’in Ereğli Mahallesi meydana gelen olayda eşinin evlerinin bahçesinde düştüğünü sanarak yanına koşan