Yapmak Haberleri

Yapmak Haberleri

Kantinlerde Fiyatlara Zam Geldi! İşte yeni fiyatlar

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başlarken, Kocaeli'deki kantinler için yeni fiyat tarifesi belirlendi. Tost 50 lira, yarım ekmek tavuk döner 50 lira, tavuk dürüm ise 65 lira oldu. Kantin işletmecileri, artan girdi maliyetleri sebebiyle bu fiyat artışını yapmak zorunda kaldı.

Kocaeli ANKA kuruldu

ANKA Arama Kurtarma ve İnsani Yardım Derneği Kocaeli, din, dil ve ırk ayrımı yapmaksızın kurulmuştur. Dernek Başkanı Melih Altınterlik, derneğin bu vizyonla kurulduğunu belirtmiştir.

Karamürsel yeni otogar inşaatı neden ilerlemiyor ?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e yeni bir otogar yapmak için çalışmalara hızlı başlamıştı fakat nedense aylar geçmesine rağmen hala kaba inşaatı bile bitirilemedi.

Karamürsel yeni terminal binası inşaatı başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e yeni bir otogar yapmak için çalışmalarına başladı. İhale yapan Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi kazanan firmaya 330 gün içerisinde teslim etmek şartıyla yer teslimini yaptı.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Bu habere yürek dayanmaz! Katliam gibi kaza!

Kaza, saat 12.30 sıralarında Karamürsel Ereğli Mahallesi Voltay mevkiinde meydana geldi. İddialara göre; Işıklardan Karamürsel yönüne U dönüşü yapmak isteyen Feyza G (20) idaresindeki 41 K 7664 plakalı hafif ticari araca

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Karamürsel RES çilesi bitmek bilmiyor

Büyük tepki çeken projeye bir yenisi daha geliyor… Halk istemiyor onlar santral yapmaktan vazgeçmiyor!

Karamürsel’de Üsküdar faciası Şehitleri anılacak!

1 Mart 1958 tarihinde Karamürsel-İzmit seferini yapmakta olan Üsküdar Vapuru şiddetli rüzgâr sebebiyle Derince yakınlarında battı.

Çevrenizde iş arayan varsa bu haber sizin için

Gölcük Tersanesi bir çok bölümüne işçi alımı yapacağını duyurdu. İş başvurusu yapmak isteyenler haberimizde bulunan linke tıklayarak kayıt yaptırabilir.

GAZOZ OLMA EFSANE OL

Karamürsel’in kendine özgü suyuna güzel bir tesis kurup şişeleyip piyasaya sokup ilçenin adını taşıyan bir su ile bir şeyler yapmak yerine

Karamürsel girişinde sıkı denetimler başladı

Karamürsel istikametine giriş yapmak isteyen vatandaşlar, sağlık kontrolleri ve gerekli evrakları incelenerek ilçeye giriş yaptılar.

GÖLCÜK HALKI TEPKİ GÖSTERİNCE, KARAMÜRSEL'E KAYDIRILDI!

Gölcük’te halkın direnişi ile karşılaştıktan sonra iptal edilen katliam, Karamürsel sınırına yapılacak olan Rüzgar Elektrik Santrali (RES) ile yine ormanlık bir bölgede katliam yapmak için kolları sıvadı.

Büyük ihmal az daha, can alıyordu!

Üst geçidin üzerine alelade reklam yapmak için kurulan sistem az daha can alıyordu.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, temizlik ve bilgi işlem alanlanrında görev yapmak üzere toplam 13 sözleşmeli personel alacak.

Üniversite öğrencisi Kocaeliyi kana buluyacaktı

Keşif yapmak için geldiği Kocaeli’de polis ekipleri tarafından yakalanan terörist emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

Acil A RH (-) Kan Aranıyor

Umuttepe’de yapmakta olan bir hasta için çok acil A Rh- kan aranıyor. Kan vermek isteyenler

Kocaeli'nde eğer bu kadınlarla birlikte olduysanız yandınız!

Gebze’de operasyonlar kapsamında fuhuş yapmaktan yakalanan 3 yabancı uyruklu kadından ikisinden bulaşıcı hastalık çıktı

Ucuza ZEHİR !!!

2 liraya satılan bonzaiden daha etkin kimyasal uyuşturucu müptelası olanlar adeta ölüme koşuyor.

Başyaver Yazıcının Boş Zarf Oyunu

FETÖ'nün darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanlığı Başyaveri Ali Yazıcı'ya koruma ve şoförlük yapmakla görevlendirilen eski yarbay Güven, eski başyaverin darbe gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerini öğrenmek için uydurduğu senaryoyu anlattı.

FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü ayağından vurularak yakalandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan eski 2. sınıf emniyet müdürü Arif Aygün, Ankara'da işlem yapmak üzere geldiği noterde kendisini gözaltına almak isteyen polis ile

Otobüs'te kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştidi

Görgü tanıklarının iddialarına göre 12:15'te izmit - Karamürsel seferini yapmakta olan 750 Numaralı otobüste yaşandı.

Avda kalp krizi geçirip yaşamını kaybetti

Karamürsel'den Konya'ya av yapmak için giden Serdar Özbay av yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti. Ayrıntılar birazdan.

İnsanlık Karamürsel'de sahile vurdu

Karamürsel’de sabah saatlerin ’de spor yapmak için sahile inen vatandaşlar gözlerine inanamadı. Karamürsel altın kemer plajı ve Ereğli Defne plajı yakınların ’da kuşların ölerek sahile vurduğunu

Jandarma ekipleri Bank Asya'ya girdi

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan bir kişinin hesapları ve kasasında inceleme yapmak üzere Bank Asya

Kıdem Tazminatı Görüşmeleri TAMAM !

Kıdem Tazminatında Son Durum Çalışma yaşamında köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayan hükümet...

İsmail Yıldırım Büyükşehir meclis toplantısında muhalefete sitem etti

Dün gerçekleşen Büyükşehir Meclisi'nin Aralık ayı meclis oturumu esnasında İsmail Yıldırım muhalefete sitem etti. .Toplantıda Büyükşehir Belediyesinin 2016 bütçesi ve 2015 yılındaki performansı konuşulurken yoğun tartışmalar yaşandı. BÜTÇEYİ OKUYAMIYORLAR Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım “Rakamlarla oynayamayız. İşletmeciyim, muhalefet tarafından verilen rakamları anlamadım. 1.9 Milyar bütçesine borç alınmayacaktır. Bütçe yüzde 10 artmıştır. Belediyeler kendileriyle kıyaslanması gerekiyor. Muhalefet partileri bizlere güvenmiyor ise kendi düşüncelerine sahip belediyelerin bütçelerine bakmaları gerekiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi nüfus ve yerleşim yeri iki katıdır” derken, CHP’li Yılmaz buranın belediyesini konuşun derken Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım “Ben sizi kesmeden dinledim şimdi siz dinlemeniz gerekiyor. Bütçeyi okuyamıyorlar. Siyaset yapmadıklarını söyleyenler siyaset yapmaktadırlar” karşılığını verdi.

'Karamürsel'de bu nasıl trafik anlayışı bu nasıl zihniyet!' başlıklı haberimize cevap geldi

'Karamürsel'de bu nasıl trafik anlayışı bu nasıl zihniyet!' başlıklı haberimize cevap geldi Karamürsel Belediyesi ve Kent Meydanı İnşaatı nedeniyle D-130 Karayolu Karamürsel Merkez Işıklardaki Yalova istikametine giden araçların şehir merkezine girişlerindeki yolun kapatılarak akan bir trafikte ‘U’ dönüşüyle şehir merkezini giriş yapmak isteyen araçlar ister istemeden trafiği tehlikeye sokuyor, haberimize karşı cevap geldi. Yapılan açıklamada Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından Karamürsel Belediyesi ve Kent Meydanı İnşaatının başlamasıyla birlikte böyle bir karar alındığı ve inşaatın bitimine kadarda bu uygulamanın devam edeceği ve ‘U’ dönüşün yasak olduğu Karamürsel merkezine giriş yapmak isteyen araçların Beton Yol mevkiinden içeriğe girilmesi gerektiği belirtildi.

Karamürsel Ülkü Ocağı Başkanı Emre Ateş bir basın duyurusu paylaştı

Kamuoyuna saygıyla... Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş, siyasete Türk Milliyetçiliğini kurumsal manada iktidar yapmak için girmiştir. Siyasetin tek başına buna muktedir olamayacağını bilerek geleceğin inşasında başrolde olacak gençlerinde bu düşünce sisteminde yetişebilmeleri için Ülkü Ocakları'nı vücuda getirmiştir.

KARAMÜRSEL AK PARTİ SEÇİM SONUÇLARINI KUTLAMAYA FATİHAYLA BAŞLADI

1 Kasım seçimlerinde büyük bir zaferle ayrılan Ak Parti seçim sonrası Karamürsel İlçe binasında bir araya gelerek toplandılar. İlçe merkez binasına ilk olarak Karamürsel Belediye Başkanı büyük tezahüratlarla katılarak bütün partililere teşekkürlerini sundu. RECEP DEMİREL ZAFER HEPİMİZİN DEDİ Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı ilçe binasında toplanan partililere başta kadın kollarımız ve ak partiye gönül vermiş kadın destekçimizdir. Bu mücadelede biran olsun enerjisini kaybetmeyen gece gündüz demeden çalışan ve hiç usanmayan gençlik kolları başkanı Adem Güneş ve ekibine bize gönül vermiş bütün parti mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi. RECEP DEMİREL EMANET OY İSTEDİM Seçimlerden önce her gittiğim yerde gerek MHP'li gerek SP'li kardeşlerimizden oy istedim.Ülkemizin geleceği ve istikrarı için Ak Partinin tek başına yine iktidar olması ve bu sıkıntılı dönemlerden kurtulmamız için onlardan emanet oy istedim biliyorum ki sizlerde istediniz. Sonunda bu isteklerimiz yerini buldu ve bu mücadeleyi kazandık fakat bu zaferde sadece partili kardeşlerimizin değil bir çok farklı görüşün katkısı olduğu için sizlerden ricam taşkınlık olmadan insanları rencide etmeden kutlamanız. BEN SİZDEN ÇOK BAĞIRMAK İSTİYORUM Parti binasında bulunan gençlerin başkanım kutlama yapmak istiyoruz ısrarlarına dayanamayan Demirel inanın ben hepinizden çok bağırmak istiyorum dedi.Bu zaferin ardından bir fatiha okuyalım diyen Demirel fatihanın ardından en azından hep birlikte merkeze kadar yürüyelim ısrarlarının üzerine ilçe merkez binasından ilhan çınar alanına kadar yürüyen partililer burada seçimin sonuçlarını kutladılar.