Yaşamını Haberleri

Yaşamını Haberleri

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Tahir Büyükakın'ın kayınpederi yaşamını yitirdi

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın kayınpederi Burhan Koca yaşamını yitirdi.

Derince Belediyesi çalışanı korkunç kazada hayatını kaybetti

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

Hacı İbrahim Ertan vefat etti

Karamürsel Osmaniye Köyü Muhtarı Ahmet Ertan’ın kardeşi ve Karamürsel MHP Meclis üyesi Harun Baykır'ın kayınpederinin kardeşi Hacı İbrahim Ertan yaşamını yitirdi.

Alihan Baki genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerinden Alihan Baki elim bir trafik kazası nedeni ile yaşamını kaybetti.

Şanbaz Yıldız hayatını kaybetti

İYİ Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şanbaz Yıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Yasin Tunç elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Mustafa Tunç'un biricik evladı, İlker Yasin Tunç (18) geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti.

MHP nin sevilen ismi genç yaşta kalbine yenildi

MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan hayatını kaybetti Sabahattin Özkan hayatını kaybetti MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Yine Altınova tersaneler bölgesi! Yine iş kazası!

Altınova Tersan Tersanesinde iş cinayeti sonucu yaşamını yitiren Ahmet Kaya için sendikalar açıklama yaptı.

23 yaşındaki tersane işçisi Gürkan Öter hayatını kaybetti

Altınova tersaneler bölgesinde çalışan 23 yaşındaki Gürkan Öter genç yaşta geçirdiği motosiklet kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Timuçin Uysal annesini kaybetti

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri müdürü Timuçin Uysal annesi İlhan Uysal yaşamını kaybetti. Merhumenin cenazesi 27.03.2023 (Pazartesi) bu gün Karamürsel Ulu Caminde

Selahattin Altıok göz yaşları arasında defnedildi

Olay Karamürsel D-130 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya geçidinin olmadığı yerden karşıdan karşıya geçmek isteyen 68 yaşındaki Selahattin Altıok'a E.T. idaresindeki 41 AKH 623 plakalı tırı fark etmedi ve tırın çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de okuyan astsubay öğrencisi Buğra Türkkan depremde yaşamını yitirdi

Karamürsel'de astsubay öğrencisi olan ve yarıyıl tatili için Maraş'a giden Buğra Türkkan depremde enkaz altında kalarak yaşamını kaybetti

Deprem fırtınası! AFAD'dan açıklama! Ölü ve yaralı sayısı açıklandı

10 kentte 1710 binanın yıkıldığı depremde saat 10.00 itibariyle toplam 284 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 bin 323 kişinin yaralandığı açıklandı. Kahramanmaraş’ta 70, Adıyaman’da 13, Diyarbakır’da 14, Şanlıurfa’da 18, Osmaniye’de 20 ve Hatay’da 4 kişi hayatını kaybetti.

Yine tersaneler bölgesi yine gencecik bir kişi feci şekilde öldü

Yine Altınova Tersaneler bölgesi yine gencecik bir can daha hayatını kaybetti. Yalova Altınova ilçesi‘nde faaliyet gösteren bir tersanede 1 kişi iş kazası sonucu yaşamını yitirdi. Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren Doğruyol Tersanesinde

ŞEHİT ATEŞİ KARAMÜRSEL'E DÜŞTÜ

28 yaşındaki Vural Babadağ görev yaptığı Şırnak ın Beytüşşebap ilçesinde yaşamını yitirdi. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 105.Cadde Cancan Kooperatifinde ikamet eden emekli öğretmen Cevdet ve Muazzez Babadağ çiftinin oğulları Jandarma Uzman Çavuş Vural Babadağ

Turan Bozdağ hayatını kaybetti

Karamürsel bir koca çınarını daha kaybetti. İlçe genelinde çok fazla kişiye sürekli olarak yardım yapan, mevzu Karamürsel olduğu zaman maddi ve manevi olarak her zaman elini taşın altına sokmaktan hiç bir zaman geri durmayan ilçenin son kalan koca çınarlarından Turan Bozdağ yaşamını kaybetti.

SEDAŞ'ın Taşerön işçisi feci şekilde yaşamını kaybetti

Karamürsel SEDAŞ çalışanı Ali Demir çalıştığı sırada geçirdiği kaza sonrası feci şekilde yaşamını kaybetti.

Genç yaşta koronavirüse yenildi!

Karamürsel'de efendi kişiliği ile geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Recep Aycan, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Gülbiter ailesinin acı kaybı

Karamürsel'in köklü esnaflarında, merhum zeytinci, Arif Gülbiter'in eşi ve Mehmet , Ahmet, Melek. Dılek ve Yusuf Gülbiter'in anneleri Vasfıye Gülbiter yaşamını kaybetti.

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı vefat etti

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı tedavi gördüğü, Gölcük Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını kaybetti.

Karamürsel SGK Müdürü'nün oğlu kazada yaşamını kaybetti!

Gölcük'te off road yaparken şarampole yuvarlanıp 30 metre sürüklenen UTV'nin sürücüsü yaralanırken, Ömer Faruk Kapıcıoğlu hayatını kaybetti

DEĞİRMENDERE’DE KAVGA 1 ÖLÜ, 1 YARALI  

Değirmendere’de aralarında husumet olduğu iddia edilen kişiler arasında çıkan kavgada bıçaklanan Halil Kuru (30) yaşamını yitirirken, silahla ateş açılması sonucu 1 kişi ise yaralandı.  

Karamürsel’in sevilen esnafları annelerini kaybetti 

Karamürsel’in sevilen esnafları Kitapçı Taci’nin ortaklarından Ender ve Soner Karatepe’nin anneleri Nermin Karatepe Yaşamını kaybetti. 

Var yemez Sedat amcanın kemikleri sızladı!

Karamürsel’in en büyük mülk zengini olarak bilinen Sedat Aykut (Var yemez) namı ile tanınan ve 2019 Yılında yaşamını kaybeden Sedat Aykut’un evladım dediği ve hiç kimseye satmadığı zeytin ağaçları yol genişletmesi bahanesi ile katledildi.

Türkan Yıldız hayatını kaybetti

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği üyesi ve Karamürsel Belediyesi eski çalışanlarından Türkan Yıldız tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Ahmet Kıvanç hocamızı kaybettik

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Kıvanç korona virüs nedeni ile tadavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Mehmet Çeliköz’ün acı kaybı

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Mehmet Çeliköz’ün biricik annesi Fatma Semiha Çeliköz (66) tedavi gördüğü, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını kaybetti.

Tersanede yine iş kazası ve ölüm

Altınova Tersaneler bölgesinde iş kazası geçiren 23 yaşındaki delikanlı yaşamını kaybetti.

Ali Baba kansere yenik düştü

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ali Altıntaş (Ali Baba ) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.