Yaşamını Yitirdi Haberleri

Yaşamını Yitirdi Haberleri

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Tahir Büyükakın'ın kayınpederi yaşamını yitirdi

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın kayınpederi Burhan Koca yaşamını yitirdi.

Hacı İbrahim Ertan vefat etti

Karamürsel Osmaniye Köyü Muhtarı Ahmet Ertan’ın kardeşi ve Karamürsel MHP Meclis üyesi Harun Baykır'ın kayınpederinin kardeşi Hacı İbrahim Ertan yaşamını yitirdi.

Şanbaz Yıldız hayatını kaybetti

İYİ Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şanbaz Yıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

MHP nin sevilen ismi genç yaşta kalbine yenildi

MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan hayatını kaybetti Sabahattin Özkan hayatını kaybetti MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Karamürsel'de okuyan astsubay öğrencisi Buğra Türkkan depremde yaşamını yitirdi

Karamürsel'de astsubay öğrencisi olan ve yarıyıl tatili için Maraş'a giden Buğra Türkkan depremde enkaz altında kalarak yaşamını kaybetti

Deprem fırtınası! AFAD'dan açıklama! Ölü ve yaralı sayısı açıklandı

10 kentte 1710 binanın yıkıldığı depremde saat 10.00 itibariyle toplam 284 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 bin 323 kişinin yaralandığı açıklandı. Kahramanmaraş’ta 70, Adıyaman’da 13, Diyarbakır’da 14, Şanlıurfa’da 18, Osmaniye’de 20 ve Hatay’da 4 kişi hayatını kaybetti.

Yine tersaneler bölgesi yine gencecik bir kişi feci şekilde öldü

Yine Altınova Tersaneler bölgesi yine gencecik bir can daha hayatını kaybetti. Yalova Altınova ilçesi‘nde faaliyet gösteren bir tersanede 1 kişi iş kazası sonucu yaşamını yitirdi. Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren Doğruyol Tersanesinde

ŞEHİT ATEŞİ KARAMÜRSEL'E DÜŞTÜ

28 yaşındaki Vural Babadağ görev yaptığı Şırnak ın Beytüşşebap ilçesinde yaşamını yitirdi. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 105.Cadde Cancan Kooperatifinde ikamet eden emekli öğretmen Cevdet ve Muazzez Babadağ çiftinin oğulları Jandarma Uzman Çavuş Vural Babadağ

Ali Baba kansere yenik düştü

Karamürsel’de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ali Altıntaş (Ali Baba ) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

DİŞ HEKİMİ ERDAL SEZGİN YAŞAMINI YİTİRDİ

Karamürsel’e çok uzun bir süre önce yerleşen ve ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdal Sezgin (84) yaşadığı rahatsızlık nedeni ile hayatını kaybetti.

Karamürsel’de silahlı saldırı; 1 kişi yaşamını kaybetti! 

Karamürsel’de iki kişi arasında yaşanan tartışma kanlı bitti. Burak Eren (32) yaşamını yitirdi.

Karamürsel’de Deniz astsubayı kalp krizinden yaşamını yitirdi

Karamürsel Eğitim Merkezi'nde görev yapan deniz astsubayı Erol Altınok (49) geçirmiş olduğu kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi.

Karamürselli İstanbul il sağlık eski müdürü yaşamını yitirdi

Sağlık Bakanlığı emekli müsteşar yardımcısı ve İstanbul İl Sağlık eski Müdürü Mehmet Bakar yaşamını yitirdi.

Eşinden iki gün sonra yaşamını yitirdi

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi’nde oturan 85 yaşındaki Mehmet Rıdvan Dal, eşinin ölümünden 2 gün sonra solunum yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. 

Türkiye'nin Nietzsche'si Karamürselli Oruç Aruoba Yaşamını Yitirdi

Türkiye’nin önemli düşünce insanlarından biri olan, yazar, şair ve felsefeci Oruç Aruoba vefat etti. 72 yaşında hayata gözlerini yuman ve birçok önemli eserin sahibi olan Oruç Aruoba’nın hayatı merak ediliyor.

Kocaeli eski milletvekili Mustafa Batgün, yaşamını yitirdi

Kocaeli eski milletvekili ve Kocaelispor eski yöneticisi Mustafa Batgün, tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Karamürsel'de korkunç kaza 1 kişi yaşamını kaybetti

Karamürsel’de gece geç saatlerde meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi.

Uğur Koştur babasını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Meclis Üyesi Uğur Koştur’un geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan babası Macit Koştur, yaşamını yitirdi

Hollandada Kocaelili HERO !

51 yaşındaki Salih Uğur Papadoğan, aracı ile kanala uçan yaşlı Hollandalıyı kurtarmak için suya atlayınca kendi yaşamını yitirdi.

Ulaşlı'da okulda korkunç olay 1 öğrenci yaşamını kaybetti!

Gölcük ilçesinde, lise öğrencisi Barbaros Zülfigaroğlu (14) okulun üçüncü katındaki sınıfın penceresinden bahçeye düşerek yaşamını yitirdi.

Kocaeli İl Tarım Müdürü kazada öldü

Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürü İlhan Özel geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi Kaynak: Kocaeli İl Tarım Müdürü kazada yaşamını kaybetti.

Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna Karamürsel'den uğurlandı

Kıbrıs Gazisi Selahattin Seymen Kocaeli'nin Karamürsel Ereğli Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Efe Tur'un sahibi Halit Bıçak vefat etti

Efe Tur firmasının sahibi Halit Bıçak (60) dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Karaosmanoğlu’nun da akrabası olan Halit Bıçak’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Yolun karşısına geçmek istedi! Yaşamını kaybetti!

Gölcük’te meydan gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmek isteyen bir kişi hızla gelen otomobilin altında kaldı. Otomobilin çarptığı kişi, yaşamını yitirdi.

Reina'ya baskın; Beşiktaş'ta gece kulübü ağır silahlarla basıldı

İstanbul Valisi Vasip Şahin olay yerinde yaptığı açıklamada 1 polisin şehit olduğunu, 35 kişinin yaşamını yitirdiğini, 40 kişinin de yaralı olduğunu duyurdu.

Oğlunu tüfekle öldürdü

Hayat Kimya Fabrikası Direktörü Hüseyin Ertan, babasının kullandığı silahtan çıkan kurşunla yaşamını yitirdi

Özlem Karaca evinde ölü bulundu

Halıdere’de ikamet eden Karaca ailesinin epilepsi hastası olan biricik kızları Özlem Karaca, evde yaşamını yitirdi.

ŞEHİT ATEŞİ İLİMİZE'DE DÜŞTÜ

Ankara’da meydana gelen çatışmalarda çok sayıda kişi yaşamını yitirdi. Yine darbeciler tarafından sokağa çıkan halkın üzerine ateş de açıldı. Çıkan çatışmalarda

Kanlı Bayram 129 Ölüm, 471 Yaralı

RAMAZAN Bayramı'nda 9 günlük tatil süresince yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarıyla yollar yine kan gölüne döndü; 129 kişi yaşamını yitirdi, 471 kişi