Yaşlı Kadın Haberleri

Yaşlı Kadın Haberleri

KOLONLARI ÇÜRÜYEN BİNA HER AN YIKILABİLİR!

Karamürsel Kayacık Mahallesi Hayati Şafak sokak üzerinde bulunan, Caymaz apartmanı 1.katında oturan Huriye Tunç isimli yaşlı kadın çürüyen taşıyıcı kolanlar nedeni ile binalarının her an yıkılabileceğini ve can güvenliklerinin olmadığını dile getirdi.

Karamürsel'de bir intihar daha

Yaşlı kadın gece kendini iple asarak intihar etti.

Acı haber geldi! Motosikletin kazasında 1 kişi yaşamını kaybetti

Motosiklet kazası geçiren yaşlı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YAŞLI KADIN İNCİR TOPLAMAYA ÇIKTI KAYBOLDU

Karamürsel’de A.B (63) isimli yaşlı kadın iddialara göre 2 gün önce evden incir toplamaya diye çıktığı ve kendisinden 2 gündür haber alınamadığı bildirildi.

Hayırsız oğlu evden kovunca kendini denize attı

Gölcük'te, iddiaya göre oğlunun evden kovmasını içerleyen 80 yaşındaki G.Ç. isimli kadın kendini denize attı. Sahilde bulunan vatandaşlar denize atlayarak G.Ç.'yi kurtardı.

Cam silerken 2 kattan düşen kadın ölüden döndü

Karamürsel'de cam silek isteyen yaşlı kadın 2. kattan düştü. iridli.

Karamürsel'de Alzaymır Hastası Yaşlı Kadın Bulundu

Karamürsel Merkez'de ismini söyliyemeyen Alzaymır Hastası Yaşlı Kadın Bulundu. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne götürülen ismi öğrenilemeyen

Kendinden haber alınamayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu!

Karamürsel, Kayacık mahallesi Raufdenktaş bulvarı Selin Apartmanı No:6 adresinde yalnız yaşayan Nermin Kahraman (68) isimli kişiden haber alamayan

Yaşlı kadın evinde ölü bulundu!

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 5 gündür haber alınamayan 80 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu.

Gölcük'te iğrenç olay 60 Yaşındaki kadını önce gasp etti sonra tecavüz

Gölcük’te gerçekleşen iğrenç olay  15 temmuz sabahında meydana geldi.  Gölcük'te bunulanan bir SPA merkezine önce müşteri olarak gelen 25-30’lu yaşlardaki şahıs

Karamürsel'de Görüldü ! Bu Kadınlara DİKKAT !!!

Aracınızla yolda giderken yaşlı ve yardıma ihtiyacı olan biri yaşlı 3 kadın görseniz ne yapardınız? Çoğunluğun cevabını biz de biliyoruz... Ama bu haberden sonra bir kez daha düşünmenizi istiyoruz.

Karamürsel'de 1 Kişi sobadan zehirlenip öldü

Karamürsel'de korkunç ölüm, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı kadın evde ölü bulundu.

Komşuların kavgası kanlı biti

Karamürsel Çamdibi mahallesinde iki komşu arasında başlayan ağız kavgası kanlı bitti. Ağır yaralanan bir kişi hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Karamürsel, Ereğli'de çürüyen cesedi Muhtar buldu

Karamürsel, Ereğli bahriye caddesi üzerinde mahallede ağır bir koku olduğunu duyan mahalle sakinleri mahalle muhtarı Fevzi Çıtaka haber verdiler.

Karamürsel'de kalp krizi geçiren kadın evinde ölü bulundu

Karamürsel'de kalp krizi geçiren kadın evinde ölü bulundu . Olay bugün sabah saatlerinde Kayacık mah.Amiral cad'desinde kendinden haber alınamayan Hanım Kutun (86) komşuların evine girerek bakması ile ortaya çıktı. Komşularının iddialarına göre yatakta cansız olarak yatan komşularının öldüğünü fark eden komşuları hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin Karamürsel Devlet Hastanesine götürdükleri Hanım Kutun hastanede yapılan otopsinin ardından kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi.

Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı M. B. (31) yönetimindeki 41 U 1303 plakalı motosiklet Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Beton Yol mevkiinde Z. E.’ye (76) çarptı. Kazada yaya ve motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen 112 ambulansıyla yaralılar Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.