Yazıcı Haberleri

Yazıcı Haberleri

Karamürsel Büyük Birlik Partisi'nde Yeni Başkan: Cem Onat

Karamürsel'de uzun yıllardır aktif teşkilatı bulunmayan Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi, yeni başkanını belirledi. İlçenin sevilen esnaflarından Cem Onat, geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olarak yeni başkanlık görevine getirildi.

Hendek açıp milyonluk tesiste iş durdurdular!

Karamürsel'de sonunda buda oldu! Belediye yetkilileri tüm ruhsatları ve izinleri tam olan milyon dolarlık tesisi dize getiremeyince, tesisin girişine hendek açıp işi durdurmak istedi!

Kasid gümbür, gümbür geliyor

Karamürsel Sanayici İş İnsanları Derneği her geçen gün daha fazla güçlenerek sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.

Eski belediye başkanı yaşamını kaybetti

Yaşar Yazıcı'nın cenazesi bugün Eski Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı İstanbul’da geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.

Başkan Dr. Şadi Yazıcı'dan sağlık personeline moral desteği

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 'Şehr-i Emin olarak şehrimizdeki mücadeleyi tüm imkanlarımızı seferber ederek aralıksız yürütüyoruz.

Kocaeli genç doktor intihar etti

İzmit Alikahya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde görevli Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Tolga Yazıcı hastanedeki çalışma odasında meslektaşları tarafından ölü olarak bulundu.

Bu çocuklar bir harika!

Karamürsel 100. Yıl Teknik Lise Makine Bölümü öğrencileri, İzmit Belediyesi 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni ziyaret ederek hem tasarım becerilerini geliştirdi hem de deneyim kazandı.

Tersane işçisi yaşamını kaybetti

Tersanede kaynakçı olarak çalışan evli ve 2 çocuk babası Abdullah Yazıcı, dün akşam Körfez'de geçirdiği feci bir kazada hayatını kaybetti.

Serpil Yılmaz 2019'a sağlam adımlar ile ilerliyoruz

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Başyaver Yazıcının Boş Zarf Oyunu

FETÖ'nün darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanlığı Başyaveri Ali Yazıcı'ya koruma ve şoförlük yapmakla görevlendirilen eski yarbay Güven, eski başyaverin darbe gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerini öğrenmek için uydurduğu senaryoyu anlattı.

Ak Parti'den referandum için tarih!

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Evet oyu verenler

Yıldırım’dan Plaket

Yıldırım’dan Uzm.Dr. Nihat Yazıcıol’a 33 yıllık emeklerinden dolayı plaket ve Karamürsel Kadırgası hediye hediye ederek emekliliğinde huzur dolu bir zaman

Uzm. Dr. Nihat YAZICIOL'a çalışma arkadaşlarından Veda

Karamürsel Devlet Hastanesi doktorlarından Uzm. Dr. Nihat YAZICIOL emekli oldu. Göğüs Hastalıkları bölümünde yıllardır ilçemizde görev yapan

Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin şifreleri çözülüyor

Hafıza kartındaki Barnabas İncili kayıp BBP lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ailesinin 9 Ağustos’ta FETÖ için yaptığı suç duyurusunda, yeni iddialar içerdi.

BBP’nin Karamürsel’de İçler Acısı Durumu

Büyük Birliik Partisinin kurucu genel başkanı rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun Karamürsel’de kemiklerini sızlatacak görüntü Gücer İş Merkezinde ortaya çıktı.

Genel Af Çıkacak mı ? AK Partiden Arka Arkaya Mesajlar

Gündemde bazı basın kuruluşlarınca çıkan AF haberlerine AK partililerden cevap geldi.

GÖLCÜK KARIŞTI

Gölcük 19 Mayıs Caddesi'nde kurulan akşam pazarında bir grup tarafından meydana gelen olayın nedeni hakkında çelişkili bilgiler geliyor. İzmite'den gelen Çevik Kuvvet olaya müdahale ederken Kaymakam Adem Yazıcı da olay yerine geldi.Olay yerine gelen vatandaşların kahrolsun pekaka sloganları akıllarda soru işareti oluşturdu. Ayrıntılar birazdan....

Ekrem Yavuz ve Kaan Kaya Hergeleci'de Tarih Yazdı

İngiliz BBC Televizyon kanalının da belgesel çekimi yaptığı güreşler için diğer 3 ildeki başpehlivanlık mücadeleleri yerine Kartepe’yi tercih eden 50 başpehlivandan 34’ü katıldı. Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri’nin bu yıl on ikincisi Hergeleci Er Meydanı’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Güreşler öncesi Başkan üzülmez, güreşçilerle birlikte Sarımeşe Cami önünden davul zurnaların da yer aldığı kortej eşliğinde Hergeleci İbrahim’in kabrine kadar yürüdüler. Kabri başında anılan pehlivanlar ustası için kuran okundu dualar yapıldı. Kabristanlık ziyareti ardından kortej Er Meydanına kadar yürüdü.

Karamürsel Sanat Derneği Açıldı

Karamürsel Sanat Derneği Açıldı Kocaeli’nin Karamürsel İlçesinde Sanat Derneği Açıldı. Karamürsel Balık Adası Karşısı Fenerbahçeliler Derneği Yanında kurulan Karamürsel Sanat Derneği (KSD) Gitar resitali açılışa renk kattı.

Karamürsel'de Aile Eğitimini tamamlayan 56 kursiyere sertifikaları törenle verildi

Karamürsel’de Aile Eğitimini tamamlayan 56 kursiyere sertifikaları törenle verildi Karamürsel Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Merkezi Müdürlüğü tarafından annelere yönelik verilen aile eğitimi kursları, sertifikaları tören ile hak sahiplerine verildi. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı süresince Uzman Öğretmen Heybet Taşkıran tarafından 3-6, 12-18 yaş aralığında çocukları olan 56 annenin katıldığı, 14 hafta süren aile eğitimi kursunda başarılı olan 56 kişiye törenle belgeleri verildi.

Ereğli Erkek Kur'an Kursu 3. Hafızlık İcazet Merasimi Düzenlendi

Ereğli Erkek Kur'an Kursu 3. Hafızlık İcazet Merasimi Düzenlendi Karamürsel Ereğli Erkek Kur'an Kursu 3. Hafızlık İcazet Merasimi Ereğli Merkez Camiinde yapıldı Karamürsel Ereğli Hafızlık Kur’an Kursunda Hafızlık Eğitimlerini tamamlayan 9 hafız için Ereğli Merkez Camiinde Kur’an-ı Kerim ziyafeti düzenlendi. Karamürsel Müftülüğü, Ereğli Erkek Kur’an Kursu tarafından düzenlenen programa Kocaeli İl Müftü Vekili İlyas Öztel, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel Karapınar ve Tepeköy'de Yıl Sonu Sergilerini Milletvekili açtı

Kocaeli AKP Milletvekili İlyaş Şeker ve Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, burada yaptıkları konuşmada, kursiyerlerin güzel işler ürettiğini belirterek, "Öğretmenlerimizi ve kursiyerlerini tebrik ediyorum" dedi. Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa Yazıcı Ülkemizde Cumhuriyetin ilk yıllarında başlayan halk eğitimi çalışmaları ilçemizde de 1970 yılında başlamıştır. Eğitime başladığı günden beri değişik alanlarda binlerce kursiyer yetiştiren kurumumuzda bu öğretim yılında da şu ana kadar merkez ve mahallelerimizde toplam 207 kurs açılmıştır. Bu kurslara 3569 bayan, 932 erkek, toplam 4501 kursiyer katılmıştır’ dedi.

25 Yetişkin Kur'an kursunu başarıyla tamamladı

Kur’an kursunu başarıyla tamamlayan 25 yetişkin öğrenciye sertifikaları törenle verildi Karamürsel Merkez Camii’nde Kasım Ayı’ndan bu güne kadar düzenlenen kursa katılan 25 yetişkin öğrenci için Merkez Camii’nde belge merasimi düzenlendi. Törene Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel İlçe Müftüsü Yılmaz Küçük, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı, Sakarya Müftü Yardımcısı Mehmet Korkmaz ve vatandaşlar katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Kapsamında Karamürsel Müftülüğü tarafından Camilerde Kur’an Öğretimi programı çerçevesinde Karamürsel Merkez Camii’nde Kasım Ayı’ndan bu güne kadar her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen kursa katılan 25 yetişkin öğrenci için Merkez Camii’nde belge merasimi düzenlendi.

İlçemiz'de İşaret Dili Kursu Açıldı.

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından İşaret Dili kursu açıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı, işitme engelli vatandaşlarla daha kolay anlaşabilmek amacıyla öncelikli kamu kurum çalışanlarına yönelik açılan kursa yoğun talep gösterildiğini açıkladı. Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Merkezinde açılan İşaret Dili Kursunda Uzman Öğretmen Dilek Özcan tarafından işaret dili eğitimi veriliyor. Kursa katılanlar 120 saatlik eğitimin ardından halk eğitim merkezi onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar