Yeni Görev Haberleri

Yeni Görev Haberleri

İsmail Yıldırım boşta kalmadı! İşte yeni görevi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım’ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş’ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

Dr. Musa Çallı; Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

Yeni atanan çocuk doktoru göreve başladı

Karamürsel Devket Hastanesi'ne yeni çocuk doktoru atandı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Nazlı Özge Özköteş, Karamürsel Devlet Hastanesinde yeni görevine başladı.

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Serpil Yılmaz’a yeni görev verildi

AKP Büyük Kongresi’nde MKYK Yedek Üye seçilen AKP Kocaeli eski İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz Çevre,Şehir ve Kültür Başkan yardımcılığı görevinde yer alacak  

Kocaeli Emniyeti'nde yeni görevlendirmeler açıklandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nde beklenen il içi tayinler açıklandı.

Orman Müdürü Hamdi Kaptanoğlu'na yeni görev

Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu, Orman Genel Müdürlüğü, Kadastro Daire Başkan Yardımcısı oldu.

Karamürsel AK Parti'nin başarılı ismi Bülent Bilgiç'e yeni görev

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Bülent Bilgiç, AK Parti gençlik kollarında ürettiği bir birinden güzel projeler ile bir çok başarıya imza atmıştı.

İsmail Yıldırım'dan Başbakan Yıldrım'a örnek olacak bir hareket

AK Partili Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yeni göreve atanan İyi Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Baş’ı ziyaret etti.

İsmail Yıldırım Chp ilçe teşkilatını ziyaret etti

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım, CHP İlçe Teşkilatına yaptığı ziyaret ile ilçe Başkanlığı görevine seçilen Ali Kara’yı yeni görevinde tebrik etti.

Karamürsel'de 4 okul müdürünün yeri değiştirildi

2017-2018 yeni eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala, Kocaeli Milli Eğitim Mdürülüğü bünyesinde yeni görevlendirmeler ile birlikte Karamürsel'de 4  okul müdürünün

Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan'dan Karamürsel İlçe Müftüsüne ziyaret

Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan, Karamürsel İlçe Müftülüğüne atanan Mehmet Vefa Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi.

Karamürselli Başkan Sadettin Özalay'a Yeni Görev

Büyükşehir Belediyesi’nde yeni kurulan şube müdürlüğüne atama yapılırken Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda da yeni görevlendirme gerçekleşti.

Başbakana Yeni Görev

Gelecek hafta, AK Parti Grup Toplantısı 24 Mayıs Çarşamba günü basına kapalı olarak gerçekleştirilecek

Karamürsel Müftüsü Yılmaz Küçük, İstanbul'a atandı

15.10.2012 tarihi itibariyle Karamürsel İlçe Müftüsü olarak göreve başlayan Yılmaz KÜÇÜK aradan geçen 5 yılın ardından yeni görev yeri olan İstanbul'a müftü yardımcısı olarak atandı.

Sadık Eroğlu’na Yeni görev

Gölcük Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kırca, izne ayrıldı. Yerine Karamürsel Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu getirildi

Karamürsel AKP'de görev değişikliği: İşte yeni görevlendirmeler

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı haftalık il yönetim kurulu toplantısında ilçelerin yeni iletişimcileri ve koordinatörleri belirlendi.

CENK BOZDAĞ ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRÜ OLDU

Karamürsel Emniyet Müdürlüğün'de Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Cenk Bozdağ Kocaeli çocuk şube müdürlüğü görevine atandı. Karamürsel'e geldiği günden bu yana gerek karamürsel esnafına gerekse karamürsel'de yaşayan ve kapısına gelen herkese güler yüzlü ve sempatik tavırları ile çok sevilen Cenk Bozdağ Karamürsel'de kısa sürede halkla bütünleşmeyi başaran ve halkın sorunları ile gerçekten ilgilenen müdürümüzün atanma haberi üzüntüye neden oldu. Bizlerde Karamürsel.tv Ailesi olarak Sn Cenk Bozdağ müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli Hüseyin Duran İzmir'e tayin oldu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubede çok uzun zamandır görev yapan ve gerek sempatik tavırları ile gerekse insanlara karşı olan duyarlı davranışları ile çok kişi tarafından sevilen ve saygı duyulan Hüseyin Duran çocuğunun İzmir'in Urla ilçesinde kazandığı okul nedeni ile tayinini istemişti.Tayin haberini yeni alan Duran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayfamda bulunan sevgili yakınlarım, sevdiklerim ve Karamürsel' de yaşayan abilerim, ablalarim, kardeşlerim ve arkadaslarim... Kendi isteğim ile İzmir iline atandim. Yarından sonra çok sevdiğim Karamürsel'den ayrılıyorum. Mümkün olduğunca herkesle vedalasmaya çalışıyorum. Ancak tayin apar topar çıktığı için yetistiremeyebilirim. Gorusemediklerim lütfen gönül koymasin. Hakkınızı helal edin. Bilinki İzmir ilinde bir telefon kadar yakın Hüseyin Duran var. Kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun... " notu ile karamürsel'e veda etti . Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.