Yeniler Haberleri

Yeniler Haberleri

Coğrafi İşaret Alan Ürünlere Yenileri Eklendi

Karamürsel'deki "coğrafi işaret" alan ürünler, Karamürsel Sepeti ve Nüzhetiye Bebeği / Döşeme Bebeği bulunuyor.

Azbay ailesinin acı kaybı

Karamürsel PTT Müdürü olarak görev yapan Vedat Azbay ve Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Ferhat Azbay'ın biricik anneleri Zahide Azbay uzun bir süredir tedavi gördüğü ağır hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.

Muz Cumhuriyeti Karamürsel

Karamürsel'de uzun bir zamandır bir türlü bitmek bilmeyen ve sürekli yenileri yapılan inşaatlar artık o kadar rahat hareket ediyorlar ki, akıl, sır alır gibi değil!

İşte AKP'nin yeni MKYK Listesi

AKP'nin MKYK listesindeki değişiklikler belli oldu. AKP Genel Başkan Yardımcıları Yasin Aktay, Şaban Dişli listeden çıkarılırken; Süleyman Soylu, Ethem Sancak ve Markar Esayan gibi isimler listeye dahil oldu.Kaynak: AKP'nin yeni MKYK listesi belli oldu

Çamçukurspor Yıkıldı, Umutlar Seneye Kaldı

2015-2016 Sezonunda 111 gün süren Amatör Süper Lig A Grubunda Play-Off mücadelesi veren Çamçukurspor son hafta deplasmanda Büyük Derbentspor’a 1-0 yenilerek Play-Off şansını sene bırakırken gruptan küme düşen ve şampiyon olan takımlar önceki gün oynanan maçlarla belli oldu.

Karamürsel İdman Yurdu Düştü

1. Amatör Küme A Grubunda mücadele veren Karamürsel İdman Yurdu geriye kalan haftanın ardından deplasmanda 4-1 yenilerek küme düşmeyi garantiledi. Karamürsel İdman Yurdu önümüzdeki sezon 2. Amatör Kümede mücadele verecek

Karamürselspor’a direkler engel oldu

1. Amatör Küme B Grubunda Play-Off mücadelesi veren Karamürselspor, sahasında oynadığı maçta Derince Birlik’e 1-0 yenilerek Play-Off umudunu ateşe attı.

Kıvanç Spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor

Kıvanç spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor Karamürselli Enes Şentürk Konya'da yapılan Dünya Şampiyonası seçmelerinde 41 kilogramda birinci olarak Kore de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı. 12-13 Temmuz tarihlerinde Konya ilinde yapılan Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmesine katılan Karamürselli Nisa Özkaya (55 kg) zorlu rakibine 1 sayı farkla yenilerek Milli takım şansını kaçırdı .Yine Karamürsel den 41 kilogramda yarışan Enes Şentürk, kilosunda birinci olarak Milli takım kadrosunda Ağustos ayında Kore’de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Kıvanç spor kulübü Antrenörü İsa Gündağ, “Sporcuma güveniyorum. Kore’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasında madalya ile döneceğine inanıyorum sporcum Enes Şentürk, ülkemizi ve Karamürselimizi en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.

Yıldırım,Karaosmanoğlu'nun Eskiler ve Yeniler İftarına Katıldı

Kocaeli'de 2004 yılından itibaren Büyükşehir meclisinde görev yapmış meclis üyeleriyle birlikte, bu dönem görev alan meclis üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun daveti üzerine iftarda bir araya geldiler. Hasret giderilen ve eskilerle yenilerin kaynaştığı iftar programına çok sayıda Büyükşehir meclis üyesi katıldı.