Yönetimi Haberleri

Yönetimi Haberleri

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Büyük Karamürsel TV, Siyasi Rota Programına İdris Kılıçaslan'ı Konuk Etti

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana ilçeye farklı bir renk katan Büyük Karamürsel TV, yine güzel bir yayına imza attı. Gökhan Gümüşalan'ın siyasi rota programına davet ettiği konuğu, Zafer Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı İdris Kılıçaslan oldu.

Ali Babacan Karamürsel'de esnafı ziyaret etti

Ali Babacan Ziyaret Ediyor: Demokrasi ve Atılım Partisi Karamürsel'de Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Fevzi Utaş'tan taziye ziyareti

Utaş, bizleri muhabbetle karşılayan Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa SAĞLAM ve yönetimine teşekkür etti. 

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Karamürsel CHP'den büyük ustaya ahde vefa

Ameliyat ve tedavi sürecini yakından takip eden Kocaeli CHP İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık sağlık durumunun ziyarete uygun olduğu bilgisini alarak Karamürsel CHP ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi ile ziyarete gitti. Ziyaret sonrası

Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu'na ağır sözler

Mil-Diyanet Sen Genel Merkezi, Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu'nun, Mil-Diyanet Sen Kocaeli Şube Başkanı Alim Özbek ve yönetimine karşı yaptıkları ziyarete tepki gösterdi. Müftü İslamoğlu'nun Ayşegül Doğruer'e yaptığı ziyareti engellemesi sonrası

Yola atlayan ayıya taksi çarptı

Altınova ilçesinde, yoldan geçen taksinin çarptığı ayı yaralandı. Kaza, saat 03.00 sıralarında, Yalova-Karamürsel kara yolunda meydana geldi. Ali T. yönetimindeki 77 T 0486 plakalı taksi, Yalova istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken yola atlıyan ayıya çarptı.

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

Karamürsel CHP depremzedeler için seferber oldu

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık önderliğinde, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu liderliğinde yaşanan büyük felaketin hemen sonrasında tüm parti yönetimi, üyeleri, çocukları, aileleri depremin hemen ardından çok kısa bir zamanda koordine oldu.

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi yine gönüllere dokundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi reklam yapmayı beceremiyor ama ilçe genelinde özellikle ekonomik sıkıntıların tavan yaptığı şu günlerde ilçe genelinde yüzlerce ailenin yardımına koşan ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi, yine yüreklere dokundu.

CHP Kadın kolları şehitleri yine unutmadı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları yönetimi 1 Mart 1958 tarihinde İzmit Karamürsel seferini yapan feribotun, çıkan fırtına nedeni ile batan Üsküdar Vapuru'nda hayatını kaybeden deniz şehitleri için helva dağıttılar.

Suat Ülkü istifa etmeyince yönetim komple istifa etti!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü'nün yönetim ile yaşadığı sıkıntılar nedeni ile istifasının istendiği ve istifa etmediği için yönetim de bulunan kişilerin topluca istifa ederek yönetimi düşürdüğü bildirildi. 

Kemal Kılıçtaroğlu, Karamürsel'de sevgi ile karşılandı

Deniz ulaşımının ne denli önemli olduğunu vurgulamak için Karamürsel’e vapurla gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu vapur iskelesinde Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Suat Ülkü, Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı yönetimi tarafından çiçekler ile karşıladı.

Hayrettin Karacaer ve ekibi İade-i Ziyaretlere Başladı

Karamürsel DEVA Partisi İlçe Başkanı Hayrettin Karacaer ile yönetimi ilçede muhalefetin gür sesi olmaya hazırlanıyor.

İşte Kocaeli Deva’nın il yönetimi

Ali Babacan başkanlığındaki DEVA Partisi Kurucu İl Yönetim Kurulu İlk toplantısını yaptı. Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Cüneyt Yücetepe il yönetimin de, görev aldı.

VİRAJA HIZLI GİREN ARAÇ TAKLA ATTI

Kayacık Mahallesi 2208. Cadde üzerinde süratli bir şekilde seyreden M.S.K. (35) yönetimindeki 34 UR 8713 plakalı otomobil virajı alamayınca takla attı.

Virüse karşı yeni ekonomik önlemler

TBMM'den geçti İşten çıkarmalar üç ay süreyle yasaklanırken, ücretsiz izne çıkan işçilere de günlük ödeme yapılacak.

Tebrikler Karamürsel Asya Kartalları

Taraftar grubu yönetimi ve üyeleri olarak ihtiyaç sahibi aileler için 1903

Levetn Erdoğan startı Karamürsel'den verdi

Beşiktaş Dernekleri Levent Erdoğan yönetiminde destek için toplandı

Karamürsel Yeniden Refah’tan büyük kongreye davet

Karamürsel Yeniden Refah Partisi yönetimi ilçe genelinde çalınmadık kapı bırakmadı ve 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 09.00’da Ankara Spor Salonu’nda yapılacak olan 1. Olağan Büyük Kongreye herkesi davet etti.

AKP Karamürselli kadınlar, Türkiye birincisi oldu

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe Kadın Kollarının üst üste almış olduğu Türkiye birinciliğini kutlamak adına Gülsüm Ekin ve yönetimini kahvaltıda

NURCAN AYDIN MEZUN OLDU

Karamürsel Ak Parti Kadın kolları başkanlığı döneminde bir çok başarıya imza atan bir önceki dönem kadın kolları başkanı Nurcan Aydın Kocaeli Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı, Siyaset ve Sosyal Bilimler Bilim dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu.

Karamürsel Spor yönetimi muhteşem bir transfer yaptı

Karamürsel Spor ve yönetimi başarılarına hız kesmeden devam ediyor. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen aynı zamanda Karamürselli olan başarılı isim Resep Serkan Çetintaş

Koto yönetiminden Karamürsel ziyaretleri

Mobilya, Ağaç İşleri ve Ormancılık Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 5. Meslek Komitesi, Karamürsel'de üye ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Karamürsel'in kocaman yürekli insanları

Türkiye Yardım Severler Derneği Kocaeli Şubesi başkanı, Bilgiç Bilgisu YENER ve yönetimi tarafından Karamürsel'e yardım eli.

KARAMÜRSEL’DE KERMESE DAVET

Engelliler, kimsesizler ve yaşlılar derneği yönetimi Karamürsel halkını kermese davet etti.

Birey Koleji yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de bir ilke imza atan Karamürsel Birey Anadolu Lisesi ve Ortaokulu yönetimi, öğrencileri ve velileri muhteşem bir projeye daha imza attı.

KARAMÜRSEL AK PARTİ'DE DEĞİŞİKLİK

Yerel seçim öncesinde AKP Karamürsel’de ilçe yönetiminde yer alırken istifa eden