Yöntem Haberleri

Yöntem Haberleri

Dolandırıcılar yine iş başında!

Dolandırıcılardan SMS yağıyor! Binlerce kişiye aynı anda gönderildi işte o mesaj “adınıza alıcı ödemeli kargo gönderi kabul edilmiştir”  Dolandırıcıların yeni yöntemi dedirten mesajlara sakın ha kanmayın!

İhsaniye Barajının açılışını Recep Tayyip Erdoğan yapacak

Karamürsel İhsaniye Barajı bugün gerçekleştirilecek resmi törenle saat 14.00’te açılacak. Barajın açılış törenine telekonferans yöntemiyle online olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Huzur ve güven içinde ailenizle havuz keyfi için bölgede tek adres

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Uyuşturucu tacirleri yeni yöntemler geliştiriyor

Karamürsel'de uyuşturucu satıcıları özellikle ev sahiplerinden günlük ve haftalık kiraladıkları evlerde uyuşturucu ticareti yapmaya başlamıştır. Emniyet ve jandarma ekipleri çalışmalarını sürdürse de uyuşturucu tacirleri sürekli yeni yöntemler geliştiriyorlar.

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Trafik Kazalarında Maddi ve Manevi Tazminat Hesaplama Nasıl Yapılıyor?

Trafik Kazalarında Maddi ve Manevi Tazminat Hesaplama Nasıl Yapılıyor? Trafik kazalarında tazminat hesaplama yöntemi hesaplayan kurum ve kuruluşa göre farklılık gösterebiliyor.

Başkan Erdoğan tek tek açıkladı 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son dönemde 9 kez telekonferans yöntemiyle yapılan kabine toplantısı, yeni tip koronavirüs salgını sonrası bugün ilk kez yüz yüze gerçekleştirildi.

Erdoğan açıkladı: Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması 4 gün olacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kritik toplantı, sekizinci kez video konferans yöntemiyle yapıldı.

Ali Yıldırım Sezer yine adamlığı ile konuşulur

Yaşanan pandemi sürecinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer siyateten örnek olacak bir davranışa imza atarak ilçesindeki tüm ilçe başkanlarıyla video konferans yöntemiyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Emniyetten uyarı ! Yeni dolandırıcılık yöntemine dikkat!

Telefonda yeni dolandırıcılık yöntemi banka masraflarını geri alma, kredi kartı borcunu kapatma gibi acil kodlu mesajlarla vatandaşa ulaşan dolandırıcılar, dönüş yapan tüketicilere binlerce liralık faturalara mal oluyor

8720 SMS Numarasından Gelen SMS – Mesaj Kimden Geliyor?

8720 numarasından gelen mesajların AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, BBP veya Saadet Partisi ile herhangi bir ilgisi yok. Bu yöntemler özel sms şirketlerinin para kazanma tuzağıdır

Büyük saldırı başladı: Dünya tehlike altında ! Modeminizi hemen kapatıp açın!

Global bilgi güvenliği kuruluşu ESET, internet bağlantımızı sağlayan modemlerin yeni bir küresel tehditle karşı karşıya bulunduğunu duyurdu. Ev ve ofislerdeki yüzbinlerce modem, VPNFilter adlı zararlı yazılım tarafından tehdit ediliyor.

Kulaktaki bu bölgelere bastırırsanız... ŞAŞIRACAKSINIZ

Bu noktaları hafifçe sıkarsanız, ağrılardan kurtulabilirsiniz. ayrıntılar haberimizde.

Son dakika... KPSS ücreti yeniden belirlendi

KPSS'de tepki çeken ücret yeniden belirlendi. ÖSYM'den yapılan açıklamada "KPSS alan bilgisi sınavlarında oluşan maliyet artışlarını önlemek amacıyla, çoklu oturumlu sınav yapma yöntemi,

KARAMÜRSEL'DE DOLANDIRICILIKTA YENİ YÖNTEM

Polis tarafından vatandaşlara mesajla bildirilen yeni yöntemle eve deterjan satmaya gelen şahsılar, koklattıkları bayıltıcı maddeyle evleri soyuyor, hatta organ

Karamürsel Devlette Bipolar Tur İle Prostat Tedavisi başladı

Erkeklerde ileri yaşlarda görülen iyi huylu prostat büyümesinde yapılacak olan prostat ameliyatları ‘’bipolar tur’’ yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Bu numaradan gelen aramalara dikkat!

Kredi kartı dolandırıcılığında telesekreter dönemi başladı.

Kocaeli ve ilçelerinde telefon dolandırıcılarından yeni yöntem

Kocaeli'de, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak telefonla aradıkları kişileri, hesaplarının FETÖ/PDY terör örgütünün eline geçtiğini söyleyerek

Karamürsel esnafı dikkat! Tırnakçılar Karamürsel'de

Karamürsel'de öğlen saatlerinde esnafı dolaşan ve tırnakçılık diye tabir edilen yöntemle insanları soyan 3 esmer ve şalvarlı bayan bulunduğu bildirildi.

Cinsel İstismarcılar ''Hadım'' Edilecek

Adalet Bakanlığı, cinsel saldırı ve cinsel istismar suçlarından hapis cezası alanlar için uygulanacak tedavi yöntemlerini belirledi. ''Hadım yönetmeliği'' olarak nitelenen bir yönetmelik hazırlandı.

Sosyal Medya Yavaşlaması Nedeni TERÖR OLAYLARI !

ANKARA'daki patlama sonrası sosyal medya sitelerinde de büyük yavaşlama yaşandı.

Nezle miyim? Yoksa Grip mi ?

Çoğu zaman grip ile nezlenin aynı hastalık olduğunu zannederiz. Halbuki griple nezlenin tedavi yöntemleri de farklıdır. Nezle çoğu zaman ayakta geçirilebilirken, grip için yatak istirahati gerekir.

Enerji Tasarrufu İçin Hesaplı Isınma Yöntemleri

Kışın evinizde uygulayabileceğiniz basit ama hesaplı yöntemler ısıyı daha fazla muhafaza ederek tasarruf etmenizi sağlayacak.

Ayakkabılarınız Su Geçirmesin

Hayatı kolaylaştıracak pratik fikirler Su çeken ayakkabıları pratik bir yöntemle su geçirmez hale getirmeniz mümkün.

Karamürsel'de dolandırıcılıkta son yöntem

Vatandaşları dolandırmak için her yöntemi deneyen dolandırıcılar yöntemlerine bir yenisini daha ekledi. Kendilerine polis ve savcı süsü veren dolandırıcılar telefonla ulaştıkları vatandaşlara büyük bir kuyumcu soygunu gerçekleştiğini ve ellerindeki ziynet eşyalarının karşılaştırılmak üzere polis merkezine alınması gerektiğini söyleyerek dolandırıcılık yapıyor.

Karamürsel'de dolandırıcılar cirit atıyor.İşte dolandırıcılık yöntemleri!

Karamürsel'de dolandırıcılar cirit atıyor.İşte dolandırıcılık yöntemleri! SIM KARTINIZ BAŞKASININ ELİNE GEÇTİ Karamürsel'de dolandırıcılar cirit atıyor.İşte dolandırıcılık yöntemleri! Dolandırıcılar insanları arayarak, telefonunda kullandığı SIM kartın teknolojik yöntemler kullanılarak suç örgütü tarafından kopyalandığını ve bu kopya ise maliyeti yüksek telefon görüşmeleri yapıldığını ifade ederek, bu kişilerin tespitinin yapılabilmesi için yürütülen çalışmada kullanılmak üzere yine kontör veya para gönderilmesini talep ediyorlar. Şahıs, kurban seçtiği kişiye ayrıca soruşturmanın gizli olduğunu belirterek, kimseyi ve özellikle de polisi aramamasını istiyor.

BÜYÜK BAŞKAN ÖZCAN ÖZALGIN YARIN TABURCU OLUYOR

KARAMÜRSEL'İN UNUTULMAZ BAŞKANI ÖZCAN ÖZALGIN YARIN TABURCU OLUYOR İlçemizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan, saygı duyulan ve sevilen, Karamürsel’de üç dönem üst üste belediye başkanlığı yapan ve ‘efsane başkan’ olarak anılan Özcan Özalgın, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde çok riskli bir ameliyat geçirerek uzun süre yoğun bakımda tedavi görmesinin ardından Özcan Özalgın yarın taburcu olacağı belirtildi BU AMELİYAT TÜRKİYE’DE BİR İLK İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde Prof. Dr. Dayimi Kaya tarafından Türkiye’de ender uygulanan bir yöntemle kalp kapakçığı ameliyatına ardından Özcan Özalgın’ın yoğun bakımdan kalmış daha sonra normal odaya alınan Özalgın sağlık durumunun iyi olduğu yarın taburcu olacağı belirtildi. KIZININ YANINDA BİR SÜRE İSTİRAHAT EDECEK Yarın taburcu olacağı belirtilen Özcan Özalgın yarın taburcu olacağı 20 gün sonra kontrolü olacağı bu süre içinde de İzmir’de yaşayan kızı Aslı Güngör’ün evinde kalacağı belirtilirken Özcan Özalgın kendisini arayan soran herkese teşekkür ederken herkese de selam söyledi. Özcan Özalgın yaklaşık bir ay sonra Karamürsel’e döneceği belirtildi