Ysk Haberleri

Ysk Haberleri

2024 Seçmen listeleri asıldı! Kontrol etmek için hemen tıklayın!

2024 Seçim takvimiyle muhtarlık seçmen listeleri askı tarihi belli oldu. Peki, YSK seçmen kaydı nasıl sorgulanır, nerede oy kullanacağım? İşte, YSK Seçmen kaydı sorgulama ekranı 2024 ve konu hakkında detaylar...  

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı! Nerede imza atacağım ?

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) başvurularını kabul ettiği 11 cumhurbaşkanı adayı için, imza toplama süreci bugün başladı. Anadolu Adliyesi'nde bulunan ilçe seçim kuruluna gelenler, desteklediği adaylar için imza verdi.

Kocaeli genelinde seçmen listeleri askıya çıkıyor

Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geri sayım devam ediyor. Muhtarlar, seçim listelerini teslim almaya başladı. 20 Mart Pazartesi günü itibari ile Kocaeli genelinde mahalle muhtarlıklarında seçmen listeleri askıya çıktı

6 Haziran'da seçim var!

Yüksek Seçim Kurulu(YSK), 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde muhtar seçilen ancak daha sonra hayatını kaybedenler için 6 Haziran tarihinde ara seçim yapacak.

YSK kesin aday listelerini bugün açıklayacak

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin takvim işliyor. Yüksek Seçim Kurulu kesin aday listelerini bugün ilan edecek.

Seyyar sandık kapınıza kadar geliyor! 2019 yerel seçimlerinde seyyar sandık başlıyor

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Betül Sayan Kaya, sosyal medya hesabından 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu..

Kocaeli'nin ilçe ilçe seçim sonuçları

Kocaeli'de 24 Haziran Genel Seçimlerinde sandıklardan çıkan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim sonuçları haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kocaeli'de 3 vekil adayı değişti!

24 Haziran Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin kesin aday listesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akşener 100 Bin İmzayı İlk Günde Topladı

24 Haziren seçimlerinde 100 bin imzayla aday olacak isimlerin aldıkları imza oranları belli oldu.

Listeler açıklandı! İYİ Parti seçime giriyor mu

Listeler açıklandı! İYİ Parti seçime giriyor mu? YSK seçime girecek partilerin listesini açıkladı

YSK beklenen kararı verdi!

YSK Gerekçeli kararını açıkladı ve Tam kanunsuzluk koşulları oluşmamıştır dedi.

Danıştay'dan CHP'ye Cevap Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), referandumun iptaline ilişkin YSK'ya yaptığı başvuru cevaplandı.

Kesinleşti Erdoğan, tekrar kurduğu partinin başına geçiyor

YSK’nın referanduma ilişkin kesin sonuçları açıklamasının ardından AK Parti’ye üye olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olağanüstü kongreyle de genel başkan seçilmesi bekleniyor.

Erdoğan harekete geçecek! Açıklanır açıklamaz...

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın canlı yayında son dakika açıklamalarında bulunuyor.

Erdoğan'dan CHP'ye flaş referandum yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan referandum itirazları için net konuştu: YSK'nın kararı kesin, bu iş bitti

Son Dakika: YSK kararını verdi!

CHP, YSK'ya referandumun iptali için başvuruda bulunmuştu.

Referandum iptal edilir mi?

YSK, tartışmalı mühür kararının gerekçesini 48 saat sonra açıkladı.

YSK, 'mühürsüz oy' gerekçesini açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu, referandumda 'mühürsüz oy' ların da geçerli sayılması yönündeki kararının gerekçesini açıkladı.

FLAŞ HABER: CHP, referandumun iptali için başvuru yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, YSK Başkanı Sadi Güven ile görüştü.

YSK: Mühürsüz pusula ve zarflar da…

YSK, mühürsüz oy pusulalarının da geçerli olması konusunda karar aldı.

Nerede Oy Kullanacağım? YSK Seçmen Sorgulama Sistemi

YSK'nın seçmen sorgulama sisteminnden, nerede ve hangi sandıkta oy kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. 16 Nisan'da yapılacak referanduma sayılı günler kaldı.

YSK seçmen sorgulama! Nerede oy kullanacağım? Seçmen sorgulama

Seçmen listeleri askıya çıktı. Vatandaşlar bugün nerede oy kullanacaklarını öğrenebilecekler.Sizler de nerede oy kullanacağınızı merak ediyorsanız haberimizde.

Kocaeli'de Milletvekili sayısı arttı

Kocaeli'de Milletvekili sayısı arttı. İşte YSK açıklaması.

Büyük ekibimizle an an seçim sonuçlarını sizlerle paylaşacağız bizi takip edin.

1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek milletvekilliği genel seçimleri, karamürsel.tv’den anlık olarak aktarılacak. Anadolu Ajansı verileri kullanılarak hazırlanan sistem sayesinde, seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte, YSK’nın sonuçları detaylı olarak görülebilecek.

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz?

Nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmen sorgulama sistemi erişime açıldı. 1 Kasım genel seçimlerinde nerede oy kullanacağınızı internet üzerinden öğrenebilirsiniz. NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2015 Seçimin'de YSK partilerin pusula da ki yerlerini belirledi...

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) bugün saat 11.00’da partililerin oy pusulalarında ki yerini belirleyen kura çekimini gerçekleştirdi. İşte partilerin oy pusulasında ki yerleri ;

Karamürsel'de Seçmen Listeleri Askıya Çıktı

Koalisyon görüşmelerinin sonuçsuz kalmasının ardından alınan kararla 1 Kasım'da yapılması kararlaştırılan genel seçimlerde oy kullanacak olan vatandaşların seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıktı. Mahalle muhtarlıklarına gelen vatandaşlar seçmen listelerinde isimlerinin olup olmadığını kontrol ediyor.

YSK'nın taslak seçim takvimi hazır

Yaklaşık 59 milyon seçmen, 1 Kasım Pazar günü sandık başına gidecek. YSK'nın taslağında erken seçimle ilgili öngörülen tarihler şöyle... Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) siyasi partilerin görüşüne sunduğu taslak seçim takvimi açıklandı. Yaklaşık 59 milyon seçmen, 1 Kasım Pazar günü sandık başına gidecek. YSK'nın taslağında erken seçimle ilgili öngörülen tarihler şöyle:

YSK Kesin sonucu Açıkladı

HDP Kocaeli İl Başkanlığı, dün yapılan seçimde Türkiye’deki tüm sandıklar açıldıktan sonra Kocaeli’de AKP 6, CHP 3, MHP 2 milletvekili çıkarmış, HDP ise meclise milletvekili gönderememişti. Ancak yurtdışında gerçekleştirilen seçimlerin oyları sabaha karşı genel sonuç tablosuna yansıdı. Bu sonuçlara göre de MHP’nin milletvekili sayısı 1’e düşerken, HDP birincisi sıra adayı Av. Ali Haydar Konca’yı meclise gönderdi. Barajı aşmanın coşkusunu meclise vekil göndererek ikiye katlayan HDP Kocaeli İl Başkanlığı’nda dün geceden beri bayram yaşanıyor. Kutlamalar kapsamında Yukarı Hereke’de bir dana ve bir koç kurban edilerek etleri yoksul vatandaşlara dağıtılacak.

Meclise kim girecek ? Kesin Sonuçlar Saat....

Kesin sonuçları YSK, bugün saat 15:00’de açıklama yaparak HDP’Li Ali Haydar Konca’nın mı yoksa MHP’li Lütfü Türkkan’ın mı meclise girmeye hak kazandığıyla ilgili son sözü söylemiş olacak. HDP ve MHP arasında vekil çıkarma yarışı sürüyor. MHP’de heyecanlı bir bekleyiş devam ederken, Yüksek Seçim Kurulu’nun saat 15:00’de resmi açıklama yaparak son sözü söyleyeceği öğrenildi. İtirazları göz önüne alan seçim tutanaklarını inceleyen YSK’nın saat 15:00’de yapacağı açıklama ile belirsizlik sona erecek. Eğer Ali Haydar Konca meclise girerse HDP Kocaeli’den bir milletvekilini daha Ankara’ya göndermiş oluyor.