Yüksek Haberleri

Yüksek Haberleri

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

2024 Yılı Ramazan Fıtır (Fitre) Bedeli Belli Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2024 yılı Ramazan Fıtır (Fitre) miktarını açıkladı. Kurul, 2024 yılı için fıtır miktarını 130 TL olarak belirlediğini duyurdu.

Karamürsel Saadet Partisi Stratejik Hazırlıklarını hızlandırıyor

2024 Yerel Seçimleri Öncesinde Karamürsel'de Stratejik Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Kocaeli'de Su Faturaları İçin Flaş Karar: TÜFE Zammı İptal Edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSU (İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi), vatandaşlardan gelen yüksek su faturaları şikayetleri üzerine önemli bir karar aldı.

Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı Etkili Oldu

Karamürsel'de yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Özellikle Fulacık, Tahtalı, Başkiraz ve Kadriye mahallelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı yaşanıyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 15 santimetreye ulaştığı bildirildi.

KARAMÜRSEL'E YILIN İLK KARI YAĞDI

Karamürsel'de yüksek Senaiye mahallesinde gece geç saatlerde yağan kar yağışı etkili oldu.

Karamürsel MYO ismi değişti

Karamürsel Denizcilik MYO oldu! Kocaeli Üniversitesi Karamürsel Meslek Yüksekokulu, yeni bir isimle yoluna devam ederek “Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksekokulu” olarak hizmet vermeye başladı.  

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı gururla sunar

Karamürsel Öğrenci Tabur Komutanlığı öğrencileri, MSÜ Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim görmekte olan ve 1. sınıftan 2. sınıfa geçen öğrencilerdir.

Coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri

www.coinpara.com Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri Alanında Dünya Lideri BitGo Ile Dijital Varlıklarınız, Türkiye’de Kurulu Veri Merkezlerinde Çalışan Sistemlerimiz Ile Tüm Verileriniz, Güven Altında Yüksek Performans Coinpara'da Tek Tuş Ile Alım Yapabilme Imkanı Sağlayan, Saniyede Binlerce Işlem Adedine Ulaşabilen Yüksek Performanslı Platform Altyapısı

Karamürsel'de bir ilk Masaj, Spa, Fitness açıldı

Mohti Fitness ve Spa açıldı. Yüksek kaliteli hizmetin sunulduğu Mohti Fitness ve Spa'da tamamı Balili terapistlerden oluşan bir ekip bulunuyor.

Mohti Fitness ve Spa Açıldı

Mohti Fitness ve Spa açıldı. Yüksek kaliteli hizmetin sunulduğu Mohti Fitness ve Spa’da tamamı Balili terapistlerden oluşan bir ekip bulunuyor.

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı! Nerede imza atacağım ?

Cumhurbaşkanı adaylarının imza süreci başladı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) başvurularını kabul ettiği 11 cumhurbaşkanı adayı için, imza toplama süreci bugün başladı. Anadolu Adliyesi'nde bulunan ilçe seçim kuruluna gelenler, desteklediği adaylar için imza verdi.

Küçük çocuk metrelerce yüksekten aşağı düştü

Karamürsel'de akşam saatlerinde meydana gelen olay yürekleri ağızlara getirdi. Olay Ereğli Mahallesi Işıltı sokak No:30 adresinde meydana geldi.

Eğitim Çalışanları hayal kırıklığına uğradı…

Yaklaşık 700 Eğitim Çalışanının ilgiyle beklediği Promosyon İhalesi bugün yapıldı. İhalede en yüksek rakam 11,500 TL’de kalınca Karamürsel’deki yüzlerce eğitim çalışanı hayal kırıklığına uğradı.

Prof. Dr. Ercan tarih verdi: Karamürsel için korkutan açıklama !

Prof. Dr. Ercan tarih verdi: Bu deprem, Gölcük ve Karamürsel’in tozunu attırır Düzce’de yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından gözler yine olası İstanbul depremine çevrildi

Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti

Kocaeli Karamürsel İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferansta konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı, "Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti." dedi.  

Karamürsel'de CHP de olmasa kimsenin sesi çıkmayacak

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Anıl Aksu ilçe sorunlarını yüksek sesle dile getirmeye devam ediyor.

Bu acıya yürek dayanmaz!

Karamürsel'de küçücük çocukları mahallede bisiklet sürerken metrelerce yükseklikten düşerek feci şekilde hayatını kaybetmesi sonucunda açılan davada yargılanan herkes beraat etti.

Karda mahsur kalan gençlerin yardımlarına belediye yetişti

Gezintiye çıkan gençler karda mahsur kaldı Karamürsel’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası traktörle gezmeye çıkan gençler, mahsur kaldılar.

Karamürsel'de çok sayıda kişi zehirlendi.

Karamürsel ilçesinde, aralarında çocukların da olduğu bazı vatandaşların ishal, kusma, yüksek ateş, mide bulantısı gibi şikayetlerle

6 Haziran'da seçim var!

Yüksek Seçim Kurulu(YSK), 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde muhtar seçilen ancak daha sonra hayatını kaybedenler için 6 Haziran tarihinde ara seçim yapacak.

Karamürsel’de koronavirüs vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor

Karamürsel geneli için Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan risk haritasında 2 Mart tarihinde büyük çoğunluğu mavi renkte olan Karamürsel'de, harita yeniden yüksek riskli anlamına gelen kırmızı renge dönmeye başladı. 

Karamürsel'de kar yağışı tekrar etkili oluyor

Karamürsel'de gece geç saatlerde başlayan kar yağışı ilçe genelinde özellikle yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Kar yağışı il genelinde devam ediyor.

MEB'den ortaokullarda yüz yüze sınav açıklaması

MEB; Kovid-19 riski yüksek/çok yüksek illerde ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflarda 26 Mart'tan sonraki sınavlar 3 Mayıs'tan itibaren yapılabileceğini duyurdu.

Karamürsel çok kalabalık!

Kademeli normalleşme ile birlikte şehirler Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak renklerine göre ayrıldı ve kısıtlamalar belirlendi. Yüksek riskli iller arasında bulunan Karamürsel’de de cumartesi günü yasağının kalkması ve mekanların açılmasıyla birlikte sokakların kalabalık olduğu görüldü.

Hafta sonu kısıtlaması yüksek ve çok yüksek illerde devam edecek

Hafta sonu kısıtlamasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, düşük ve orta riskli illerde yasağın sona erdiğini açıkladı. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan büyük İstanbul depreminin tarihini açıkladı

6.9’luk İzmir depremini 14 gün önceden haber veren ünlü Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için tarih verdi.

Yüksekten düşen genç kız yaralandı!

Karamürsel’de akşam saatlerinde meydana gelen olayda yaklaşık beş metre yüksekten düşen genç kız yaralandı.

Karamürsel’de facia kıl payı atlatıldı

Karamürsel’de park halindeki araç kayarak metrelerce yükseklikten bir sitenin içerisine uçtu. Şans eseri sitede oynayan çocukların orada olmaması büyük bir facianın

Göz göre,göre gelen ölüm!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde söktükleri inşaat kalıbının yüksek gerilim hattına düşmesi sonucu akıma kapılan 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi de yaralandı.