Yükseliş Haberleri

Yükseliş Haberleri

Karamürsel Belediyesi havuzu kapattı

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Korona salgınının yükseliş döneminde tedbirlerimizi arttırarak yeni önlemler almaya devam ediyoruz.

Karamürsel korona hızla çoğalıyor

Karamürsel’de son alınan verilere göre ilçede korona vakalarında hızlı bir yükseliş görülmekte.

Kocaeli genelinde vakalar yine yükselişte

Sağlık Bakanlığı’nın internet üzerinden yayınladığı 10 Ağustos tarihli korona virüs tablosuna göre Kocaeli’yi de kapsayan Doğu Marmara Bölgesi’nde vaka sayılarının yükselişe geçtiği görüldü.

Aldı başını gitti! Gram altın durdurulamıyor!

Dolar kurundan bulduğu destekle yükseliş eğiliminde hareket eden gram altın, kazancını 5'inci haftada da sürdürdü.

Bayramda Hava Durumu

Serin bir haziran ayını geride bırakmaya hazırlanırken, hava sıcaklığı bugünden itibaren yükselişe geçiyor.

FETÖ'nün Borsadaki yapılanmasına 102 gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Borsa yapılanmasına ilişkin 102 gözaltı kararı verdi, şuana kadar 53 şüpheli gözaltına alındı

Dolar Bu Sabah Tarihi Zirveyi Gördü

Dolar/TL, resmi tatil nedeniyle yarım gün açık olan piyasalarda bu sabah 3.1154'e kadar yükselerek yeni tarihi zirveyi gördü.

Dolardan tarihi zirve!

Başkanlık tartışmalarının etkisiyle tırmanışı hız kazanan dolar, 3.1107 lira ile yeni tarihi zirveye tırmandı. Dolardaki tırmanışa bağlı parite etkisiyle euro

2016 Sigara Zammı İnsanları Çıldırttı

Sigara fiyatları 2016 gelen Temmuz zam mı ile 14 liraya kadar varacak şekilde yükseldi. Gelen zamlar ile sigara fiyatlarında artan ciddi yükseliş satışlarda azalma gösterir mi bilinmemektedir.

"KÖPRÜ" Bayrama Hazır

Karamürsel ve Altınova başta olmak üzere, bölgemize büyük bir yükseliş kazandıracak olan Osmangazi köprüsüne incelemeye giden, Kaymakamlar köprüyü inceledi

‘Kral ve Danışmanlarının İnanılmaz Yükselişleri’

*Bu anlatılan masalda, anlatılanlarla gerçek ve tüzel kişilerle hiçbir alakası yoktur. Tamamıyla hayal ürünü olup masaldır.