Yunus Emre Haberleri

Yunus Emre Haberleri

Yunus Emre Katı, Bağımsızlık Günü'nü kutladı

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı, Bosna Hersek'in Bağımsızlık Günü'nü kutladı.

Yunus Emre Katı, Olgun Ailesi için taziye mesajı yayınladı

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, bir taziye mesajı yayınladı.

Yunus Emre Katı, Makedonya ile İş Birliği Görüşmelerinde

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, Makedonya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Enver Hüseyin'i Ekonomi Zirvesi'nde misafir etti.

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

Deva Partisi Belediye Başkan Adayı: Yunus Emre Katı

Karamürsel'in siyasi arenasına dinamizmiyle adım atan Yunus Emre Katı, Deva Partisi'nin belediye başkan adayı olarak halkın karşısına çıkıyor. Peki, Yunus Katı kimdir?

Yunus Emre Katı kandil mesajı

Karamürsel Deva İlçede dengeleri değiştirecek

Karamürsel'de DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe: "Yoğun İlgi ve Büyük Destekle Projelerimize Odaklanıyoruz"

Katı, üretimin destekçisi olacağız

Deva Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe, Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı ve İlçe Yöneticisi aynı zamanda Ziraat Odası Yöneticisi Cevat Sarı, Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci'yi ziyaret etti.

MHP’li eski yönetici Yıldırım’ın kıyafetini beğenmedi!

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar davetine spor kıyafetlerle katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a MHP Kocaeli eski İl Yöneticisi Fatih Turan’dan tepki geldi.

Adnan Göktekin görevine başladı

MHP Karamürsel İlçe Başkanlığına atanan Adnan Göktekin görevine başladı. İlçe Başkanlığı binası önünde Göktekin'in görevine başlaması dolayısıyla düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okundu.

Karapınar'da iki araç kafa, kafaya çarpıştı!

Karapınar mahallesinde iki araç virajda kafa, kafaya çarpıştı. Kaza sonrası yaralanan Yunus Emre Ö. (21) ve Onur A. (20) olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince

Bu bayramda bir aileye bayram yaşatmak ister misiniz?

4 yaşındaki Yunus Emre'nin yaşama tutunması için değeri 2 milyon lira olan 4 doz ilaca ihtiyaç var. Sağlık Bakanlığı ilacın parasını karşılamıyor. Bunun için de Valilik izniyle kampanya başlatıldı.

Kültür Elçileri Karamürsel'de

Yunus Emre Enstitüsünün 'Türkçe Yaz Okulu' programı kapsamında Kocaeli Üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler Karamürsel'in tarihini ve kültürünü tanıdılar.

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı Evet Dedi

Meslektaşlarımız Ahmet Akçaalan ile Emine Arı, bir ömür boyu mutluluk için ‘evet’ dedi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve aile dostları yalnız bırakmadı Gazeteci Ahmet Akçaalan ile Mavi Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Emine Arı, dün Yunus Emre Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevdikleri ve akrabaları yalnız bırakmadı. Katılımın yoğun olduğu nikahta; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, KOTO Başkanı Murat Özdağ, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ve davetliler katıldı.Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, şahitliklerini ise başkan vekili Zekeriya Özak, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir ile CHP eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emin Andız üstlendi. Bir ömür boyu mutluluğu ‘evet’ diyen gençlerin mutluluğu görülmeye değerdi. Nikahını kıyan başkan Karaosmanoğlu, genç çifte mutluluklar dilerken, evlilikte sevgi ve saygının önemine değindi. Nikah merasimi sonrası genç çift hatıra fotoğrafı çektirerek, takı merasimine geçti. Çift balayı için Alanyayı tercih etti. Karamürsel.tv ve Buber Group ailesi olarak meslektaşlarımıza bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Bisikletli Çocuğa Minibüs Çarptı

Bisikletti Çocuğa Minibüs Çarptı Karamürsel'de minibüsün çarptığı 11 yaşındaki bisikletli çocuk yaralandı. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj yolu üzerinde meydana gelen kazada, 35 DE 359 plakalı özel KIA marka minibüs, bisikletli 11 yaşındaki Yunus Emre B.'ye çarptı. Kazada yaralanan çocuk 112 acil ekip tarafından Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 11 yaşındaki Yunus Emre B'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.