Yüzme Havuzu Haberleri

Yüzme Havuzu Haberleri

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Elektrikli Araçlar İçin 5 noktada 14 Şarj İstasyonu Hizmette

Karamürsel'in altın çocuğu Olcay Batu Coşkuner

Karamürsel Belediyesi Master Yüzme Grubundaki Yüzücü, Karamürsel'in altın çocuğu  Olcay Batu Coşkuner, Yalova da 08-10 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Uluslararası Masterlar Kısa Kulvar Kış Yüzme Şampiyonasında tarih yazdı.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Huzur ve güven içinde ailenizle havuz keyfi için bölgede tek adres

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Karamürsel'in süper minik kahramanları

Karamürselli yüzücüler başarıya doymuyor Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sporcuları  başarıya doymuyor.    

Yıldırım “2 milyon zarar ettik” dedi teşkilata seslendi

Karamürsel Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Yüzme Havuzu’nun kendilerine 2 milyon 200 bin TL zarar ettirdiğini söyleyerek partilileri hizmetlere sahip çıkmaya davet etti

Karamürsel Belediyesi havuzu kapattı

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Korona salgınının yükseliş döneminde tedbirlerimizi arttırarak yeni önlemler almaya devam ediyoruz.

Karamürsel Kent Konut'ta yüzme havuzu yalan oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşu olan Kent Konut, Karamürsel Merkez kent Konutları’nda oturan insanları yıllarca mağdur etmişti.

Karamürsel'de yüzme havuzu hizmete açıldı

Karamürsel'de yapımı tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzu, törenle hizmete açıldı.

Karamürsel Yüzme Havuzu Hizmete Açılıyor

Karamürsel Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi 23 Şubat Cumartesi Günü kapılarını hizmete açıyor.

Karamürsel Belediyesi açıklama yaptı

Karamürsel'de yapımı tamamlanan ve İlçe halkına büyük bir imkan sağlayacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu

Karamürsel yüzme havuzunda son viraja girildi

Karamürsel ilçesi geniş sahil bandıyla zaman zaman su sporlarına ev sahipliği yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bu sporlara katılacak yeni yeteneklerin yetişmesi için tesisler oluşturuyor.

Karamürsel'de Olimpik Havuz'da sona gelindi!

Karamürsel’de inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda son çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Karamürsel'de yarı olimpik yüzme havuzu sona geliyor

Karamürsel ilçesi geniş sahil bandıyla zaman zaman su sporlarına ev sahipliği yapıyor.

Yüzme havuzunun temeli dualar ile atıldı

Karamürsel Kapalı Yüzme Havuzu temeli  düzenlenen tören ile dualar okunarak atıldı.

Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı başladı

2016 Yılında Karamürsel Belediyesi tarafından projesine başlanan Kayacık mahallesi eski SSK alanında bulunan 5 dönümlük alanı, mesire alanı olacak şekilde 19 dönümlük arazi

Karamürsel Kapalı Yüzme Havuzu projesi hazır

Karamürsel Kapalı Yüzme Havuzu projesi hazır