Zamlı Haberleri

Zamlı Haberleri

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor!

Kocaeli genelinde ekmek zammı yarın başlıyor! Kocaeli genelinde ekmeğe zam geldi. Zamlı tarife yarından itibaren başlıyor.

Kocaeli geneli ulaşıma zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME, şehir içi minibüs ve otobüsçü esnafının artan akaryakıt fiyatları nedeniyle talep ettiği yeni tarifeyi bugün itibariyle uygulamaya koydu..

Marketler hiç bir fırsatı kaçırmıyor! Nede olsa denetleyen yok!

Yaş çay fiyatlarına gelen zamlar sonrası şimdi de kuru çay markalarından biri olan ÇAYKUR ürünlerine zam uygulandı.  Bu fırsatı kaçırmayan marketler zamlı ürünlerin gelmesini beklemeden gece yarısı fiyatları hemen değiştirerek fiyatları neredeyse iki katına çıkardılar.

Kocaeli genelinde zamlı ulaşım başladı! İşte 2021 yeni fiyatlar

Kocaeli’de UKOME toplantısında alınan kararla ulaşıma zam gelmişti. Zamlı fiyatlar bugün uygulanmaya başlandı. 

Kocaeli geneli zamlı fiyatlar başlıyor

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) 5 Eylül’de yapılan toplantısında toplu taşıma ücretlerine yapılan yüzde 8 ile 10 arasındaki zam oranları önümüzdeki hafta uygulanmaya başlayacak.

Son Dakika - Emekli ve memur zammı belli oldu

Emekli maaşları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Devlet memurları, sözleşmeliler ve memur emeklilerinin gözü bugün açıklanan haziran ayı enflasyon rakamları ile belli oldu.

Sigara içenlere kötü haber zam geldi! İşte yeni fiyatlar

2019 sigara zam oranı yeni sigara fiyatları ne kadar sigara zammı son dakika fiyat listesi güncel fiyatları. Sigara zammı yapıldı, özellikle ABD menşeli sigaralara zam geldi. Peki yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?.

Memur ve emeklinin 2019 zam oranları

Milyonlarca emekli ve memurun beklediği haber geldi. Aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından memur ve emeklinin alacağı enflasyon farkı oranı da belirlendi. İşte zamlı memur ve emekli maaşları...

Sigara'ya Zam Geldi! İşte 2019 Sigara Fiyatları!

Yeni zamlarla birlikte 2019 Sigara fiyatları belli oldu. Yeni yıl sigara zammı 2019 tiryakilere kötü haber zam yine geldi sigara fiyatları 2019 yılında zamlandı, Peki yeni sigara fiyatları 2019 ne kadar, işte zamlı sigara fiyatları listesi 2019

OSmangazi köprüsünde fahiş fiyat ! Geçenler şaşırdı !

Devletin kendi işlettiği köprülere zam yapılmazken Osmangazi Köprüsü'nün otomobil geçiş ücreti 71 TL'den 103 TL'ye çıktı. Köprü ücretine yüzde 45 oranında zam yapıldı

Türk Telekom'dan büyük zam ! İnternet Sağlayıcılara %60 ZAM!

Türk Telekom diğer operatörlere, üstelik zorunlu olarak sunduğu hat kiralama bedelinde fahiş zam talebinde bulundu. Karar onaylanırsa kullanıcı da zamlı internetten etkilenecek.

Akollü içkilere Büyük ZAM

Son dakika... Alkollü içkilere büyük zam Özel Tüketim Vergisi yüzde 15.5 oranında artırıldı.

Sigarada sistem değişikliği! Ucuz olanlara zam geldi !

Sigarada vergilendirme sistemi değişti. 3 ayrı vergiden birinde oran düştü, ikisinde ise arttı.

Maaşlar ne kadar oldu? İşte zamlı liste

Emeklinin Temmuz zammı yüzde 6.48’i bulacak. Tahmin tutarsa en düşük maaş 2000 yılı öncesi emekli olan SSK’lılarda bin 493 liraya çıkacağı konuşuluyor

2017 Zamlı memur maaşları belli oldu

2017 Memur maaşları yüzde 3'lük Ocak ayı zammına göre yeniden belirlendi. Açıklanan enflasyon rakamlarının ardından

Yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?

Son Dakika Gelişmesi: ÖTV zammı ile sigaraya zam geldi. İlgili karar bu sabah Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni karar ile birlikte sigaraya ne kadar zam geldi?

İlçe ilçe zamlı otobüs fiyatları

Kocaeli genelindeki ulaşım araçları bugünden itibaren zamlı olacak. Tam ücret 2 lira 30 kuruş, indirimli 1 lira 80 kuruş, öğrenci de 1.5 lira olacak.

Pazartesi otobüslere ZAMLI binilecek

Şehiriçi ulaşım tam 2 lira 10 kuruştan 2 lira 30 kuruşa, indirimli tarife 1 lira 60 kuruştan 1 lira 80 kuruşa, öğrenci ise 1 lira 35 kuruştan 1 lira 50 kuruşa yükseltildi.

Bayram Zammı Müjdesi

Memurlar ve emekliler bayramda ne kadar zam alacak sorusu cevap buldu. Memur ve emekliler Ramazan Bayramı'nda zamlı maaş hediyesi alacak.

Emekli Zamları Belli Oldu

11 milyon emeklinin zamlı maaşları pazartesinden itibaren yatırılacak. İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...

Sigaraya Zam GELDİ işte Fiyat Listesi

2016 Sigara Fiyatları Belli Oldu! Yeni Sigara Fiyatları Ne Kadar? Yeni Tekel Sigara Zammı

Karamürsel'de Artık Ekmeği Zamlı Alacağız

Fırıncılar Odası yönetimi 26 aydır ekmeğe zam yapılmaması nedeniyle Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne verdiği 25 kuruşluk zam teklifi Birlik tarafından onaylandı. Aralık ayında uygulanacak zamlı tarife ile 250 gram ekmek 1 lira yerine 1 lira 25 kuruştan satılacak.

Memurların zamlı maaşları belli oldu

Memur maaş katsayıları, yüzde 1,71'lik enflasyon farkı ve yüzde 3'lük Temmuz zammına göre yeniden belirlendi. Maliye Bakanlığından edindiği bilgiye göre, en düşük memur maaşı 2 bin 97 liradan 2 bin 191 liraya yükseldi. Söz konusu düzenlemenin ardından aile ve çocuk yardımı almak kaydıyla müsteşar maaşı, 8 bin 94 liradan 8 bin 462 liraya, genel müdür maaşı ise 7 bin 104 liradan 7 bin 426 liraya çıktı.