Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok!

Sakarya  Elektrik Dağıtım A.Ş. ( SEDAŞ), Kocaeli’de yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları 22 Ekim 2023 tarihinde ilçede planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bu çalışmalar kapsamında, Karamürsel genelinde bir çok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak.

Mustafa Gülbaş ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanacak

Karamürsel’de taksi şoförü Murat Karaca’yı tabanca ile başına ateş ederek öldüren Mustafa Gülbaş’ın (43) ‘Kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanacağı, şartlı tahliye koşullarını da bozması nedeniyle ayrıca ceza alacağı belirtildi.

Karamürsel, Çayırova, Gebze ihale ilanı

Karamürsel, Çayırova, Gebze bölgelerinde açık arttırma usulü yapılacak olan ihaleye

Harun Baykır'dan şampiyonlara destek

Karamürsel MHP meclis üyesi Harun Baykır ve ekibinden, Karamürselli şampiyonlara destek.

Merkezde korkutan yangın

Karamürsel Merkez'de korkutan yangın. Olay, Kayacık mahallesi menekşe sokak üzerinde bulunan Sarptuğ apartmanında çıkan yangın büyük panik yarattı.

Değirmendere'de korkunç kaza genç yaşta hayatını kaybetti

Değirmendere’de orman yolunda Gölcük Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazöz, yaklaşık 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı.

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Boşnaklar yeni başkanını seçti

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Karamürsel'de arsa değil vatandaşlık pazarlanıyor!

Karamürsel'de özellikle son dönemlerde yurt dışı menşehli firmaların piyasaya girmesi ilçede emlak sektörünün bir anda fırlamasına neden oldu. 

Bursa’da 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi!

Depremin merkez üssü, büyüklük şiddet ve derinlik bilgisi sorgulanıyor. Bursa deprem araştırmaları hız kazandı. Şiddetli hissedilen sarsıntı şehir sakinlerinin gündeminde. İşte, 11 Ekim 2023 Kandilli ve AFAD son dakika deprem

Karamürsel yeni otogar inşaatı neden ilerlemiyor ?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e yeni bir otogar yapmak için çalışmalara hızlı başlamıştı fakat nedense aylar geçmesine rağmen hala kaba inşaatı bile bitirilemedi.

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Meteoroloji uyardı üç gün yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı yeni hava tahmin raporuna göre, Kocaeli'de 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek.

Karamürsel Belediyesi'nden bedava dükkan ve tarlalar

Karamürsel Belediyesi'ne ait dükkan ve tarlalar uygun fiyata kiraya verilecektir. İşte detaylar...

İlk ilişkiye Karamürsel'de girdik!

İlk ilişkiye Karamürsel'de bir arkadaşının evinde girdik. Şarap içiyordu, bana da içmek ister misin dedi; bende içerim dedim. Daha sonrasında

Okullar açıldı, çocuklarda hastalıklar tavan yaptı!

Öğrenci ve velilere kritik uyarı Prof. Dr. Tevfik Özlü, sonbahar ve okulların açılmasıyla birlikte, solunum yolu enfeksiyonları hastalıklarında yoğunluk yaşandığını belirterek, öğrenci ve velileri uyardı.  

Kocaeli geneli Diri fay haritası güncellendi

Kocaeli'de hangi ilçelerde deprem riski var? Şubat ayında meydana gelen asrın depreminin ardından güncellenen diri fay haritası, yeniden güncellendi.

Karamürsel Çevre ve Kültür Derneği çalışmalarına devam ediyor

Karamürsel Çevre ve Kültür Derneği’nin (KARÇEV)'in köylerde üretimin yeniden canlandırılmasına yönelik çalışmaları sürüyor.

Toplam 3058 haber.