Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Maganda kurşunu gencecik çocuğu öldürdü

Kandıra’da 19 yaşındaki bir genç maganda kurşunuyla öldü. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kandıra Karaağaç Mahallesi Dere Mevkiinde önceki akşam bir çiftin

İnanilmaz darbe anketi

15 Temmuz darbe girişimi karşısında milletin verdiği tepkiyi konu alan ankete göre, Milli mutabakata destek yüzde 90.1 , FETÖ yaptı diyenler yüzde 88.2 , Gözaltıları haklı bulanlar yüzde 91.9

Emekliye müjde, mutlaka okuyun

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere verilecek banka promosyonuna ilişkin, "Emeklimizin kazanımı anlamında en ideal çözümü

Bakan'dan flaş açıklama: 180 bin şifrenin...

Çalışma Bakanı Müezzinoğlu, ByLock sistemine girmiş 180 bin kullanıcıdan henüz daha yarısının çözüldüğünü belirtti.

Trafik sorununu çözmek için 1500 kamyoncu aranıyor

İstanbul'da trafik yoğunluğunu çözmesi beklenen Kuzey Marmara otoyol projesi için 1500 kamyon şoförü aranıyor.

Kamudan yanlışlıkla uzaklaştırılanlar ne olacak?

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ mensubu olmadığı halde kamudan uzaklaştırılanlar için düzeltme yolunun açık olduğunu ifade etti.

ABD ile Rusya arasında varılan ateşkes anlaşması yürürlüğe girdi

Rusya, Türkiye'nin Suriye'de desteklediği Özgür Suriye Ordusu'nun Kürt güçlerini vurmayı bırakması gerektiğini açıkladı.

Acil Koduyla Havalandılar

Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende komuta kademesi ile askerler bayramlaştı.

Manisa'da Neler Oluyor ?

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi, deprem İzmir'den de hissedildi. Devamında 35 küçük deprem meydana geldi.

Vali ve Bakan Uyardı ! Ceza Yiyebilirsiniz

Kurban Bayramı tatili nedeniyle yollara çıkan bazı sürücülerin TEDES'in iptal edildiği duyumuyla hareket etmesi ceza yemelerine sebep oluyor.

Yalova ve Manisa'da Depremler KORKUTTU !

Yalova'da gerçekleşen ufak deprem ve Manisa'da meydana gelen 5 şiddetindeki deprem korkuttu.

Van'da şiddetli patlama

Van ‘ın Beşyol mevkiinde şiddetli bir patlama meydana geldi.

Çamoluk ilçe belediyesine kayyum atandı

İçişleri Bakanlığı, yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar kapsamında görevden alınan 28 belediye başkanının yerine kayyum atadı.

Kurban Bayramı Kutlama Mesajları 2016 Güncel

Müslüman aleminin heyecanla beklediği Kurban Bayramı geldi, çattı.

Bir sınır ötesi harekât da oraya!

TSK’nın sınır güvenliğini sağlamak için başlattığı, ÖSO unsurları ile birlikte yürüttüğü Fırat Kalkanı harekâtı sürüyor.

Kocaeli'de önce bıçakladı sonra tecavüz etmek istedi

Kocaeli Kartepe'de 23 yaşındaki Adem S.,N.S'yi önce bıçakladı, sonra koluna girerek tecavüz etmeye götürürken polis tarafından yakalandı.

Kocaeli TEM otoyolunda bomba araması

Kocaeli TEM otoyolunda ihbar üzerine polisin durdurmak istediği TIR’ın sürücüsü, aracını çalışır halde bırakarak ormana kaçtı. Alarma geçen polis ekipleri araçta bomba araması yaptı.

Teşrik Tedbiri nedir ? Ne zaman zikredilir

Teşrik tekbiri nedir, ne zaman getirilir ve nasıl getirilir? Kurban Bayramının vaciplerinden olan teşrik tekbirlerinin 4 gün boyunca getirilmesi gerekiyor.

Bayram Namazı Saat Kaçta ? İşte Bütün Türkiye Namaz Saatleri

Yarın Kurban Bayramı ve herkesin aklındaki soru olan Kurban Bayramı namazı saat kaçta ? sorusuna haberimizden detaylı cevap bulabilirsiniz.