Kaybettiklerimiz

Kaybettiklerimiz Haberleri

Zeki İREN'i KAYBETTİK

Zeki İREN hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Karamürsel Belediyesi çalışanı Cevdet Aytin Vefat etti

Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Kızderbent Mahallesinden İshak AYTİN'in oğlu, Muzaffer, Cavit, Selahattin AYTİN'in kardeşleri Cevdet AYTİN Geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirerek Gölcük Necatiçelik Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Cevdet Aytin vefat etmiştir. Cenazesi bugün 23.11.2014 öğle namazına müteakip Kızderbent Mahallesinden defnedilerek Kızderbent Mezarlığına defnedilmiştir.Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Cevdet Aytin Karamürsel Belediye Başkanı ve birçok arkadaşı ve akrabası tarafından defnedildi.

Erzurum'da 2 şehit

Erzurum'da 2 şehit Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu. 0Sitene Ekle [Erzurum'da 2 şehit]Erzurum Valiliğinden alınan bilgiye göre, jandarma birliklerince bölücü terör örgütü mensuplarına karşı yürütülen operasyonlarda Erzurum Şenkaya ile Ardahan'ın Göle ilçesi sınırı arasında kalan Akşar ve Karıncadüzü mevkileri arasında bir grup teröristle çatışma çıktı.

Karamürsel'de aracıyla intihar etti yaşam mücadelesi veriyor

Görgü tanıklarının iddialarına göre akşam saat 18:30 sularında Karamürsel amiral caddesi D-130 karayolunda Yalova'dan İzmit istikametine 67 TH 550 Plakalı ford marka binek aracıyla seyir halinde olan Temel C ( 48 ) bilinmeyen bir neden den dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Olayı gören çevre sakinleri hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdiklerini aracın altından yakıt aktığını gördükleri için yaralıyı araçtan çıkararak yolun kenarına aldıklarını söylediler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı önce Karamürsel Devlet Hastanesine buradan'da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk ettikleri bilgisi verildi.Yaralı Temel Ç (48) durumunun ciddiyetini koruduğu bilgisi verildi.Olay yerinde kaza esnasında yere düşen bir kağıt kafalarda soru işareti oluşturdu . Kağıtta benim ölümümden ............. kişiler sorumludur şeklinde bir yazı vardı. Olaydan sonra emniyet güçleri olay yerinde inceleme başlattılar.

ALİ AYDEMİRER YAŞAMINI KAYBETTİ

Yaklaşık 5 aydır tedavi gören ilimizin çok yakından tanıdığı gazeteci büyüğümüz Ali Aydemirer vefat etti İlimizin yakından tanıdığı ve uzun yıllar çeşitli gazetelerde spor muhabirliği yapan Ali Aydemirer, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde oturan ve geçtiğimiz nisan ayında kalp krizi geçiren Aydemirer, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. İki kez kalbi duran ve yoğun bakım ünitesine alınan Aydemirer, o günden bu güne tedavi altında tutuluyordu. Ancak Aydemirer, doktorların tüm müdahalelerine rağmen sabaha karşı kurtarılamadı.

SEVİM GÜMÜŞALAN VEFAT ETTİ

SEVİM GÜMÜŞALAN Merhum Osman Gümüşalan'ın eşi, Yakup Gümüşalan'ın yengesi SEVİM GÜMÜŞALAN vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Valideköprü'de defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için arabalar saat 16:00'da terminalden kalkacaktır. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

ALPASLAN KAYA KARAMÜRSEL'DE VEFAT ETTİ

Karamürsel Lisesi emekli öğretmenlerinden Figen Kaya'nın eşi, Gürkan ve Aylin Kaya'nın babaları, Cengiz ve Atilla Kaya, Gülten Dikmez, Ayla Akıncı'nın kardeşleri ALPASLAN KAYA vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Ulu Camiinden kaldırılarak, Yeni Mezarlığa defnedilecektir. Dost, akraba ve din kardeşlerimize duyurulur.

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti

Karamürsel değerli bir öğretmenini kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası tarafından ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen öğretmen Orhan Sarı hayatını kaybetti Karamürsel'de eğitim camiası ve herkesim tarafından tanınan ve sevilen 58 yaşındaki Orhan Sarı hayatını kaybetti. Karamürsel Amiral İlköğretim Okulu'ndan emekli sınıf öğretmeni Orhan Sarı yaklaşık 5 aydır kolon kanseri tedavisi görüyordu. İki oğlu olan ve eşi Emine Sarı'nın da Karamürsel Ekin Koleji'nde öğretmen olan Sarı'nın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Trabzon-Beylikdüzün’de toprağa verilmek üzere yola çıkartıldı. Buber Group Basın Yayın Danışmanlık A.Ş olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Hacer Öztoprak vefat etti

Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesi İnci Apartmanı adresinde ikamet eden merhum Mümin Öztoprak’ın eşi Hacer Öztoprak (83) vefat etti. Ev hanımı ve 4 çocuk annesi olan Hacer Öztoprak’ın cenazesi Karamürsel Avcı Köyü Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Mece Yapı Sahibi Mehmet Yılmaz Kalbine Yenildi

Karamürsel İznik yolu Raufdenktaş Bulvarında bulunan Mece Yapı Malzemeleri San.Ltd.Şti kurucusu Mehmet Yılmaz (82) Kayacık mah. Raufdenktaş bulvarı No:50 de bulunan hanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kitle tarafından tanınan ve çok sevilen Mehmet Yılmaz (82) yarın öğlen namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak öğlen namazının ardından yeni mezarlığa defnedilecek. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz..

YALAKDERE MUHTARI NAİL ÇAKIR YAŞAMINI KAYBETTİ

Akşam saatlerinde karamürsel cumhuriyet caddesinde akbankın önünde fenalaşan yalakdere muhtarı Nail Çakır (54) kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti,

Saralkent'te çıkan kavgada ağar yaralı kardeşlerden biri öldü

Görgü tanıklarının iddialarına göre Bu akşam saat 18:20 sularında saralken 4 yol mevkinde bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga çıktı.Kavgada biranda bıçaklar çekildi ve kardeş oldukları bildirilen M.Edip A. (32 ) ve Remzi A. (28) Bıçakla yaralandı yaralılar olay yerine gelen ambulansla Karamürsel devlet hastanesine kaldırılırken Karamürsel Devlet Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen Remzi A. ( 28 ) Yaşamını kaybetti.

Saralken Dörtyolda Kavga 1 Ağır 2 Yaralı

Görgü tanıklarının iddialarına göre Bu akşam saat 18:20 sularında saralken 4 yol mevkinde bilinmeyen bir nedenden ötürü kavga çıktı.Kavgada biranda bıçaklar çekildi ve kardeş oldukları bildirilen M.Edip A. (32 ) ve Remzi A. (28) Bıçakla yaralandı yaralılar olay yerine gelen ambulansla Karamürsel devlet hastanesine kaldırılırken yaralılardan M.Edip A.'nın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.Güvenlik ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika Karamürsel'de Korkunç Kaza Yaşlı Adama Kamyon Çarptı

Karamürsel Tepeköy’de kamyonun çarptığı yaya ağır yaralandı Karamürsel’de yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya kamyon çarptı. Karamürsel Tepeköy Mahallesi Defne Mevkii üst geçit’in altında D-130 Karayolu Yalova İstikametinden yolun karşısına geçmeye çalışan Sebahattin Aydın’a (51) S.S.’nın (52) kullandığı 35 HA 7975 plakalı kamyon çarptı. Kazanın ardından olay yerine çağırılan 112 sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi kazanın yaşandığı yerde yapılan Aydın, ilk önce Karamürsel Devlet Hastanesine buradan da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada yaralanan Sebahattin Aydın’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis, kamyon sürücüsü S.S’yi gözaltına alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Çatıdan Düşen Mümin Turan Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Çatıdan Düşen Mümin Turan ( 37 ) Yaşam Mücadelesini Kaybetti Bayramın ikinci günü kaynak yapmak için Kızderbent mahallesindeki evinin çatısına çıkan Mümin Turan ( 37 ) çatıda dengesini kaybederek yere düştü.Olayı gören ev sakinleri hemen sağlık ekiplerine haber verdiler.Olay yerine gelen 112 acil servis personeli ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıyı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine ardından Derince Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Mümin Turan ( 37 ) bir haftadır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Kocaeli'de heryerde canlı bomba alarmı

İddialara göre 25-30 yaşlarında 1.60-1.65 boylarında kilolu, kumral, kısa küt saçlı saçları geriye doğru taranmış, üzerinde siyah tişört mavi kot pantolon bulunan ve omzunda siyah renkli sırt çantası mevcut ve aksak yürüyüşü olduğu belirtilen kadının il asayiş yakınında bir vatandaşa "her yeri patlattık sıra Kocaeli’nde daha sonra da Bilecik’te" diyerek bölgeden ayrıldığı belirtildi. İddialara uygun kadın şahsı görenlerin en yakın birimlere gelerek yetkililere yardımcı olması isteniyor.

Son Dakika Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, iki polisin şehit olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa'da iki polisin şehit olduğunu açıkladı. Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde aynı evde kalan ve çevik kuvvette görevli olduğu öğrenilen iki polis memuru başlarından vurulmuş halde bulundu. Vali İzzettin Küçük, olayın terör bağlantısı olup olmadığını bilmediklerini aktarırken, incelemelerde bulunmak üzere olay yerine gitti.

İstanbul'da Polis Merkezine Silahlı Saldırı

Gazi Polis Merkezi önüne gelen kimliği belirsiz saldırganlar, binaya uzun namlulu silahla ateş açıp kaçtı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. [İstanbul'da Polis Merkezine Silahlı Saldırı] Sultangazi Gazi Polis Merkezi'ne uzun namlulu silahla ateş açıldı. Ölen ya yaralananın olmadığı olayda binaya 10 kurşun isabet ettiği belirtildi.

SON DAKİKA ŞANLIURFADA BOMBA PATLADI 50 ÜZERİNDE YARALI

Suruç'ta bir canlı bombanın, Amara Genclik ve Kültür Merkezi'nde kendini patlattığı bildirildi. Bölgeyi savaş alanına çeviren olayda ölü ve yaralılar olduğu bildirildi.

Toplam 254 haber.