Kaybettiklerimiz

Kaybettiklerimiz Haberleri

Hacı İbrahim Ertan vefat etti

Karamürsel Osmaniye Köyü Muhtarı Ahmet Ertan’ın kardeşi ve Karamürsel MHP Meclis üyesi Harun Baykır'ın kayınpederinin kardeşi Hacı İbrahim Ertan yaşamını yitirdi.

Hasan Turhan reis hayatını kaybetti

Ülkücü eski Başkan Hasan Turhan hayatını kaybetti Kocaeli'de ülkücü camiada tanınan isimlerden olan Hasan Turhan hayatını kaybetti.

Mustafa Akın vefat etti

CAMDİBİ MAHALLESİNDEN MERHUM İBRAHİM AKIN'IN OĞLU NEZAHAT AKIN'IN EŞİ HAKAN,SERKAN VE SERHAT AKIN'IN BABALARI ESKİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN EMEKLİ MUSTAFA AKIN VEFAT ETMİŞTİR.

Şanbaz Yıldız hayatını kaybetti

İYİ Parti Kocaeli eski İl Başkanı Şanbaz Yıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Acı kaybımız!

Karamürsel Tv. mesai arkadaşlarımız dan Engin Akgün'ün kayınvalidesi Naciye Akdeniz (72) uzun zamandır yakalandığı amansız hastalık nedeni ile

Merih Demiral dedesini kaybetti!

Milli Takımın yıldız stoperi Karamürsel'in gururu Merih Demiral’ın dedesi Hüseyin Kılıç vefat etti.

Şükriye Canımoğlu elim bir kaza sonrası hayatını kaybetti

Merhum Kaptan Aydın Canımoğlu'nun eşi 78 yaşındaki Şükriye Canımoğlu, oturduğu dairede çiçekleri sularken ayağının eşiğe takılması sonucu düştü ve beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Karamürsel'de askeri tören sonrası defnedilecek

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen KKTC Cumhur Başkanı askeri danışmanı Albay Mehmet Kemal Boran hayatını kaybetmiştir. Cenazesi

MHP nin sevilen ismi genç yaşta kalbine yenildi

MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan hayatını kaybetti Sabahattin Özkan hayatını kaybetti MHP Karamürsel eski İlçe Yöneticisi Sabahattin Özkan evinde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

23 yaşındaki tersane işçisi Gürkan Öter hayatını kaybetti

Altınova tersaneler bölgesinde çalışan 23 yaşındaki Gürkan Öter genç yaşta geçirdiği motosiklet kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

İlçenin sevilen esnafı genç yaşta kalbine yenildi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçenin esnaflarından Faruk Tobaoğlu genç yaşta kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İlçenin sevilen esnafı Ali Osman Kunuk vefat etti

İlçemizde uzun süre esnaflık yapan geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ali Osman Kunuk vefat etti.

Ahmet Taşçı'nın acı kaybı

Bu acıya yürek dayanmaz

Ekrem Ünlü'nün acı kaybı

İlçe esnaflarından merhum Mehmet Ali Ünlü'nün eşi, Senipark emeklisi Murat Ünlü, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri çalışanlarından Ekrem Ünlü ve Gülay Ünlü Alagaz'ün anneleri Şefika Ünlü bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Şinasi Yazar'ın acı kaybı

Bir dönem CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı görevini yürüten Şinasi Yazar’ın babası Kazım Yaşar vefat etti. Cenaze töreni bugün düzenlenecek.

Namı Diğer Beton Metin Olcan hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "Beton Metin" Metin Olcan hayatını kaybetti.

Ayten Demirbaş hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemizin köklü esnaflarından "BOZDAĞ KEBAB" işletmesi sahibi Demirbaş ailesinin acı kaybı.

İslam Kasap genç yaşta kalbine yenildi

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde uzun yıllardır güvenlik personeli olarak görev yapan ve ilçe genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan İslam Kasap genç yaşında hayatını kaybetti.

Toplam 254 haber.