Kaybettiklerimiz

Kaybettiklerimiz Haberleri

Timuçin Uysal annesini kaybetti

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri müdürü Timuçin Uysal annesi İlhan Uysal yaşamını kaybetti. Merhumenin cenazesi 27.03.2023 (Pazartesi) bu gün Karamürsel Ulu Caminde

Selahattin Altıok göz yaşları arasında defnedildi

Olay Karamürsel D-130 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya geçidinin olmadığı yerden karşıdan karşıya geçmek isteyen 68 yaşındaki Selahattin Altıok'a E.T. idaresindeki 41 AKH 623 plakalı tırı fark etmedi ve tırın çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti

Karamürsel başta olmak üzere bölge genelinde çok geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen ilçemizin asırlık çınarlarından Hacı Mustafa Niyazi Türkel hayatını kaybetmiştir.

Asuman Keskin hayatını kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen, ilçemizin iş insanı Çoskun Balık işletmelerinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Coşkun Keskin beyefendinin eşi .

Azbay ailesinin acı kaybı

Karamürsel PTT Müdürü olarak görev yapan Vedat Azbay ve Karamürsel Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Ferhat Azbay'ın biricik anneleri Zahide Azbay uzun bir süredir tedavi gördüğü ağır hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.

Karamürsel üç evladını toprağa veriyor!

Karamürsel Ereğli Mahallesinde dün meydana gelen elim trafik kazası sonucu Ayşe Gül Yılmaz (24) Miray Kesici (20) ve Feyza Gökgün (20) gencecik yaşlarında hayatlarını kaybetmişti.

Karamürsel'in sevilen siması kalbine yenik düştü!

Karamürsel'in sevilen simalarından ilçede şehir içi servisi kullanan ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ayhan Küçükturan geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Hasan TAŞKAN kalp krizi geçirdi!

Karamürsel'in gülen yüzü sevilen insanı harita mühendisi Hasan Taşkan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği bilgisi ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Ayrıntılar birazdan geliyor...

Acı Kaybımız! Karamürsel bir çınarını daha kaybetti

Karamürselli iş insanları Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan'ın babaları Karamürsel ve bölge genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Aslan'ın vefatının 7.gecesi münasebeti

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Muharrem Erdoğan vefat etti

Arif Cez son yolculuğuna uğurlandı

İtalya'da helikopter kazasında hayatını kaybeden Arif Cez, son yolculuğuna yüzlerce kişinin göz yaşları ile uğurlandı. Gülşah Cez eşini son yolcuğunda bir an olsun yalnız bırakmadı.

Arif Cez bugün defnedilecek

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "İpek Kağıt " fabrikası müdürü Arif Cez genç yaşta geçirdiği bir helikopter kazasında hayatını kaybetmişti. Cenazesi bu gün memleketi Bursa'da defnedilecek.

Bugün İlçede Vefat Edenler

Karamürsel'de bugün vefat edenlerin isim soyisim ve adresine ulaşabilirsiniz.

Karamürseli kahreden ölüm

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İpek Kağıt fabrikası müdürü Arif Cez geçirdiği elim bir helikopter kazası nedeni ile genç yaşta hayatını kaybetti.

Mecit Erdoğan’ın acı günü

Mecit Erdoğan’ın acı günü Karamürsel Belediye Meclis üyesi Mecit Erdoğan, annesini kaybetti.  

BU GÜN KİMLER VEFAT ETTİ

Karamürsel'de bugün vefat edenlerin isim soyisim ve adresine ulaşabilirsiniz.

İlçenin sevilen avukatı hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde serbest avukatlık yapan Tamer Yalçın hayatını kaybetti

GENÇ YAŞTA KALBİNE YENİLDİ

Karamürsel’de eski futbolcu olan ve koltuk döşeme atölyesi bulunan  (52) yaşındaki mehmet Erdoğan  kalp krizi sonucu hayatını  kaybetti.                      

Kılınçsoy ailesinin acı kaybı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen esnaflarından Mustafa ve Orhan Kınçsoy'un babaları Süleyman Kılınçsoy hayatını kaybetti.

Toplam 254 haber.