Polis

Polis Haberleri

KARAMÜRSEL'DE SOKAK ORTASINDA AVUKAT VURDULAR!

Karamürsel'de sabah saat 09:20 sularında meydana gelen olayda, İstanbul Barosuna kayıtlı avut Niyazi G (70) kimliği belirsiz kişiler tarafından ayaklarına isabet eden iki mermi ile yaralandı. Kayacık mahallesi İznikyolu girişinde meydana gelen olayda, avukat Niyazi G(70) henüz bilinmeyen bir neden ile yanına beyaz bir motosiklet ile yaklaşan ve kafalarında kask olan iki kişi tarafindan açılan ateş sonrası

Karamürsel'de korku dolu anlar! Bir kişi silahla vuruldu.

Karamürsel'de korkunç dolu anlar. Beyaz renkli bir motosiklet üzerinde bulunan kimligi belirsiz kişiler, silahla sokak ortasında bir kişiyi vurdu ve olay yerinden kaçtılar.

Karamürsel'de vatandaş isyan etti! Huzurumuz kalmadı!

Karamürsel plajların da son haftalarda ard arda yaşanan olaylar nedeni ile sahil kesiminde ikamet eden ve ailesi ile plajlara gelen vatandaşlar çıkan kavgalar nedeni ile isyan etti.

Hatalı parklar esnafı ve vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi İnönü caddesi üzerinde kaldırımların genişletilmesi ile daraltılan yollar vatandaşların ve esnafın başına dert oldu.

Polis noktası önünde korkutan kaza 1 yaralı!

Karamürsel, Kayacık mahallesi D-130 Karayolu ilçe girişinde bulunan polis kontrol noktası ışıklarda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Yarışan araçlar ve hatalı parklar vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel'de son günlerde ilçe halkının en büyük sorunlarının başında ilçe genelinde yolların daraltılması ve tek şeride düşürülmesi, buna rağmen yine tek şeritli yollara bırakılan araçlar ve özellikle akşam saatlerinde Ereğli ve Karamürsel dal-çık arasında özellikle akşam saatlerinde yarış yapan araçlar nedeni ile D-130 karayolu kenarında oturan vatandaşları canından bezdirdi.

Karamürsel'i Teksas’a çevirdiler!

Karamürsel'de iki kardeş arasında çıkan alacak verecek tartışmasında kan aktı.  Olay akşam saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi Çiftlik caddesi üzerinde görgü tanıklarının iddialarına göre alkollü oldukları belirtilen Kenan K. ve kardeşi  Haşim K. arasında

Aracı ile öz kardeşini ezdi

Karamürsel'de akşam saatlerinde yaşanan korkunç olayda, öz ağabeyini aracı ile ezen kardeş yaralı ağabeyini olay yerinde bırakarak kaçtığı iddia edildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların 112 Acil servis ekiplerine haber vermesi ile

Değirmendere'de kanlı hesaplaşma!

Değirmendere'de Umut S., tartıştığı Murat E.’yi tabancayla bacağından vurup kaçtı.

Hızla gelen araç ortalığı savaş alanına çevirdi

Kaza Saat sabah 9 siralarinda D -130 Ereğli Aydın Ekmek ışıklarında meydana geldi.

Aracın çarptığı 33 yaşındaki yaya hayatını kaybetti

Karamürsel D-130 Karayolu İzmit istikametinden Yalova istikametine seyir halinde olan aracın çarptığı 33 yaşındaki otobüs şoförü Lokman K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karamürsel'de korkunç kaza yaralılar var

Karamürsel D 130 Kara yolunda önce yayaya çarpan bir araç daha sonra başka araçlara çarptı. Kaza sonrası ortalık kan gölüne döndü. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayrıntılar geliyor...

Uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

'Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama’ Suçundan 4 Yıl 2 Ay Hapis Cezası İle Aranan T.K. (29) İsimli Şahıs Karamürsel'de yakalandı

Kaza yapan motosiklet sürücüsü iki metre sürüklendi

İznik yolunda Kaza yapan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Polisin durdurduğu araçta öyle bir şey yakalandı ki!

Karamürsel'de polisin şüphelenerek durdurduğu araçtan, çalınan gebe inek çıkarken, 3 kişi gözaltına alındı.

Ağaçtan düşen kişi hayatını kaybetti

Karamürsel, Kayacık mahallesi, Önal caddesi üzerinde ıhlamur ağacına çıkan tüpraş emeklisi Oğuz Recep Öztürk (70) ağaca dayadığı merdivenin basamaklarının kopması nedeni ile beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

6 Yıl 1 Ay Ağır Hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS suçundan 6 Yıl 1 Ay 20 Gün Ağır Hapis cezası ile aranan T.C.A. (22)

Her yerde aranan hükümlü Karamürsel'de yakalandı

Her yerde aranan hükümlü Karamürsel'de yakalandı. Hakkında 12 yıl 14 ay hapis cezası ile aranan şahıs

Karamürsel'de intihar!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesinde silah sesini duyan vatandaşların polis ekiplerine haber vermesi ile olay yerine kısa sürede giden polis ekipleri yerde cansız yatan henüz kimliği belli olmayan bir şahıs buldular.

Toplam 1152 haber.