Polis

Polis Haberleri

Taksiciyi vuran kişinin kimliği belirlendi

Karamürsel'de bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olayda Murat Karaca isimli şahsı vuran kişinin tespit edildiği iddia edildi.

Başından vurularak öldürüldü

Karamürsel'de korkunç olay taksinin içinde başına ateş edilerek vuruldu. Olay 4 Temmuz mahallesinde meydana geldi.

Araçları ile şarampole uçan iki kişi yaralandı

Karamürsel ilçesinde gece geç saatlerde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil şarampole uçması sonucu 2 kişi yaralandı.

Karayolunun ortasında bayıltana kadar dövdüler

D-130 Karayolu üzerinden Halıdere den Karamürsel istikametine yol ortasında Karamürselli H.A isimli şahıs olduğu iddia edilen kişi isimleri öğrenilemeyen bir gurup tarafından bayıltılıncaya kadar dövüldü.

Kafeleri patlatan hırsızı, Karamürsel Emniyet patlattı

Karamürsel'de gece yarısı ilçeyi talan eden hırsız, Karamürsel Emniyet ekiplerinin elinden kaçamadı. Gece bir çok kafeye giren ve birinin kasasından para çalan S.D evinde yakalandı. 

Çarşının göbeğinde uyuşturucu alemi

Karamürsel çarşı merkezinde uzun bir süredir yıkılması gereken ancak hala ayakta duran bir bina, uyuşturucu kullanan kişilerin adeta sığınağı haline gelmiştir.

Uyuşturucuya alıştırıp iğrenç şeyler yaptırıyorlar!

Karamürsel Dereköy Mahallesi'nde yaşandığı iddia edilen olaylar bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Karamürsel TV'nin özel haberi;

Karamürsel merkezde yayaya araba çarptı

Karamürsel ilçesinde bir yaya, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari araç tarafından çarptı ve yaralandı.

Büyük dolandırıcı Karamürsel'de paketlendi

Kocaeli'de telefonla kendisini polis olarak tanıtan ve dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yola atlayan yaya ölüme davetiye çıkardı

Karamürsel D 130 Karayolu polis noktası yakınında adeta intihar edercesine yola atlayan ve otomobilin çarptığı Çetin Açet hayatını kaybetti.

Alihan Baki genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerinden Alihan Baki elim bir trafik kazası nedeni ile yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de motosiklet kazası 1 ağır yaralı

Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı. Yaralı şahsın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

Karamürsel'de çeşitli suçlardan aranan 2 şüpheli yakalandı

Karamürsel ilçesinde, çeşitli suçlardan aranan 2 şüpheli yakalandı.

Karamürselli iş insanı başından vuruldu

Karamürselli iş insanı Ferhat S (42) otomobil içerisinde yüzünden silahla ateş edilerek vuruldu. Yaralanan sürücü de can havliyle araçla yaklaşık 30 kilometre gelerek Karamürsel'e gelmeye çalıştı.   

Karamürsel'in sevilen esnafi motosiklet kazasında ağır yaralandı

Karamürsel'in sevilen esnaflarından "Köfteci Nurettin" ortanca oğlu Sezgin Altun motosiklet ile iş yerine gittiği için esnada henüz bilinmeyen bir nedenle sürdüğü motosiklet ile kaza geçirerek ağır yaralandı.

Öğretmen evi önünde korkutan motosiklet kazası

Olay sabah erken saatlerde, Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi Gazanfer Bilge Caddesi, Öğretmen Evi öünde meydana geldi.

Yasin Tunç elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Mustafa Tunç'un biricik evladı, İlker Yasin Tunç (18) geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti.

Karamürsel genelinden korkunç görüntüler

Karamürsel genelinden gazetemize ulaşan görüntüler bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Uyuşturucu kullanma aparatları ve yüzlerce boş çakmak gazı şişesi el kadar çocuklar tarafından tüketiliyor ve kimse

Toplam 1152 haber.