Polis

Polis Haberleri

Karamürsel Emniyetinden Uyuşturucuya Büyük Darbe

Karamürsel Emniyetinden Büyük Uyuşturucu Operasyonu. 11 gram Bonzai, 88 adet hap yakalandı Emniyet Müdürlüğü son günlerde uyuşturucu madde kullanan şahıslara karşı göz açtırmıyor 28.02.2015 tarihinde gece devriyesi yapan emniyet görevlileri şüphelendikleri dört kişilik gurubu takibe aldı. Gurup polisi fark edince yere attıkları uyuşturucular polisin dikkatinden kaçmadı. Hemen şüphelendikleri şahısları etkisiz hale getiren ekip takviye kuvvet isteyip nöbetçi savcıya bilgi verdi. Nöbetçi savcının da duruma gösterdiği hassasiyet neticesinde 4 Temmuz Mahallesi 109. Cadde üzerinde bulunan şüphelilerin evlerine operasyon yapıldı. Yapılan operasyonun çok çabuk olması nedeni ile her şey ortaya çıktı ve şahısların evlerinde yapılan aramalarda 11 Gram Bonzai ve 88 tane uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıslardan A.K ( 22 ) evinde 11 Gr Bonzai Maddesi ve T.K ( 21 ) İn evinde ise 88 Adet Uyuşturucu Madde ele geçirildi. Alınan ifadelerin ve toplanan delillerin tamamlanması ile A.K , T. K. , M.Ç. , VE E.Y Nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildiler

Kocaeli ve Birçok İlde 'Yasa dışı dinleme' iddiasıyla 28 polise gözaltı

Emniyet eski Müdür Yardımcısı Mustafa Aygün, İstihbarat Şube eski Müdürü Mustafa Arık'ın da bulunduğu 12 ildeki 28 polis için 'usulsüz dinleme' soruşturması kapsamında gözaltı kararı verdi. Eskişehir Valiliği, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, kurulan örgüte üye olmak, örgüte üye olmamakla birlikte yardım etmek, kamu görevlisinin resmi belgede bahteciliği, iftira, özel hayat ve haberleşmenin gizliliğini ihlal, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak kaydedilmesi, kamu araçlarının usulsüz olarak suçta kullanılması' iddiları ile ilgili operasyon başlatıldığını açıkladı. Açıklamada, Eskişehir merkezli eş zamanlı operasyonun Kırklareli, Kırşehir, Kastamonu, Karabük, Antalya, Kayseri, Kocaeli, Diyarbakır, Mersin,Sakarya ve Ankara ili olmak üzere 12 ili kapsadığı vurgulandı. Açıklamada, "Operasyon sonucunda; 1 ikinci sınıf Emniyet Müdürü, 2 üçüncü sınıf Emniyet Müdür, 1 dördüncü sınıf Emniyet Müdürü, 2 Emniyet Amiri, 1 başkomiser, 3 komiser yardımcısı ve 19 polis memuru olmak üzere 28 kişi hakkında adli işleme başlanılmış, 1 kişinin aranmasına devam edilmektedir."

Facebook Sapığının ifadesi kan dondurdu !

14 yaşındaki E.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Caner K. 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı lise öğrencisi 14 yaşındaki E.A.’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Caner K. 19 yıl 9 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Ceylan pınarda şehit düşen askerler İçin derin muamma !

Ceylanpınar sınırında geçen aralık ayında “sevgili mesajı nedeniyle cinnet geçirerek, iki askeri öldürüp intihar eden” er Umut Aslan olayına ilişkin soruşturmada yeni iddialar ortaya atıldı. Soruşturma dosyasına göre 2 asker yakın mesafeden yapılan atışla ölmedi, 3 askerin de ellerinde barut izi bulundu. Olay yerinde ise üç askerin silahından çıkmayan bir kovana rastlandı...

Polise Selam operasyonu

İstanbul merkezli olarak çeşitli illerde yapılan 'yasadışı dinleme' operasyonlarda 21 polis hakkında gözaltı kararı olduğu; bunlardan 8'inin gözaltına alındığı bildirildi

21 İLİN EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ İŞTE LİSTE

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 21 ilin emniyet müdürü değişti. Bir dönem Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Hüseyin Namal da son atama kararnamesiyle birlikte Denizli İl Emniyet Müdürü oldu.

Kocaeli Narkotik Büro Amirliğinden Üst üste Operasyonlar

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından yeni yılın ilk 2 haftası içerisinde bir dizi operasyon düzenlendi. İzmit, Derince, Gebze ve Çayırova ilçelerini kapsayan operasyonlarda 34 kilo 500 gram eroin, 30 kilo 500 gram afyon sakızı, 50 bin adet extacy hap ele geçirildi. 14 günde yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BİR POLİSİMİZ ŞEHİT EDİLDİ. BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

BİR POLİSİMİZ ŞEHİT EDİLDİ. BAŞIMIZ SAĞOLSUN... İstanbul'un turizm merkezlerinden Sultanahmet'te akşam saatlerinde saldırı gerçekleştirildi. Yerebatan Caddesi üzerinde hizmet veren Turizm Şube Müdürlüğü'nün önünde bulunan polis kulübesine canlı bomba saldırısı düzenlendi.

Polis, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı

Polis, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis, pazar girişinde son günlerde artan çeşitli dolandırıcılıklara karşı vatandaşları uyarmak için broşür dağıttı.

Karamürsel Polis Derneğinden emniyete araç

Karamürsel Polis Derneği’nden emniyete araç Karamürsel Emniyet Güvenlik Trafik ve Asayiş Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir adet araç hediye etti

KARAMÜRSEL’DE TRAFİK KAZASI

Karamürsel D-130 kara yolu amiral caddesinde yalova istikametinden karamürsel istikametine seyir halinde olan 41 K 1226 Plakalı Fiat Palio marka araç sürücüsü Ahmet Ç. ( 26 ) yan yoldan çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırdığını ve yan refüje çarpan aracın direksiyon hakimiyetini kaybettiğini gören görgü tanıkları hemen polisi arayarak haber verdiklerini söylediler. Olay sırasında Ahmet Ç (26) ve yanında bulunan arkadaşı İsmail P ( 26 ) olay yerine gelen ambulansla karamürsel devlet hastanesine kaldırıldığı yapılan ilk müdahalede araçta bulunan 2 kişininde sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi alındı. Kaza yapan aracı olay yerine gelen karamürsel emniyet müdürlüğü trafik şube ekiplerince olay yerine çağrılan çekici ile kaldırıldı ve trafik açıldı.

Karamürsel’li kadın banyoda düşerek öldü

Karamürsel’li kadın banyoda düşerek öldü

Toplam 1152 haber.