Sağlık

Sağlık Haberleri

Medula Reçete Sistemi Güncellemesi ve Eczane Mağduriyeti

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek taraflı kullanıcısı ve yöneticisi olduğu Medula Reçete Sistemi, eczacılar ve eczaneler açısından fiyatlandırmaya müdahale edilmesine izin vermeyen bir yapıya sahiptir.

Dr. Musa Çallı; Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

Karamürsel'e sağlık müdürü atandı

Karamürsel'de uzun bir süredir boş olan ilçe sağlık müdürlüğüne atanan Dr. Musa Çallı'nın yakın bir zamanda göreve başlaması bekleniyor.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde Yeni Doktor Göreve Başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni bir doktor atanarak göreve başladı. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzman Hekimi Fatma Serenay VARDAR, hastanenin FTR Polikliniği'nde hasta kabulüne başlamıştır.

Karamürsel Sakinleri, Şehir Hastanesine Direk Ulaşım İstiyor

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin 3 Nisan 2023 tarihinde hizmete girmesinin ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan toplu taşıma hatları ile hastaneye ulaşım kolaylaştırıldı.

Türk Eczacıları Birliği: Üç Hastalık İçin 'İlaç Yokluğu' Uyarısı!

Türk Eczacıları Birliği (TEB), yabancı bir ilaç firmasının Türkiye pazarındaki bazı ilaçların satışını durdurmasının ardından, epilepsi, alzheimer ve migren hastalarının kullandığı ilaçlarda 'ilaç yokluğu' uyarısında bulundu.

Gergerlioğlu, Karamürsel Devlet Hastanesini ziyaret etti

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Karamürsel Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Dr. İnci Cazker'in Başarısı: İlçe Halkı Tarafından Takdir Ediliyor

Karamürsel'de Dahiliye Uzmanı Dr. İnci Cazker'in Başarısı: İlçe Halkı Tarafından Takdir Ediliyor

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhan Uğur,istifa etti

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhan Uğur, Dahiliye Uzmanlığı eğitimi alabilmek için görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Şehir Hastanesine başhekim atandı

Kocaeli Şehir Hastanesinin açılmasının üzerinden 9 ay geçtikten sonra başhekim ataması yapıldı. Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Bahri Elmas, 2 Ocak Salı günü Şehir Hastanesinde iş başı yapacak.  

Uzmanı Op.Dr. Nazan AKGÜN KORUK göreve başladı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Nazan AKGÜN KORUK Karamürsel Devlet Hastanesi'nde kadın hastalıkları ve doğum polikliniğinde hasta kabulüne başlamıştır.

Karamürsel halkı neden cezalandırılıyor ?

Karamürsel halkı devlet hastanesi ile cezalandırılıyor. Usta gazeteci Mesut Akbulut'un gündeme getirdiği Karamürsel Devlet Hastanesi isimli köşe yazısı gündeme bomba gibi oturdu.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Oktay ŞAHİN, hastanemiz Kadın Hastalıkları Polikliniği'nde hasta kabulüne başlamıştır.

Uzm.Dr. İnci CAZKER göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi baş hekimi Uzm.Dr. Adnan CANVEREN hastanenin yenilenen fiziki yapısı sonrası her geçen gün doktor eksiklerinin tamamlanması için elinden gelen çabayı göstermeye devam ediyor.

Yani KBB uzmanı hasta kabulüne başladı

KBB Hastalıkları Uzman Hekimi Op.Dr. Hüseyin ÖZTARAKÇI Karamürsel Devlet Hastanesi bünyesinde hasta kabulüne başlamıştır.

Radyoloji Uzmanı Dr. Ömer Faruk Sevinç göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne yeni bir radyoloji uzmanı atandı. Karamürsel Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, "Radyoloji Uzmanı Dr. Ömer Faruk Sevinç

Karamürsel halkı doktor istiyor

Radyolojide 3 yıldan buyana doktor yok, haftada bir yada 2 gün Derince’den geliyor, Kadın Doğum doktoru Resul Patan, 26 Kasım 2021 tarihinde vefat ettiğin günden itibaren yani, bir buçuk yıldan buyana Kadın Doğum Doktoru yok, Kulak Burun, Boğaz Doktoru yok, Göz Doktoru yok

Devlet Hastanesine ek hizmet binası sonunda açıldı

Binanın açılışını Karamürsel Kaymakamı Osman Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Sait Mete, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Canveren ve hastane personeli gerçekleştirdi.

Yeni atanan çocuk doktoru göreve başladı

Karamürsel Devket Hastanesi'ne yeni çocuk doktoru atandı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Nazlı Özge Özköteş, Karamürsel Devlet Hastanesinde yeni görevine başladı.

Toplam 304 haber.