Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Bakan Fikri Işık'tan Karamürsel Çıkartması

Bilim ve sanayi bakanı Fikri Işık sabah kahvaltısını Karamürsel'de partililerle yaptı. Sabah erken saatlerde Karamürsel'e gelen Fikri Işık Ak parti ilçe teşkilatının Zevkin Cafe'de düzenlediği kahvaltıya katılan Işık burada hem partililerle sohbet etti hemde yarın yapılacak seçim ile alakalı istişaralerde bulundu. İSMAİL YILDIRIM'DA KATILDI Uzun zaman önce ayağı sakatlanan Karamürsel belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da bakanı ve partilileri yalnız bırakmadı. Kahvaltının ardından Karamürsel'de kısa bir gezinti yapan Işık çarşı esnafını gezdi.

Karamürsel Ak Parti Sözcüsünden Uğurluya Yanıt

Sayın fedai uğurlu Karamürsel'de CHP ilçe Başkanlığı yapmış biri olarak yaptığı açıklamayı hem manidar hemde düşünmeden düşünemeden verilmiş siyasi bir cevap olduğunu söylemeliyim.Her siyasi parti gibi AKP’nin seçim bildirgesini demokratik bir ortamda dağıtılmasına hiçbir sözüm yok, fakat bu bildirgelerin içerisine onurlu geçmişi olan Türk halkına hakaret eder gibi bir balon ve de kahve konulmasını hakaret olarak algılıyorum’ sanırım fedai bey balonu kendi için konduğu sandığı için hakaret olarak algılamış hatırlatmak isterim ki o çantada AK PARTİ seçim bildirgelerinin bulunduğunu ve çantaya balonların çocuklar için kahve ise hatırı olduğu içindir ki şunu da hatırlatmak isterim uğurlu beye İzmir'de CHP evlerin kapısını gönüllülerle çalarak. Gönüllüler Genel Merkez'in gönderdiği, üzerinde "Yaşanacak bir Türkiye" yazılı 5 bin adet tişörtü giyip, şapkaları takarak evlerin kapısını çalarak. Gönüllüler, özellikle CHP'ye oy vermeyen seçmene gidip 20 gramlık poşetler halinde Türk kahvesi ikram edecek ve "40 yıllık hatırımız kalsın, oyunuzu bize verin"dediği zaman sanırım CHP liler insanlara hakaret etmiş oldu uğurlu beyin demesine göre ve bunu eleştirmiyorsa sayın uğurlu bey Karamürsel'de dağıtılan poşetin ve kahvenin eleştirisini yapmamalıdır şahi kişiliğine genel olarak bilindiği gibi asabi ve karşısındaki insanı dinlemez tavrına uygun sivrilikte bu yorumu yaptığını düşünüyor ve son olarak şunu söylemek istiyorum bir kahvenin hesabı olmaz kırk yıllık hatırı olur fedai bey. AK PARTİ Karamürsel tantım medya başkanı. Mustafa Çelik

İbrahim Karaosmanoğlu Karamürsel Cuma Pazarını Gezdi

Karaosmanoğlu bugün Akparti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel ve partililerle birlikte cuma pazarında esnafı ziyaret etti ve alışveriş yaptı. Pazar yerinde ilçemiz sakinleri ile sohbet edip çayda içen Karaosmanoğlu seçimlere kısa bir süre kala Ayağı sakatlanan İsmail Yıldırımın yokluğunu hissettirmemeye çalıştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Gebze Mitingi iptal edildi. Kocaeli AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ın Darıca Karslılar Derneği'ne yapmış olduğu ziyaret esnasında SKM Başkanlığı'ndan gelen telefonla mitingin aynı saat ve aynı yer de olmak üzere 18 Ekim Pazar Günü'ne ertelendiği bilgisi geldi..

SANCAKLI'DAN KARAMÜRSEL ÇIKARMASI

Eski milli futbolcu ve Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli MilletVekili Saffet Sancaklı, Karamürsel’de seçim çalışmalarına başladı. Karamürsel'de MHP İlçe başkanı Orhan Kınlınçsoy , Selman Açık , Emre Ateş ve bir çok partilinin karşıladığı sancaklı gördüğü yoğun ilgiden dolayı gayet memnun olduğunu dile getirdi. Karamürsel'de Çamçukur spor-Gebze Beylikbağı spor karşılaşmasına katılan Sancaklı Karamürsel'de yapılan çalışmalardan çok memnun kaldığını söylerken.Gerek ilçe başkanı gerekse belediye meclis üyesi Selman Açıktan Karamürsel ile ilgili seçim çalışmalarında göstermiş oldukları çabanın Kocaeli'ye bir millet vekili daha katmasında çok önemli bir etkisi olacağını dile getirdi.Gerek Karamürsel'in köylerinde gerekse ilçe merkezinde insanların göstermiş olduğu ilginin Türkiye'de MHP'ye ihtiyaç duyulduğunun en büyük kanıtıdır dedi.Karamürsel'den ayrılırken çalışmaların dahada hızlı devam edeceğini söyleyen Sancaklı Karamürsel bizim için büyük önem taşıyan bir ilçedir gerek ben gerekse diğer milletvekili adaylarımız sık sık ilçeye ziyaretinize gelip çalışmalara katılacağız dedi.

Karamürsel SP Kadınların toplantısına İki kadın milletvekili adayı katıldı

Karamürsel SP Kadınların toplantısına İki kadın milletvekili adayı katıldı Karamürsel Kadın Kolları Teşkilatının düzenlendiği kahvaltılı toplantısına Kocaeli Saadet Partisi kadın milletvekili adaylarından Emine Erbaş Yıldırım ve Şafak Yamak katıldı.

HDP Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca Hastanelik Oldu

HDP Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca sabah saatleri geçirdiği kalp rahatsızlığı dolayısıyla Umuttepe üniversite Hastanesine kaldırıldı. Genel durumunun iyi olduğu belirtilen Konca ogleden sonra yapılacak tetkikler sonucu anjiyo olabileceği belirtildi.

AKP Millet Vekili Aday Listesi Açıklandı

AKP'nin 11 kişilik milletvekili aday listesi belli oldu İşte AKP'nin ilk 11'i; 1-Fikri Işık 2-Radiye Sezer Katırcıoğlu 3-Zeki Aygün 4-İlyas Şeker 5-Mehmet Akif Yılmaz

CHP Milletvekili Aday Listesi Belli Oldu

CHP 3 İSİM İLE KATILACAK Ayhan Mutlu, Rasim Meriç ve Sabriye Şahin’in yerine yeni isimler yazıldı. Listenin 7, 8 ve 11. sıralarında aday adaylarından Semra Başlak, Müzeyyen Topçu Tan, Ehlinaz Torun, Tahsin Özer, Oğuzhan Kılıç, Yakup Törk, Ufuk Saka, Beyhan Korkmaz, Hurşit Güneş, Utkan Güneş, Hüseyin Avni Kurt ve Mehmet Sarıtoprak isimlerinden 3’ü aday olarak seçildi. Liste MYK toplantısının hemen ardından yapılacak.

Saadet Partisi Milletvekili Aday Listesi Belli Oldu

Saadet Partisi'nde 11 kişilik milletvekili aday listesi açıklandı. İşte Saadet Partisi'nin ilk 11'i; 1-Nurettin Çelik 2-Ahmet Özen 3-Recep Sarıdoğan

MHP Milletvekilleri Aday Listesi Belli Oldu

BÜYÜK DEĞİŞİKLİK MHP’de yeniden şansını denemek isteyen isimler ise Ruhi Çavdar, Lütfü Türkkan, Hilal Elmas, Saffet Sancaklı, Cumali Durmuş, Kemal Köse, Celalettin Yaylak, Rıza Ağdağ, Zekai Kahyaoğlu, Ahmet Yeşil, İsmail Okumuş, Tunay Arı, Osman Beniz, Dicle Akın ve Yusuf Yılmaz oldu. 31 aday adayının başvuru yaptığı MHP’de milletvekili adayları dün akşam belirlendi. MHP’nin listesinde büyük değişiklikler oldu. 7 Haziran’da başvuran kimi isimlerin üstü çizildi.

HDP Milletvekili Aday Listesi Belli Oldu

HDP'de 11 kişilik milletvekili aday listesi açıklandı. Bakan Konca 7 Haziran Genel Seçimleri'nde olduğu gibi yine ilk sırada yer aldı.

Mehdi Taşdan , Cemil Yaman için adaylıktan çekildiğini duyurdu

TAŞDAN’DAN DESTEK SÖZÜ 7 Haziran sürecinde AKP’den aday adayı olan Ervan İnşaat’ın sahibi Mehdi Taşdan Cemil Şaman’ın kente fayda sağlayacak kapasiteye sahip olduğunu ifade etti. Vanlı olan, Doğu ve Güneydoğulular Derneği’nin kurucu başkanlığını da yapan Taşdan, “Cemil Bey, açıkçası kendini yetiştirmiş, siyasi tecrübeleri olan bir isim. Kendisinin milletvekilliğini hak ettiğini ve başarılı çalışmalara imza atacağına eminim bu yüzden adaylıktan çekiliyorum dedi.

Yahya Coşkun Aday Olmayacak

Karamürsel'li Yahya Coşkun, 7 Haziran genel seçimlerinde AKP’den aday adayı olmuş ve 11. sıradan aday gösterilmişti. Coşkun, açıklama yaparak erken seçimde aday adaylığı için başvuru yapmayacağını belirtti. Coşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İstifa etmedim; dolayısıyla aday adayı olmayacağım ama AKP'nin muzafferiyeti için yine var gücümle çalışacağım… Biz, aday olduğumuz için değil inandığımız için çalışırız. Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve tüm kadrolarıyla AK Parti, mazlum coğrafyamızın umut kaynaklarıdır.”

Adem Özgüneş'ten Dua programına Davet

Adem Özgüneş'ten Dua programına Davet 29 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Karamürsel Merkez Camii’nde akşam namazını müteakip gerçekleştirilecek olan dua programına herkesi davet etti. Karamürsel ilçe gençlik kolları başkanı Adem Özgüneş, şehit edilen polis ve askerlerimizin ailelerine Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Başkan Özgüneş, dua programına katılanlara Türk bayrağı hediye edileceğini de söyledi.

İşte bakanlık teklifi giden isimler

İşte bakanlık teklifi giden isimler Hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11 AK Partili, 5 CHP’li, 3 MHP’li ve 3 HDP’liye bugün mektupla bakan olma teklifini bildirdi. İşte açıklanan bilgilere göre o isimler...

İSMAİL YILDIRIM GEÇMİŞİ ÇOK ÇABUK UNUTMUŞ

İsmail Yıldırım’a bir yanıtta MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’dan geldi; ‘Şehitlerimizin üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara izin vermeyiz’ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın AKP Karamürsel Grup toplantısında yaptığı konuşmada ‘AKP tek başına iktidara gelseydi tek bir şehidimizi bile olmazdı’ sözüne Karamürsel MHP ilçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’dan sert yanıt geldi.

Yıldırım,Karaosmanoğlu'nun Eskiler ve Yeniler İftarına Katıldı

Kocaeli'de 2004 yılından itibaren Büyükşehir meclisinde görev yapmış meclis üyeleriyle birlikte, bu dönem görev alan meclis üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun daveti üzerine iftarda bir araya geldiler. Hasret giderilen ve eskilerle yenilerin kaynaştığı iftar programına çok sayıda Büyükşehir meclis üyesi katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu,"Dereköy sahili Karamürsel'e çok yakışacak"

İzmit Körfezi etrafında düzenlediği ve güzelleştirdiği sahillerle Kocaeli’yi önemli kazanımlar sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Dereköy sahilinde de bir çalışma gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım birlikte yapımı süren Dereköy sahilindeki çalışmaları yerinde inceledi. Burada vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, “Bu hizmetleri halkımızın daha iyi yaşaması için gerçekleştiriyoruz. Dereköy sahili Karamürsel’e çok yakışacak. Güzel ve nezih bir mekân için ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplam 1083 haber.