Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

MHP Karamürsel Kadın Kolları Çiçek Dağıttı

Karamürsel MHP Kadın kolları 8 Mart dünya kadınlar günü münasebeti ile Karamürsel merkezinde stant açtı. Karamürsel’in MHP Kadın kolları Başkanı Hatice Çamsu Demirok ve İlçe Başkan yardımcısı Birgül Görkeminde katıldığı programda. Kadınların bir çiçek kadar narin ve güzel olduğunu hatırlatmak için gerek açtıkları stantta gerekse çarşıdaki bayan esnafları ziyaret ederek onlara çiçek hediye ettiler. Gezdikleri bayan esnaflar ve çiçek hediye ettikleri bayanlarla hoş sohbetler ettiler Karamürsel’in Asenaları her zaman Karamürselli bayanların yanında olduklarını ve her zaman kapılarının herkese açık olduğunu belirten Kadın kolları Başkanı Hatice Çamsu Demirok kendilerine gösterilen yoğun ilgiden ötürü çok memnun olduklarını dile getirdi.

Ayhan Mutlu Karamürselde Projelerini Anlattı

7 Haziran’da yapılacak genel seçim öncesinde CHP’de 35 milletvekili aday adayı başvuruda bulunmuştu, aday listeleri ise 7 Nisan’da belli olacak. Listelerin açıklanacağı tarihe kadar aday adayların ilçe örgütleriyle tanışma toplantıları devam ediyor. Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Dr. Ayhan Mutlu, kendisini tanıttı ve milletvekili seçilmesi halinde yapacakları projelerini anlattı. Toplantıda yaptığı espriler, anlattığı fıkralar ve kendi yazdığı şiirlerle dikkat çeken Mutlu, alkış aldı. Mutlu’nun toplantıya katılacağını ilçedeki bazı hastaların da ziyarete katılması Mutlu’yu duygulandırdı.

MHP, 40x40 için Karamürseli Feth Etti

MHP İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 40x40 programları kapsamında partililer, Karamürsel’e çıkarma yaptı. Karamürsel MHP İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy yönetimi ve partilerin ev sahipliğinde ilk olarak Karamürsel MHP İlçe binasında toplanan MHP’liler, Karamürsel’de 40 noktaya ziyaretleri için görev dağılımı yaptı. Karamürsel’deki programın ev sahipliğini Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy yaparken, programa MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu’nun yanı sıra, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, MHP Kocaeli milletvekili aday adayları ile partililer katıldı.

AK Parti Kadın Kollarından Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Ziyareti

Karamürsel AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı NURCAN AYDIN ve yönetim kurulu Engelsiz Yaşam Derneği ve Geçmiş dönem DP Kadın Kolları Başkanı HATİCE TİRYAKİ ziyaretinde yapmış oldukları çalışmalarda kadın kolları olarak yanlarında olacağımızı bildirdiler.NURCAN AYDIN kendisinin üyelik formunu doldurarak ROZETİMİZİ taktim etti güzel karşılamalarından ve gösterdikleri nezaketten dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu..

AK Parti Kadın Kollarından Karamürsel Kızılaya Ziyaret

Karamürsel AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan AYDIN ve yönetim kurulu Türk Kızılay Vakfı Başkanı Yusuf ALEMDAR 'ı ziyaret etti.Yusuf Alemdar Karamürsel halkının duyarlılığından dolayı memnuniyetini ifade etti. Yapmış oldukları çalışmalarla ilgili bilgi veren başkan Nurcan AYDIN 'da Kadın kolları olarak Kızılay'ın çalışmalarına destek olmak için Asıl ihtiyaç sahiplerini belirleyerek Türk Kızılayının çalışmalarına yardımcı olacağını söyledi.

Yıldırım Karamürseli Sahipsiz Bıraktı

BİRİLERİ SES ÇIKARMALI Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü, ilçedeki sorunları konuşmak ve bu sorunlara çözüm sunmak için Karamürsel Sahili’nde bir araya geldiler. CHP’liler, Karamürsel’e doğru düzgün bir yatırım yapılmadığını ve yanlış adımların atılmaya devam edildiğini ileri sürdü. Eylül Cafe’de gerçekleşen kahvaltıya; CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, il kadın kolları başkanı Hülya Yolcubal, ilçe kadın kolları yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve gençlik kollarının yoğun katılımı ile başladı.

Milletvekili Aday Adaylarından Yıldırıma Ziyaret

Milletvekili Aday Adaylarından Yıldırıma Ziyaret Genel seçimlerde Ak Parti’den milletvekilliği için aday adayı olan Kamu Hastaneleri Birliği Eski Genel Sekreteri Hasan Aydınlık ve İZGAZ Eski Genel Müdürü İmad Erdoğan, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Milletvekili aday adayları Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın çalışmalarını beğenerek takip ettiklerini belirterek, Karamürsel’in Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

AK Partide Son Anda Ankara da Müracaatını Yapan Karamürselli Aday

Ak Partide Millet Vekilliği için aday adayı sayısını her kez 72 olarak biliyordu fakat son anda Ankara ya giderek evraklarını teslim eden Emine Ergül de bende aday adayıyım dedi. Böylelikle Kocaeli den milletvekilliği için bir Karamürselli daha aday adayı oldu.

İsmail Yıldırım Aday Olmadı.

İsmail yıldırım millet vekilliği için aday adayı olmadı.

SoN Dakika Karaosmanoğlu Vekillik İçin Başvurdu.

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvurularının son gününde sürpriz bir isim daha müracaatta bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun oğlu İsmail Karaosmanoğlu, 7 Haziran seçimleri yolunda milletvekili aday adayı oldu. AK Parti'de bir dönem Gençlik Kolları Genel Başkanlığı yapan İsmail Karaosmanoğlu’nun adaylık için Ankara ve İstanbul'u yazdığı öğrenildi. Bilindiği üzere AK Parti'de aday adayları iki vilayet yazabiliyor.

KARAMÜRSEL AKP'DE DANIŞMA MECLİSİ TARİHİ BELLİ OLDU

AKP'de yeni il başkanı Şemsettin Ceyhan 4 Mart tarihiyle ilçe danışma meclislerine başlayacak. İlk danışma meclisi 4 Mart Çarşamba günü İzmit ile başlayacak 13 Mart Cuma Karamürselde AKP'de 7 Şubat tarihiyle il başkanlığı görevini devralan Şemsettin Ceyhan, 1 Mart'ta gerçekleşecek temayül sonrasında ilçe danışma meclislerine de katılacak. Ceyhan, ilk kez ilçelerde danışma meclislerine il başkanı olarak katılmış olacak. Açıklanan danışma tarihlerine göre ilk ilçe danışma meclisi 4 Mart'ta İzmit'te olacak. Ceyhan'ın il başkanı olarka katılacağı ilk il danışma meclisi ise 29 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

KARAMÜRSELLİ GAZİ COŞKUN AKP'DEN ADAY

Karamürselden Mavi Marmaraya Katılarak burada gazi olan Yahya Coşkun da AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Başvuru formunu il başkanı yardımcısı Abdullah Eryarsoy'a teslim eden Coşkun, “Zalimlere one munite demek için vekil adayı oldum” dedi.

İsmail Yıldırımdan Tam Destek

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan, Gölcük eski Belediye Başkanı, eski Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü İsmail Barış aday adaylığı başvurusunu yaptı. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a başvuru belgelerini teslim eden Barış’a çok sayıda partili destek verdi. Barış’ın açıklamasına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İsmail Yıldırım, Necdet Eksen, ilçe başkanları ve partinin önde gelen isimleri katıldı.

Anadolu Partisinin Karamürsel ilçe Binası Açıldı

Anadolu Partisi’nin Karamürsel ilçe Binası Açıldı Anadolu Partisi’nin Karamürsel ilçe binasının açılışı gerçekleşti. Partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Açılışa katılanlar genel seçimler üzerine fikirlerini paylaştı CHP’den ayrılan Emine Ülker Tarhan’ın önderliğinde kurulan Anadolu Partisi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda daha önce ilçe binalarını açmaya başlayan Anadolu Partisi, son olarak Karamürsel ilçe örgütü binasının da açılışını gerçekleştirdi. Açılışa; Anadolu Partisi İl Başkanı Utku Birinci, ilçe başkanı Gürsel Öztürk, ilçe yöneticileri, İzmit ilçe başkanı Gülgün Kasabal, il gençlik kolları başkanı Volkan Şişman, Gölcük ilçe başkanı Alper Sevim, ilçe kadın kolları başkanı Şermin Günaytan, Darıca ilçe başkanı Coşkun Deniz, milletvekili aday adayı Nilgün Bağaç ile partililer katıldı.

"MEDENİ KANUNA VE ÖZGECAN ASLAN'A SAHİP ÇIKIYORUZ"

CHP KARAMÜRSEL KADIN KOLLLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ YARIN (SALI) SAAT 11:00' DE SALI PAZARI ZİRAAT BANKASI KARŞISINDA "MEDENİ KANUNA VE ÖZGECAN ASLAN'A SAHİP ÇIKIYORUZ" KİTLESEL BASIN AÇIKLAMASI YAPACAK OLAN CHP KARAMÜRSEL KADINKOLLARI TÜM SAĞ DUYULU VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ DEDİ.

Karamürsel AK Gençler Ereğlide Teşkilatlandı

Karamürsel ak parti gençlik kolları şirin beldemiz Ereğli’de yeni bir teşkilatlanma için ilk adımı attılar.

Karamürsel AK Gençlerden Ahmet Narinoğluna ziyaret

Karamürsel AK Gençlerden Ahmet Narinoğluna ziyaret. Karamürsel AK parti gençlik kolları başkanı ve ekibi bugün Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlunu makamında ziyaret ettiler. Hoş bir sohbetin ardından ak parti Gençlik Kolları Başkanı Adem Özgüneş Narinoğluna Kuranıkerim hediye etti.

Ak Parti'de Milletvekili aday adaylığı başvurusu başladı.

Karamürsel AK Partiden milletvekilliği aday adaylığı müracaatı yapacak olan, Bünyamin Doğruer ve Mehti Taştan bugün AK Parti Karamürsel ilçe başkanı Recep Demireli ziyaret ettiler Recep Demirel başvurularının hayırlara vesile olmasını diledi.

Kılıçdaroğlu Minibüste Kaldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,akşam saatlerinde Şanlıurfa ya gitti.

Toplam 1083 haber.