Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Davutoğlu, Atilla Taş ı mahkemeye verdi...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Atilla Taş'ı mahkemeye verdi. Taş'ın attığı 4 tweete ise yasak geldi

GENAR'ın anketinde liderlere büyük şok

GENAR ın yaptığı anketlere göre AK Parti yine zirvede yer aldı. Seçimlere parti olarak gireceğini açıklayan HDP ise barajın altında kaldı

Hamza Yerlikaya siyasete mi atılıyor

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'nın görevinden istifa ederek yeniden milletvekili adayı olacağı öğrenildi.

Fidan bizzat başvuracak

Ak Parti’den milletvekili adayı olacak olan MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın, aday olabilmesi için partiye üye olma zorunluluğu bulunmuyor.

Astsubaylıktan siyasete geçti

Milletvekili seçiminde aday olma yani aktif siyasetin içinde yer almak için istifa eden Hakan Fidan, 25 Mayıs 2010’da atandığı MİT Müsteşarlığı görevinde kritik roller üslendi.

7 Şubat anlamlı ama güzel bir tevafuk

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İç Güvenlik Paketi’ne karşı çıkan muhalefete Pensilvanya’nın da eklendiğini söyledi. Davutoğlu Fidan’ın istifası için ise ‘Devletimize ciddi hizmetlerde bulundu. İstifasını sundu. Biz de işleme koyduk’ dedi.

Başbakanlık koltuğu boşalınca...

CHP lideri Şanlıurfa da halkın sorunlarını dinledi, çözüm sürecine ilişkin olarak seçim barajının yüzde 3-5 e indirilmesi gerektiği mesajını verdi.

İSMAİL YILDIRIM MİLLETVEKİLİMİ OLUYOR ?

Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım millet vekili aday adayımı olacak ? Yerine belediye başkanlığını hangi isme bırakacak ? Yerine bırakacağı kişi Afyonda eğitim mi aldı ? Herkesin kafasındaki bu soruların cevabı çok yakında.

Recep Demirel Şemsettin Ceyhan parti adına çok isabetli bir isim oldu.

Çalışmak zevkli olacak Recep Demirel (Karamürsel) 4 il başkan adayından hangisi olursa olsun bizin için fark etmezdi. Çünkü bütün adaylarımız pırıl pırıl kişiler. Genel merkezimiz kimi gösterirse karar odur. Şemsettin Ceyhan başkanımızla bundan sonra beraber hareket edeceğiz. Önümüzde 2015 seçimleri var ve az zamanımız kaldı. Şemsettin Ceyhan parti adına çok isabetli bir isim oldu. Kendisi ile parti kurulduğundan beri çalışıyoruz. Onunla çalışmak zevkli olacak.

Arı, kadrosuna Usta’yı kattı

Arı, kadrosuna Usta’yı kattı MHP İl Başkan Adayı Sedat Arı, BBP İzmit Belediye Başkan Adayı Şenol Karamus’un ardından bir sürpriz ismi daha yönetimine kattı. Yerel seçimlerde MHP’nin Karamürsel adayı olan İbrahim Usta da, Sedat Arı’nın yönetimine girdi.

KARAMÜRSEL’DE KADINLAR KONGREYE GİDİYOR

Karamürsel Kültür Merkezi’nde yapılacak kongre saat 12.00’de başlayacak. Mevcut Başkan Nazan Baş’ın yeniden aday gösterilmeyeceği kongreye Nurcan Aydın tek liste ile katılacak. 400 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongre sonucunda 23 il delegesi ve 25 ilçe yöneticisi seçilecek.

AKP Karamürsel’de dört aday var

AKP Karamürsel’de dört aday var AK Parti’nin ilçe kadın kollarının kongre takvimi belli oldu. Buna göre Karamürsel İlçe Kadın Kolları Kongresi, 21 Ocak Çarşamba günü Karamürsel Kültür Merkezi’nde yapılacak.

CHP Karamürsel’den basınsız basın açıklaması

CHP Karamürsel’den basınsız basın açıklaması CHP Karamürsel İlçe Örgütü, “Adalet İçin Temizlik” konulu bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Noel Baba, kirli bir projenin ürünüdür

Noel Baba, kirli bir projenin ürünüdür. Saadet Partisi Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Şafak Yamak, yönetim kuruluyla birlikte yaptığı basın açıklamasında Türkiye’de yapılan yılbaşı kutlamalarına tepki gösterdi, “Noel Baba figürü, sinsi ve kirli bir projenin ürünüdür” dedi.

AK PArti Kadın Kolları Başkan Adayları bugün Ankara'da.

Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, “Adaylarımızın her biri başkanlık yapabilecek seviyede. Genel Merkezin seçim yapmakta zorlanacağını düşünüyorum. Yetişmiş bayanımız çok. Teşkilatımız için en iyi aday belirlenecektir”dedi.

CHP'li Kart'tan Konya için şok iddia !

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Erdoğan'ın katıldığı programda hırsızlık konusunda sohbet eden vatandaşın adliyeye sevk edildiğini söyledi.

DBP'den Cizre'deki olaylarla ilgili açıklama

DEMOKRATİK Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, Cizre'deki silahlı çatışmaya ilişkin açıklama yaptı.

Kadınların kongresi 21 Ocak’ta

Kadınların kongresi 21 Ocak’ta AK Parti İlçe Kadın Kolları’nın kongre takvimi belli oldu. Buna göre Karamürsel İlçe Kadın Kolları Kongresi 21 Ocak Çarşamba günü Karamürsel Kültür Merkezi’nde yapılacak.

AK Parti’de kamu kısıtlaması

AK Parti’de kamu kısıtlaması AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın İzmit, Gölcük, Gebze, Karamürsel, Dilovası ve Derince İlçe Gençlik Kolları başkanlarının görevlerine devam etmeyeceklerini kaydetti.

Toplam 1083 haber.