Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

Demirci, yürüttüğü etkin seçim kampanyasıyla dikkat çekiyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Altınova İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olan Samet Demirci, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde yürüttüğü etkin seçim kampanyasıyla dikkat çekiyor.

Doğan Çitil, ayrıştırıcı değil! Birleştirici güç olmak için geliyorum

Kaytazdere Belediye Başkanlığı için yaşanan ilginç gelişmeler, yerel siyaset sahnesinde dikkat çekiyor. Eski Belediye Başkanı Ali Kangal, görevi sürdürürken karşılaştığı bir dava nedeniyle başkanlıktan alınmış ve sonraki seçimlere katılımı engellenmişti.

Ahmet Çalık, sorunları çözmeye geliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere yoğun bir hazırlık içerisinde

Tahir Büyükakın'a adaylığı tebliğ edildi

Büyükakın yeniden aday: İşte adaylık için telefonun geldiği o an. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı arayarak yarın İstanbul'da yapılacak aday tanıtımına davet etti.    

Eğitimci Cemil Kılıç, bende varım dedi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Eğitimci Cemil Kılıç, Ak Parti Karamürsel Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığına başvurdu

Yunus Katı; canlı yayına katıldı

Deva Partisi Karamürsel Belediye başkan adayı Yunus Katı, lokal siyasetin canlı yayın konuğu oldu.

AK Parti bu Pazar adaylarını açıklıyor

AK Parti belediye başkan adaylarını bu pazar açıklıyor. Kocaeli Belediye başkanı olarak Tahir Büyükakın gösterilirse, Karamürsel'de Büyükakın'ın en iyi çalışabileceği iki adayın ismi kesin gibi gözüküyor. Bu adaylardan ilk sırayı Fevzi Utaş alırken, ikici olarak Sait Mete'nin aday gösterileceği kulislerde konuşuluyor!

UTAŞ AİLESİNİN ACI KAYBI

Kocaeli Büyükşehir ve Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Utaş’ın annesi ve AK Parti Karamürsel İlçe Belediye Başkan aday adayı Feyzi Utaş’ın yengesi Emine Utaş, 89 yaşında hayatını kaybetti.

2024 Yılının ilk meclis toplantısı 10 dakikada yapıldı

Karamürsel’de 2024 yılının ilk meclis toplantısı 10 dakikada yapıldı. 2024 Yılının İlk Meclis Toplantısı Karamürsel Belediyesi Meclis salonunda bugün gerçekleştirildi.

Ahmet Çalık 2024 Yılına güven ve huzur içinde girdik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, 2024 yılının ilk saatlerinde Karamürsel'de bir dizi etkinlik ve ziyaret gerçekleştirdi.

Yunus Katı 2024 Yeni yıl mesajı

Ülke olarak çok acı bir yılı geride bırakıyoruz, yeni yılda; şehitlerimizin olmadığı, depremlerin yaşanmadığı, Müslümanların acı çekmediği

Ahmet Çalık 2024 Yeni yıl mesajı

Hepimizin heyecanla beklediği 2024 yılına adım adım yaklaşırken, yeni bir yıl, hepimiz için yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni başlangıçlar anlamına geliyor.

Hasan Özbaş 2024 yeni yıl mesajı

2024 yılının, hepimize esenlik ve mutluluk getirmesini içtenlikle diliyorum. Geride bıraktığımız 2023 yılında yaşadığımız tüm zorlukların, ülkemizin ve devletimizin üzerinden uzaklaşması en büyük temennimiz.

Sevgili siyasetçiler, sorun değil çözüm üretin!

Yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde siyasi partiler kendilerini göstermek için 5 yıllık uykularından uyanarak bir anda hortlamaya başladı.

Karamürsel DEVA Partisi adayını açıkladı

DEVA Partisi, Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak Yunus Katı’nı açıkladı.

Karamürsel'in ilk bağımsız adayı Hasan Özbaş

Karamürsel’de iktidar cephesinde belediye başkan adayının kim olacağı henüz netlik kazanmamışken, ilçede esnaflık yapan Hasan Özbaş, bağımsız olarak aday olduğunu ilan etti.  

İsmail Yıldırım Fevzi Utaş'ı paylaştı

Karamürsel AK Parti'de hangi aday adayı gösterilecek diye düşünülürken Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın bu gün makamında mutlu ve gülümseyerek paylaştığı resim ilçe gündemine bomba gibi düştü.

Doğan Çitil'in adaylığı resmen açıklandı

Kaytazdere ve bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Kaytazdere Belediyesinde uzun yıllardır başarılı bir şekilde görev yapan, Kaytazdere Belediyesi Spor Kulübü Başkanlığını icra eden, Doğan Çitil Kaytazdere Belediye Başkanlığına aday adaylığı kesinleşti.

Toplam 1064 haber.