Yaşam

Yaşam Haberleri

Karamürsel'de bir ilk Masaj, Spa, Fitness açıldı

Mohti Fitness ve Spa açıldı. Yüksek kaliteli hizmetin sunulduğu Mohti Fitness ve Spa'da tamamı Balili terapistlerden oluşan bir ekip bulunuyor.

Huzur ve güven içinde ailenizle havuz keyfi için bölgede tek adres

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Susuyorlar ama söyleyemiyorlar !

İlçemizdeki sokak ve yaban hayvanlarının sıcak yaz günlerini rahat geçirmesi için herkesin evinin önüne bir kap su koyması gerekli.

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser 4 Temmuz Karamürsel’in Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Karamürsel kordonda sahne alan Cengiz Kuruoğlu yıktı geçti

Semicenk Karamürseli yıktı geçti

Yeni jenerasyonun en popüler isimlerinden biri olan Semicenk dün gece Karamürsel kordonda 30 bin kişiye verdiği muhteşem konserle

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

KARAMÜRSEL MOHTİ OTEL - SPA - FİTNESS - RESTORAN - KAFE

Mehmet Oruç Mohti Otel ile bünyesine yeni bir tesis daha kattı. Kayacık Mahallesi Dereköy Mevkiinde Şirin Kaptan

Karamürsel'de festival zamanı

Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu Karamürsel’e geliyor. Karamürsel’in kurtuluşunun yıl dönümünde ünlü sanatçılar Semicenk ve Cengiz Kurtoğlu konser verecek.

Apartmanın önüne çanta içinde bırakılan bebek ailesini arıyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Yavuz apartmanı önüne çanta içinde bırakılan bebek ailesini arıyor. 27 yıl önce apartmana bırakılmış! Bahtiyar annesini arıyor 27 yıl önce Karamürsel’de bulunan Yavuz Apartmanı’na bırakılan Bahtiyar Kadayıf, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hiç görmediği biyolojik annesini arıyor.

Mohti Fitness ve Spa Açıldı

Mohti Fitness ve Spa açıldı. Yüksek kaliteli hizmetin sunulduğu Mohti Fitness ve Spa’da tamamı Balili terapistlerden oluşan bir ekip bulunuyor.

Karamürsel'in süper minik kahramanları

Karamürselli yüzücüler başarıya doymuyor Karamürsel Belediyesi Özcan Özalgın Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sporcuları  başarıya doymuyor.    

Nagihan Özen şiirleri artık kitapçılarda

Karamürsel’de yaşayan 28 yaşındaki Nagihan Özen, 12 yaşından bu yana büyük keyifle kaleme aldığı şiirlerini ‘Ne Kaldı Ki Güneşe’ adlı kitabında bir araya getirdi. Sevgi, aşk, umut gibi birçok farklı konuda şiirleri içerisinde barındıran 80 sayfalık kitap okuyucuların beğenisi topluyor.

DEVLET HASTANESİ YANINDAN AKAN LAĞIM PİSLİK SAÇIYOR

Karamürsel Devlet Hastanesi çevresinde bulunan lağım mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

Karamürsel'de iki milyon dolara ev satılıyor!

Karamürsel'de her geçen gün menkul ve gayrimenkul fiyatları hızla artmaya devam ederken sahibinden isimli internet sitesinde iki milyon dolara yakın bir fiyatla satışa sunulan ev sonrası menkul ve gayrimenkul çıtası daha nerelere kadar çıkacak sorusunu beraberinde getirdi.

Hüseyin Gümüşalan evlendi

Karamürsel'in son dönemlerde yetiştirdiği en önemli değerlerden olan, güreş camiasının altın çocuğu Hüseyin GÜMÜŞALAN evliler kervanına katıldı.

Ayşe Karacan herkese örnek oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uzun vadede toplumsal refahın anahtarının kadınlar olduğu fikrinde yola çıkarak 2017 yılında başlattığı Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı her geçen gün giderek büyümeye devam ediyor.

Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı

Merhum Ahmet Aslan iş merkezi dualar ile açıldı. Karamürsel'de uzun yıllardır çeşitli iş alanlarında ticaret yapan Hasan, Fehmi ve Serdal Aslan kardeşlerin yakın zamanda, merhum olan babaları Ahmet Aslan'ın ismini yaşatmak için

Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti

Kocaeli Karamürsel İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferansta konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı, "Hz. Peygamber bir cahiliye toplumundan dünyanın en büyük medeniyetini inşa etti." dedi.  

Karamürsel’deki konserinde düşen Emre Kaya sahnelere geri döndü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahneden inerken düşerek yaralanan ünlü Popçu Emre Kaya, yine sahnelerin tozunu attı. Hastaneden taburcu olur olmaz soluğu Manisa’da alan sanatçı, verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Toplam 516 haber.