Yaşam

Yaşam Haberleri

Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönüllere dokundu

Karamürsel'e atandığı günden bu yana gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse camii ve yaptığı etkinlikler ile bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Çiçek Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönülleri fet etti.

Ferhat Aydoğan, oyuncu Bergüzar Korel’e Sahip Çıktı

Ferhat Aydoğan Mükremin Olayında Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel’e Sahip Çıktı Son Vakit baş yazarı Gazeteci Ferhat Aydoğan’dan 2.Mükremin çakışı. Aydoğan Bergüzar Korel’e sahip çıktı ve kaleme aldığı yazısında şu sözlere yer verdi ;

19 Mayıs Karamürsel'de kutlanır

Milli Mücadele’nin 103’üncü yılına Karamürsel'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Festivali düzenlenecek.

İşte Karamürsel'in Aslanları yine sokaklarda

UltrAslan Karamürsel’in geleneksel hale getirdiği, Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlar bu Ramazan’da da devam ediyor.

Karamürsel Kızılay Türkiye üçüncüsü oldu

Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından ülke genelinde yapılan, ‘Genel Performans Sıralaması Temsilcilik Kategorisi’ değerlendirmesinde Türk Kızılay Karamürsel Şubesi, özverili çalışmaları ve gayretleri ile 306 temsilciliğin arasından Türkiye 3’ncüsü ödülüne layık görüldü.

Karamürsel'in altın çocukları herkesi mest etti

Karamürsel Akçakoca Proje İmam-hatip ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Karabali Camiinde Miraç Kandili programı düzenledi.

Murat Sağır Karamürsel'de bir ilke imza attı

Karamürsel Polis Derneği Başkanı Murat Sağır’a ait mücevherat dükkanı önceki gün Karamürsel’de görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Heybe Kadın Kooperatifi yine gönüllere dokundu

Karamürsel Heybe Kadın Kooperatifi kadınları, yaptıkları yiyecekleri Karamürsel’deki özel insanlara ikram etti.

Bu mahallede arsası olanlar dikkat!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İLANEN DUYURULUR KOCAELİ İLİ, KARAMÜRSEL İLÇESİ, PAZARKÖY MAHALLESİNDE, 67 NOLU DÜZENLEME BÖLGESİ OLARAK ADLANDIRILAN 105-106-107-108-109-110-111 ADALARI KAPSAYAN ALANDA İMAR UYGULAMASI YAPILMAKTADIR.

Hatiç yeni albümü ile gündeme bomba gibi düştü

KARAMÜRSEL başta olmak üzere bölge genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen sanatçısı Hatiç, 'Hazırım ben aşkı' isimli şarkısının klibini tamamladı. Çekilen klib sosyal mecralar ve YouTube'de yayınlanması ile büyük bir beğeni topladı.

Gelin kimsesiz çocukların kimsesi olalım

Karamürsel Birey Eğitim Kurumları yine çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvadı. Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitimdeki başarıları ile adından sık, sık söz ettiren, Karamürsel Birey Koleji gerek öğrencileri ile gerekse duyarlı velileri ile kol, kola vererek yine bir sosyal sorumluluk kampanyası için kolları sıvadı.

Karamürselli imam yine bir ilke imza attı

2021 yılı yaz kuran kursu Ereğli Hacı Yaşar Çiçek Cami-inde büyük bir heyecanla kapanış töreni icra edildi. Törene İl Müftüsü Sinan Cihan, Karamürsel İlçe Müftüsü Muharrem İslamoğlu, Şube Müdürü İlhan Özmen katıldılar.

Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi

Karamürsel genelinde üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile binlerce kişiye yardım eli uzatan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi.

Ecz. Handan Deveci Yılmaz yine bir ilke imza attı

Son teknolojilerin bulunduğu HYM Estetik ve Güzellik Merkezi, Karamürsel Devlet Hastanesi Karşısı (Handan Eczanesi yanı) adresinde düzenlenen tören ve dua sonrası, belediye başkanı tarafından kesilen kurdele ile açıldı

Karamürsel'de deniz ulaşımına bir yenilik daha

Karamürsel genelinde deniz ulaşıma bir yenilik daha yapılarak ilçeye bölgenin her yerinden ulaşa bilirlik daha rahat ve konforlu bir hale getirilmeye çalışılıyor.

ÇİFTLİKTE HEM BAYRAM, HEM ŞAMPİYONLUK HEYECANI

Karamürsel'in ünlü iş insanı ve Beşiktaş Kulübü eski asbaşkanı Av. Levent Erdoğan pandemi dönemini eşi Cansın Hanım ile birlikte Karamürsel’de sahibi olduğu Satiye Hanım Çiftliği’nde geçiriyor.

Karamürselli kardeşler herkese örnek oldu!

Ülke genelinde 17 günlük kapanma nedeni ile evlerinde kalmak zorunda kalan Hanne Meryem ve Sümeyye isimli 2 küçük kız kardeş öyle güzel bir etkinlik yaptılar ki, herkese örnek oldular.

Orhan Okulu, SMA Hastası Asya için kupasını satacak    

2,5 Milyon Dolar'lık ilacı alamadığı her gün Asya, nefes alamıyor, bünyesi zayıflıyor. Asya'nın ailesi de diğer SMA hastası aileleri gibi yardım kampanyası başlattı. İnşaat işçisi Bayram Demir ve ev hanımı Güneş Demir, SMA Tip 1 hastası kızları Asya için yardım istiyor.  

Mehmet Akdeniz yine bir ilke imza attı

Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz yine bir ilke imza atmayı başardı.

Toplam 516 haber.