2018 ve Karamürsel - Ercan Buber

2018 ve Karamürsel


Öncelikle 2019 yılının sevgi, saygı, huzur ve barış içerisinde geçmesini diliyorum. Zira hayatımızı güzel, kaliteli ve düzgün yaşamamız için en çok gerek duyduğumuz şeyler bunlar. Bunun yanında geçen yıllara oranla biraz daha çok çalışmamız gerekiyor. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de, sıkıntılı zamanlar bizleri bekliyor.

Bir gazeteci olarak Karamürsel’de 2018 yılına adını altın harfler ile kazıyan en önemli isim, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü görevini büyük bir başarı ile yapan Okan Tekin.

İlçeye geldiği günden bu yana resmen ilçede çığır açtı ve kimsenin yapamadığını yapmayı başararak muhteşem başarılara imza attı. Karamürsel 2019 yılına hiçbir sorun yaşamadan girebilecek kıvama geldiyse başta Okan Tekin ve emniyet müdürlüğünde canla, başla çalışan gece, gündüz demeden mücadele veren emniyet personelinin çok ama çok büyük etkisi var. Karamürsel halkı adına her birinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum.

Karamürsel Devlet Hastanesi gerçekten boyut değiştirdi ve inanılmaz bir revizyona girdi. Gerek çalışan personel, gerekse hastanenin fiziksel olarak geçirdiği değişiklikte şüphesiz en büyük söz sahibi hastanenin genç başhekimi Uz.Dr.Erkan Çelik ve yönetim kadrosundan başlayıp, cefakar personeline kadar inanılmaz bir özveri göstererek başhekime ayak uydurdular ve bölgede nüfusa göre en donanımlı ve kalifiye personelin olduğu bir hastaneye kavuşmamızı sağladılar. Başta başhekim Uz.Dr.Erkan Çelik olmak üzere bütün çalışanlara teşekkür ediyorum. Şunu belirtmeden geçmek istemiyorum. Bu hastaneye eğer doktor gelmiyorsa! Yeterli ekipman ve personel sağlanmıyorsa bunda baş hekimin yada hastanede çalışan kişilerin yapacağı hiç bir şey yok! Bunun tek nedeni ilçede hastaneye sadece reklam yapmak ve fotoğraf çektirmek için gelen siyasetçilerdir. Siyasetçiler eğer etkili olabilselerdi bu başhekim ile bu hastane çığır açardı ve hiçbir vatandaşımız yollarda sürünmez ve hastane, hastane gezmek zorunda bırakılmazdı!

2018 Eğitim açısından inanılmaz bir boyut değiştirdi. İlçede meyhanelerin ve otel odalarının arasında eğitim görmek zorunda kalan öğrenciler muhteşem bir okula kavuştu ve ilçede eğitimin rengi ve kalitesi bir anda ciddi anlamda fark etti. Birey Koleji ile gerek orta öğretin, gerekse lise öğrencilerinin eğitimine kazandırılan bu tesis ile ilçede çığır açan, Muhsine Hışır’a ilçe halkına böyle bir tesisi kazandırdığı için ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca ilçemizde yapımı devam eden ve biten yeni ve muhteşem okullarımızın ilçeye kazandırılması ile ilçede 2019 yılında eğitimde büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum.

Siyasette 2018 yılına damgasını vuran şüphesiz AK Parti kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ve ekibi olmuştur. Parti içerisinde yaşanan onca sıkıntıya ve kargaşaya rağmen enerjilerinden hiç ödün vermeden kapı, kapı gezip vatandaşın derdi ile dertlenmeyi başaran Gülsüm Ekin ve ekibi gerçekten tebriki hak ediyor.

HUZURU BOZMAK İSTEYENLERE DİKKAT

Eskilerin dediği gibi, doğduğun yer değil! Doyduğun yerdir memleketin. 100 Yıl sonra bugün ilçemize savaştan kaçıp gelen Suriyeliler biz buranın yerlisiyiz. Bizim atalarımız 100 yıl önce Karamürsel’e gelmiş yerleşmiştir diyecekler. Bu nedenle ilçemizde yaşam kalitesinin artması için huzurlu bir Karamürsel için elini taşın altına sokan her bir birey bu toprakların has be has evladıdır. Etnik kökeni ile değil memlekete kattıkları ile değerlendirerek gerekli saygı ve sevginin gösterilmesi gerekir. Allah (cc) 2019 yılında sağlık, huzur ve umut dolu günler geçirmeniz dileği ile yeni yılınız kutlu olsun…

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI