100 Haberleri

100 Haberleri

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel Erzurumlular Derneği'nde 500 Yıllık Gelenek

Karamürsel Erzurumlular Derneği'nde 500 Yıllık Gelenek: 1001 Hatim Duası Coşkusu!

İçme Suyu Tesisleri 2024'te Tamamlanacak

Kocaeli'nin su ihtiyacını karşılamak üzere yapılan İhsaniye Barajı'ndan Karamürsel ve Gölcük'e içme suyu sağlamak amacıyla bir ishale hattı ihalesi gerçekleştirilecek.

Karamürsel 100. Yıl MTAL Türkiye Finallerine gidecek

Kocaeli’nde Okul Sporları Futbol Turnuvasında, Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci olarak, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Memduh Birinci , emekli çiftçimizin yanındayız

"Emekli Çiftçimizin Yanındayız" Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 bin liralık ikramiyeden faydalanamayan Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı çiftçiler için

Cumhuriyetin 100. Yılı Karamürsel'de coşku ile kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık Binası önünde tebriklerin kabulü ile başladı. Tebriklerin ardından Karamürsel İlçe Stadyumu alanında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

Ereğli'de balıkçılar lüfer sürüsüne denk geldi

Ereğli'den açılan Tufana kayıkları lüfer sürüsüne denk geldi. Yakalanan çok sayıda Lüfer, Ereğli Balık Hali'ni renklendirdi. Lüferlerin tanesi 100 ile 140 TL arasında kapış kapış satıldı.

Karamürsel Birey Koleji'nden muhteşem 100 Yıl balosu

Karamürsel Birey Koleji, Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle muhteşem bir program düzenledi. Karamürsel Altın Kemer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa ilçe protokolünün yanı sıra Birey Koleji öğrencileri, velileri ve öğretmenleri coşkulu bir şekilde katıldı.

Kocaeli genelinde ekmek ve simite ZAM

KOTO, ekmek ve simit fiyatlarının 19 Temmuz 2023 itibariyle artırıldığını duyurdu. Buna göre, 210 gram ekmeğin fiyatı 5 TL'den 7.50 TL'ye, 100 gram simidin fiyatı ise 10 TL'ye yükseldi.

Büyükşehir’den Ereğli Mahallesi’ne yeni yan yol

Büyükşehir’den Ereğli Mahallesi’ne yeni yan yol Büyükşehir, Karamürsel Ereğli Mahallesi Yavuz Sokak’ta D-100 Karayolu’na paralel 1.400 metre uzunluğunda yeni yan yol yapıyor. 

Hırsızlar Karamürsel'de 3.insaata fena patladı

Karamürsel’e dadanan hırsızlar 3.inşaatı soyup patladılar. İlçe genelinde bulunan 3 ayrı inşaattan, piyasa değeri ortalama 100 bin TL olan malzemelerin çalınması ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Karamürsel 100. Yıl MTAL’ye birincilik ödülü Bakan Özer’den

KODELİG Yarışması’nda Karamürsel 100. Yıl MTAL, ‘Lise Çizgi İzleyen Robot Kategorisi’nde64 ekip arasında birinci oldu.

Karamürsel'in evlatları Avrupa da staj görüyor

Karamürsel 100. YIL MTAL öğrencileri Avrupa’da Staj Yapıyor. 

Karamürsel yine ağaç katliamları ile gündemde

Karamürsel yine ağaç ve orman katliamları ile haber programlarında. TV100 ekranlarının başarılı haber spikeri Ela Rümeysa Cebeci kendisine gelen bilgileri gündeme getirerek ilçede yaşanan ağaç katliamlarına tepki gösterdi.

Ekmek zammı onaylandı!

1 Temmuz’da Kocaeli’de ekmek 4 liraya satılacak. Geçtiğimiz sene 2 liradan satılan ekmeğe henüz yıl bitmeden yüzde 100 zam gelmiş oldu Ülke genelinde Un, elektrik, doğalgaz

“Kötü niyet besleyenler Cumhuriyetin değerleri altında ezilirler”

Büyükakın’ın “100 yıllık hesaplaşma” sözlerine tepki gösteren CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, “Dilinin altında başka şeyler saklayanlar, kötü niyet besleyenler Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet’in temel değerleri altında ezilip kalırlar” dedi.

100 avcı bir günde 33 domuz öldürdü

Karamürsel,İznik Boyalıca, Orhangazi, Yalova ’dan toplanarak Bursa'ya gelen yaklaşık 100 avcı bir günde 33 domuzu öldürdü.

Karamürsel kurtuluşunun 100.yılını muhteşem geçirdi

100.Yıl dönümü münasebeti ile tertip edilen bir, birinden güzel etkinlikler ile hem ilçe halkı, hem de ilçeye misafir olarak gelen binlerce vatandaş 2 gün boyunca hiç bir sorun ve aksilik yaşanmadan doyasıya eğlendi.

Karamürsel'de korona virüs yine artmaya başladı!

Kocaeli’de 100 bin nüfusta görülen vaka sayısı düşmeye devam ederken, en az vaka görülen ilçe olan Karamürsel'de ise vaka sayıları arttı.

Kocaeli kırmızı kategoriye YÜKSELDİ!

İllerin 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık koronavirüs vaka sayılarını içeren güncel haritada Kocaeli, 100'ün üstüne çıkarak 'Çok Riskli Riskli' iller arasına girdi. 

Karamürsel köprülü kavşakta son 100 metre

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağında 296 metrelik kapalı kesitin son 100 metresinde tünel hafriyatı kazı çalışmaları yapılıyor.

Yıldırım Sezer, İsmail Yıldırım’a seslendi! Var mısın ?

Sosyal medyada başlatılan kampanyaya Gölcük Belediyesi de 3.100 fidan ile destek verdi.

Okulun büyük kısmı yıkıldı

Karamürsel, Kayacık mahallesi 210.cadde No:4 adresindeki 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Böyle bir arada çok güzelsin Karamürsel

23 Nisan’ın 100. yılı kutlamaları Karamürsel'de büyük bir coşku ve heyecan ile kutlanmaya başlandı.

Kocaeli'de banttan inen 100 araçtan 89'u ihraç edildi

Kocaeli'de kurulu Ford Otosan, Hyundai Assan, Honda Türkiye ve Anadolu Isuzu'nun tesislerinde geçen yıl üretilen 569 bin 567 araçtan 510 bin 250'si yurt dışına satıldı.

Karamürsel 100. Yıl Öğrencileri Ankarayı gezdi

Karamürsel 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri hem Gazi Üniversitesi’ni, hem de Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’ya bağlılıklarını gösterdiler.

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden büyük başarı

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje ekibinin 2019 yılı başvuru döneminde Ulusal Ajansa başvurusunu yaptığı 3 projeden 2 tanesi kabul edildi.