18 Haberleri

18 Haberleri

Siyasete ara verildi! Şehitler için seferber olundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir gün olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü anmak ve şükranlarını sunmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Karamürsel İY, U-18 Ligi Elit A Grubu'nda Şampiyon!

U-18 Ligi Elit A Grubu'nda heyecan dolu maçlar tamamlandı ve son hafta karşılaşmalarının ardından Karamürsel İY şampiyonluğunu ilan etti.

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Lise eğitiminde başarının adresi yine değişmedi

Açıklanan YKS sonuçlarının ardından Karamürsel Birey Koleji müdiresi Muhsine Sarıca Hışır, alınan başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek; "Bilindiği gibi ÖSYM 17-18 Haziran tarihinde yapılan YKS sonuçlarını 20 Temmuz günü açıklamıştı. açıklanan sonuçlara göre 2022-2023 yılında Eğitim Kurumlarımız, yine oldukça büyük başarı elde etmişlerdir.

Yasin Tunç elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Mustafa Tunç'un biricik evladı, İlker Yasin Tunç (18) geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti.

Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaz üzereyken kurtarıldı

Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri tarafından 2 haftada, Karamürsel plajlarında 18 kişi boğulmaktan kurtarıldı.

18 bin 396 öğrenci başvuru yaptı! Büyük başarı Karamürsel'in oldu

18 bin 396 öğrenci başvuru yaptığı yarışmada "Karamürsel Amiral İlk Okulu öğrencisi İsmail İvgin tüm rakiplerini geride bırakarak ikinci oldu.

Güreşler başlıyor. Büyük ödül 180 Bin Tl

180 bin TL değerindeki kemer sahibini bulacak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’ne binlerce güreş severin ilgi göstermesi bekleniyor.    

Kocaeli CHP 4 vekil çıkardı!

Hepsi yeni isim 2018 genel seçiminde Kocaeli’de 243 bin 606 oy alan CHP, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde oy sayısını 333 bin 159’a yükseltti. Bu artış ile CHP Kocaeli örgütleri meclise 4 milletvekili gönderdi.  

Her yerde aranıyor!

Gölcüklü Milhan 8 gündür kayıp! Gölcük İlçesi şehitlik mevkii Esentepe bölgesinde oturan 18 yaşındaki Milhan Hacıfettahoğlu’dan 8 gündür haber alınamıyor.

Deprem fırtınası! AFAD'dan açıklama! Ölü ve yaralı sayısı açıklandı

10 kentte 1710 binanın yıkıldığı depremde saat 10.00 itibariyle toplam 284 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 bin 323 kişinin yaralandığı açıklandı. Kahramanmaraş’ta 70, Adıyaman’da 13, Diyarbakır’da 14, Şanlıurfa’da 18, Osmaniye’de 20 ve Hatay’da 4 kişi hayatını kaybetti.

Karamürsel Gençlik son periyotta işi bitirdi

Karamürsel Gençlikspor, sahasında konuk ettiği Ankara Rino Seramik Porselen karşısında ilk periyotu 18-15, ilk yarıyı da 32-27 geride tamamladı.

Ali Konuş için mevlid-i şerif ve ikram programına tüm halkımız davetli

Karamürsel`de faaliyet gösteren Konuş Elektrik`in kurucusu Elektrikçi Hacı Ali Konuş`un vefatının  18. yıl dönümüne rastlayan (17 Ocak 2023 Salı) Karamürsel Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip merhuma ve ebediyete göçen tüm aile

Turgut Taşçı'nın yiğitleri destan yazıyor

Karamürsel Gençlik U18 fırtına gibi U18 Erkekler Basketbol Ligi’nde Karamürsel Gençlik fırtınası esiyor.

DEVA İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe tüm halkımız davetli

İlk mitingini Gaziantep te yapan DEVA Partisi 2.mitingini 02 Temmuz Cumartesi günü Kocaeli Gebze de Mevlana Kapalı Pazar alanında saat 18.00 de gerçekleştirecek.

Karamürsel'de korkunç kaza!

Karamürsel'de korkunç kaza. iki yaşındaki bebek evin mutfak penceresinden iki kat aşağıya beton zemine düştü. Olay 4 Temmuz mahallesi 2118 Sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İki yaşındaki Mahmut A.

MHRS'den randevu alacaklar dikkat! Doktorlar 6 gün iş bırakıyor

Kamu sağlık sendikası Hekimsen, doktorların mayıs ayında 6 gün iş bırakacaklarını duyurdu. Sosyal medyada yapılan açıklamada 5,6,17,18,26 ve 27 Mayıs tarihlerinde hekimlerin iş bırakacağı belirtilirken "Tükenen sabrımızla, mesleğimizin itibarı için söz değil icraat bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Karamürselli genç kız babası için adalet arıyor

Karamürsel'de 9 yıl önce kaybolan arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın 12 yıldan 18 yıla kadar hapsi istendi. İstenilen cezayı yetersiz bulan maktulün kızı, "9 yıl önce kayıp ilanıyla babamı aramıştık fakat babam kayıp değilmiş Halil Ö. isimli şahıs tarafından canice öldürülmüş.

Karamürsel'in gururu Arda, Fenerbahçe’de ilk 18’de

Karamürsel'in gururu Ruhani Arda Aksoy, Fenerbahçe’de ilk 18’e girdi.

Dikkat o suça ortak olabilirsiniz!

Yargıtay 18. Ceza Dairesi’nden sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili önemli bir karar çıktı. Karara göre sosyal medyadaki hakaret konulu içerikleri paylaşan kullanıcı da hakaret suçu işlemiş sayıldı.

Son dakika: Sıcaklık tam 44 derece olacak! Gece yüzde 90'ı aşacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yayınlanan verilere göre; Kocaeli Genelin de 15.00-18.00 saatleri arasında hissedilen hava sıcaklığı 44 derece olacak.

17 Günlük kapanma Karamürsel'de bir işe yaramadı!

17 günlük tam kapanma dönemi, Pazartesi sabahı saat 05.00'te sona erecek. Sokağa çıkma yasağının ne zaman bittiğine ve 17-18-19 Mayıs tarihlerinde kısıtlama uygulanıp

Karamürsel'de üç gün üst, üste pazar kurulacak

Erdoğan'ın açıklamasına göre 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde 18 günlük tam kapanmaya geçiliyor.

Kocaeli geneli Dikkat! İşte yasakların detayları 1

18 Kasım 2020, Çarşamba - 20:22 Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, alınan yeni kararları açıkladı. Kurulun aldığı karara göre,

Son dakika tarihi ceza onaylandı

Yeni alkol düzenlemesi Meclis'te Alkollü içecekleri 18 yaşından küçüklere satanlara verilen cezalar artırıldı.

Afrika'da artık Karamürsel'in su kuyusu var

Karamürsel El Ele Derneği tarafından başlatılan kampanya kapsamında Afrika’da yaptırılan su kuyusu, 18 ayın sonunda dualarla hizmete açıldı.

Sokağa çıkma kısıtlaması 18 yaşa düştü

20 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının 18 yaşa düşürüldüğünü açıkladı.

Sağlık bakanı uyardı!

Türkiye'de koronavirüs salgınında son durum Türkiye'de koronavirüs salgınında iyileşenlerin sayısı 1825 oldu. Virüs 44 can daha aldı.

İLÇENİN YILLARDIR YOLU YOK, AMA BUZ PATENİ YAPILACAK!

Karamürsel girişinden başlayan ve çıkışına kadar devam eden D-130 Karayolu üzerinde 23 Mayıs 2018 Tarihinde yapımı başlayan kent meydanı ve battı- çıktı projesi yıllardır yapılamazken, binlerce insan bu rezillik nedeni ile sefil oluyorken, İsmail Yıldırım müjdeyi verdi!

Kocaeli’nin en kalabalık mahalleleri belli oldu

TÜİK'in verilerine göre 2018 yılında Kocaeli'nin nüfus bakımından en kalabalık mahallesi 39 bin 380 nüfusu ile Darıca Kazım Karabekir Mahallesi oldu