2020 Haberleri

2020 Haberleri

Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

İlk tartışmaların 2020 yılında başladığı Ruzen Elektrik Üretim ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacak olan Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

İki kez iptal edilmişti. Karamürsel'in Rüzgar Türbinleri onay aldı

2020'den bu yana tartışılıyordu. İki kez iptal edildi, projesi ise üç kez düzeltildi. Karamürsel'in Rüzgar Türbinlerin için ÇED olumlu kararı çıktı    

Burak Şahin İren'in davası bu gün görüldü!

23 Ekim 2020 tarihinde 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Burak Şahin İren’in öldürülmesinin sanığı

Kocaeli geneli Dikkat! İşte yasakların detayları 1

18 Kasım 2020, Çarşamba - 20:22 Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, alınan yeni kararları açıkladı. Kurulun aldığı karara göre,

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI 

Karamürsel Belediyesi 2020 Ekim Ayı Meclis toplantısı Pandemi’den Belediye Nikah salonunda bu gün gerçekleştirildi.

Son dakika! EBA çöktü ‘Çok kalabalık’ uyarısı

2020-2021 eğitim öğretim dönemi kaosla başladı... Milyonlarca öğrencinin girmek istediği Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi çöktü.

Deniz sezonu resmen kapandı!

KOSKEM sezonu kayıpsız kapattı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri, yaptıkları özverili çalışma neticesinde 2020 yaz sezonunu kayıpsız kapattı.

Karamürsel 8 saat elektrik kesintisi

Karamürsel Elektrik Arızası Sedaş resmi sitesi üzerinden 29 Ağustos 2020 Cumartesi gününe ait Kocaeli elektrik kesintisi arıza ve planlı çalışma programını kamuoyu ile paylaştı.

Okullar ne zaman ve nasıl açılacak? Bakan Selçuk açıkladı!

Okulların açılması için geri sayım başladı. Milyonlarca veli ve öğrenci okulların ne şekilde açılacağı ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

Kayacık mahallesinde arsası olanlar

Karamürsel Belediye Encümeninin 24.03.2020 tarih ve 21 sayılı kararı askıya çıkarılması

Sedaş Uyardı, Karamürsel'de Elektrik Kesilecek Mahalleler

Karamürsel’de 19-07-2020  tarihi Pazar günü saat: 09.00  ile 17.00 saatleri arasında bir çok sokak ve mahallede 8 saat elektrik kesintisi uygulanacak.

Ayasofya'nın ibadete açılması için 86 yıllık hasret sona erdi

Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz.

Cumartesi günü elektrik kesintisi uygulanacak mahalleler

09 Mayıs-2020(Cumartesi) Karamürsel Elektrik Arızası Karamürsel'in bazı bölgelerinde elektrikleri kesilen vatandaşların "Elektrikler ne zaman gelecek?" sorularına Sedaş'tan yanıt geldi.

Emekliye ve memura çifte zam geldi! 2020 maaşları ne kadar oldu?

Aralık enflasyonunun açıklanmasıyla birlikte SSK ve Bağ- Kur emeklileri yüzde 6.50 zam alırken, memur ve memur emeklileri de yüzde 4 toplu sözleşme zamlarına ilaveten yüzde 1.50 enflasyon farkı alacak.

KARAMÜRSEL EMNİYET TAM KADRO YILBAŞINA HAZIR

Karamürsel ilçe Emniyet Müdürlüğü, Karamürsel halkının yılbaşı kutlamalarını güven dolu ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla

Okullarda ilk ara tatil dönemi başladı!

Türkiye'de ilk kez uygulanan ara tatil bugün başlarken, öğrenciler tatil sevinciyle evlerine koşarak gitti.

Pavel Nedved'ten tokat gibi Merih Demiral yanıtı

Juventus Kulübü Başkan Yardımcısı Pavel Nedved, milli oyuncumuz Merih Demiral'ın Türkiye'nin EURO 2020 elemelerinde Arnavutluk ve Fransa'yla oynadığı maçlarda asker selamı vermesi hakkında açıklamalarda bulundu. Nedved, kulüp için herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Karneler değişiyor mu? iddiasına Bakanlık'tan açıklama

SON DAKİKA HABERİ: Bakanlık'tan yapılan açıklamada éMedyaya yansıyan “Öğrenci karneleri değişiyor” başlıklı haberde yer alan çalışma, henüz inceleme ve değerlendirme aşamasındadır.

İlk ara tatil ne zaman? (MEB 2019-2020 takvimi)

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında öğrenciler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un duyurduğu bilgiye göre senede 4 defa tatil yapacak. Peki 15 tatil ne zaman

İlk ders zilini Karamürsel'de Vali vekili Suat Yıldız çaldı

2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı Açılış Töreni Karamürsel’in Yalakdere Köyü’nde gerçekleştirildi. Vali Hüseyin Aksoy’un katılmadığı tören sonrası, Vali vekili Suat Yıldız ve protokol üyeleri ilk ders zilini birlikte çaldı

Kocaeli'de derslik başına kaç öğrenci düşüyor?

2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk ders zili 9 Eylül Pazartesi günü Karamürsel Yalakdere İlkokulu'nda saat 11.00'de kent protokolü ve öğrenciler tarafından çalınacak.

Kocaeli'nde ilk okul zili Karamürsel’den çalacak!

2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Kocaeli’de ilk zil, Karamürsel Yalakdere İlk ve Orta Okulu’nda çalacak.

15 Tatil nezaman hangi gün ? Tarih

Peki bu sene sömestr tatili ne zaman başlayacak? Aileler ve velilerin günler öncesinde plan yapması sebebiyle 15 tatilin hangi tarihte başlayacağı merak konusu oldu.

Milli Piyango 2019 yılbaşı çekilişi bugün saat kaçta başlayacak?

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi bu akşam yapılacak, büyük ikramiye sahibini bulacak. Peki çekiliş saat kaçta başlayacak, hangi kanalda canlı yayınlanacak?