24 Haziran Haberleri

24 Haziran Haberleri

Ayasofya'nın ibadete açılması için 86 yıllık hasret sona erdi

Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz.

Kocaeli MHP'den 29 kişi başvuruda bulundu

30 Mart 2019’da yapılacak seçimler öncesinde MHP’de belediye başkanlığı için aday adaylık başvuru süreci başlamıştı. Bu doğrultuda 24 Haziran’da milletvekili adayı olan isimler başvurularda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bombalı saldırı yapacaklardı!

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatan saat '15.07'de suikast planlandığını iddia etti. Ramoğlu, suikast planını 12 ülkenin yaptığını ileri sürdü.

Karamürsel'de trafik kazasında bir aile yok oldu!

Karamürsel'de 24 Haziranda meydana gelen trafik kazasında bir aile yok oldu.

AKP, Kocaeli'de en az kaybı Karamürsel'de verdi! Peki diğer ilçeler?

AKP Kocaeli’de başarılı oldu mu? 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde alınan oy oranları, 24 Haziran’da ne kadar düştü? Hangi ilçede ne kadar düşüş yaşandı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde.

Kocaeli'nin ilçe ilçe seçim sonuçları

Kocaeli'de 24 Haziran Genel Seçimlerinde sandıklardan çıkan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim sonuçları haberimizden ulaşabilirsiniz.

Karamürsel'de sandıkların hepsi açıldı, tüm sonuçlar

Karamürsel'de 24 Haziran seçim sonuçlarının çoğunluğu belirlendi. 42745 seçmenin bulunduğu Karamürsel'de sonuçlar.

Parçalanan pankartı iğne iplikle dikti

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri kapsamında kentin birçok noktasına afiş ve pankart astı. Saldırıya uğrayan bu afiş ve pankartları dikmeye çalışan bir kadın dikkat çekti.

AYM'den kritik karar çıktı! Seçim iptal edildi mi?

ANAYASA Mahkemesi, CHP'nin ittifak yasasındaki seçim güvenliğine ilişkin maddelerle ilgili iptal talebini oy çokluğuyla reddetti.

Kocaeli'de 3 vekil adayı değişti!

24 Haziran Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin kesin aday listesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kocaeli’nin tüm milletvekili adayları

Kocaeli genelinde 24 Haziran’da seçime girecek olan siyasi partilerin adayları belli oldu.

CHP milletvekili aday listesi kimler var?

CHP milletvekili aday listesi açıklandı. CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde 600 kişilik milletvekili aday listesi belli oldu.CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığı'nda toplanan MYK ve PM toplantısının ardından CHP’nin milletvekili adayları belli oldu.

İşte Kocaeli MHP Milletvekili Adayları açıklandı

24 Haziran'da yapılacak seçimler için MHP milletvekili aday listesi duyuruldu. MHP Genel Başkan Bahçeli Osmaniye'den 1. sırada aday oldu. İl il MHP 27. dönem milletvekili aday listesi

SP’li Bıyıklı'dan Karamürsel ziyareti

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala saha çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi’nin milletvekili aday adaylayı İbrahim Bıyıklı'dan Karamürsel ziyareti.

Eski kimlikler ile oy kullanılabilecek mi?

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, 24 Haziran seçimlerinde 10 yıldan eski nüfus cüzdanlarıyla oy kullanılamayacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

MHP Karamürsel'den sürpriz aday

24 Haziran erken seçim maratonunda Milliyetçi Harekat Partisi Karamürsel'den sürpriz bir isim Milletvekilliği başvurusunu yaptı.

Karamürselli Yahya Coşkun aday oluyor

7 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti Milletvekili adayı olan Yahya Coşkun 24 Haziran Genel Seçimleri öncesi tekrar aday adaylığını açıklayacağı öğrenildi

Saadet Partisi seçim hazırlıkları için Bismillah dedi

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı 24 Haziran'da yapılacak seçimler için hiç ara vermeden seçim çalışmaları için Bismillah dedi.

Serpil Yılmaz 24 Haziran'a hazırız dedi

Kocaeli'nde büyük bir kesim tarafından büyük takdir toplayan Kocaeli Ak Parti Kadın kolları Başkanı Serpil Önder Yılmaz biz hazırız dedi.

2017 Ramazan İmsakiyesi

Türkiye’de Ramazan ayı 2017 yılında 27 Mayıs - 24 Haziran tarihleri arasına denk geliyor.