4 Temmuz Mahallesi Haberleri

4 Temmuz Mahallesi Haberleri

Ramazan'ın ilk gününde kan gövdeyi götürdü

Sabahın erken saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir taksi durağının önüne araçlarını bırakan kişiler, taksi şoförü Şükrü Ç. tarafından uyarıldığı iddia edildi. 

Osman Kıvanç, adaylığını açıkladı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi muhtarlığı için bir başarılı isim daha adaylığını açıkladı.

Karamürsel Halkı SEDAŞ'a İsyan Etti

Elektrik Kesintisi Yine Mağduriyet Yarattı: Karamürsel Halkı SEDAŞ'a İsyan Etti

Namazdan çıktı Köpek Saldırısına Uğradı: Kolu Kırıldı

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam namazını kıldıktan sonra evine dönmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Gülen, Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde saldırgan bir köpek grubunun hedefi oldu. Köpeklerden kaçarken dengesini kaybeden Gülen, yere düşerek kolunu kırdı.

Tarihi Amiral Karamürsel İlkokulu Yıkıldı

1923 yılında 4 Temmuz Mahallesi, Beyti Karaca Sokak No:7 adresinde açılan Amiral Karamürsel İlkokulu, 31 Ocak 2024 tarihinde başlayan yıkım ile birlikte tarihini kaybetmiş oldu.

Dikkat! Yol çökmeye başladı!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'ndeki Çam Sokak'ta meydana gelen toprak kayması, yolun güvenliğini ciddi şekilde tehdit ediyor.

Karamürsel'de ağaçlar devrildi yollar kapandı

Bölge genelinde yağan yoğun yağmur nedeni ile Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi 117. Cadde üzerinde heyelan meydana geldi. Mahallede heyelan ile birlikte ağaçların ve büyük kayaların yolları kapattığı dile getirildi.

Karamürsel merkez ışıklarda korkutan motosiklet kazası

Karamürsel Merkez ışıklarda meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ölümden döndü. Olay öğle saatlerinde 4 Temmuz Mahallesi  Amiral Caddesi üzerinde seyir halinde olan Y.K. idaresindeki 20 ACY 333 plakalı motosiklet ile B.B. idaresindeki 16 RV 481 plakalı otomobil çarpıştı.

Karamürsel merkezde yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bir eve yapılan baskıda yüklü miktarda kapasite ve üç kişi ele geçirildi. Kocaeli Narkotik şubesinin özel ekibi ve

Karamürsel'de küçük çocuk arabaya çarptı!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi efe dayı sokakta meydana gelen trafik kazasında 10 yaşındaki Y.K (10) isimli küçük çocuk bisikleti ile arabaya çarptı.

Başından vurularak öldürüldü

Karamürsel'de korkunç olay taksinin içinde başına ateş edilerek vuruldu. Olay 4 Temmuz mahallesinde meydana geldi.

Karamürsel'de korkutan orman yangını

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların evlerine yakın bir konumda çıkan yangın panik yaratırken

Öğretmen evi önünde korkutan motosiklet kazası

Olay sabah erken saatlerde, Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi Gazanfer Bilge Caddesi, Öğretmen Evi öünde meydana geldi.

Polis havaya ateş açıp göz altına aldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kızılay Aşevi önünde meydana gelen olaylarda iddiaya göre Urfalı olduğu öğrenilen bir çocuğun evinin içine kadar girilerek dövülmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

D 130 Karayolunda yaşanan patlama panik yarattı

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde yaşanan patlama çevrede panik yarattı. Olay, Karamürsel 4 Temmuz mahallesi D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel'den İzmit istikametine giden bir hafriyat kamyonu

Belediyenin ihmali yüzünden ayağı kırıldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Feneryolu caddesi pehlivan sofrası yanında faaliyet gösteren plajda yaşanan olayda 15 yaşındaki Hasan Çoban yaralandı.

Apartmanın önüne çanta içinde bırakılan bebek ailesini arıyor!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Yavuz apartmanı önüne çanta içinde bırakılan bebek ailesini arıyor. 27 yıl önce apartmana bırakılmış! Bahtiyar annesini arıyor 27 yıl önce Karamürsel’de bulunan Yavuz Apartmanı’na bırakılan Bahtiyar Kadayıf, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hiç görmediği biyolojik annesini arıyor.

Muhtar Osman Günaydın'ın acı kaybı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Muhtarı Osman Günaydın'ın eşi Hülya Günaydın vefat etti. Hülya Günaydın' ın cenazesi bugün Karamürsel Merkez Camiinde kılınan Cuma namazının ardından yeni mezarlıkta toprağa verildi.

Korkunç cinayet! Öz kardeşini uyurken öldü!

Karamürsel'de korkunç cinayet. Öz kardeşini elindeki bıçakla uyurken öldüren kardeş polise teslim oldu. Olay Karamürsel 4 Temmuz mahallesinde bir aile apartmanında sabah saatlerinde gerçekleşti.

Sosyal medyada tehdit mesajları havada uçuşuyor

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral caddesi beton yol mevkiinde bir lokalin önünde geçtiğimiz gün yaşanan üzücü olayda üzerlerine kesici ve delici aletler alarak gelen bir grup

Bıçak ve sopalarla saldırıp 4 kişiyi yaraladılar

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral caddesi beton yol mevkiinde bir lokalin önünde sohbet eden kişilere yaklaşık 20 kişilik bir gurup yanlarında getirdikleri bıçak ve sopalar ile bir anda saldırdılar. Eşinin yanında bıçaklandı.

Uyarılar sonrası gelen fırtına etkili oldu

Dün akşam saatlerinden itibaren bölgemiz genelinde yapılan şiddetli rüzgar etkili oldu. 4 Temmuz Mahallesi plaj yolunda Karamürsel Denizcilik Fakültesi

Yoldan karşıya geçerken feci şekilde hayatını kaybetti

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D 130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi tir altında feci şekilde ezilerek hayatını kaybetti.

Karamürsel'de korkunç kaza tırın altında parçalandı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D 130 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi tir altında feci şekilde

Karamürsel'de kan donduran olay!

Karamürsel'de kan donduran olay. 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy bulvarı No:57 adresinde çıkan yangın mahallede büyük panik yarattı. Yangında evde hasta yatalak olan bir kişinin hayatını kaybettiği iddia edildi. Ayrıntılar geliyor....

Çatı katında çıkan yangın panik yarattı!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi üzerinde bulunan Gül Apartmanının çatı katında çıkan yangın mahallede panik yarattı.

Karamürsel Handa Aksu Fotoğrafçılık açıldı

Hande Aksu’nun sahibi olduğu Hande Aksu Fotoğrafçılık, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı adresinde hizmete girdi.    

Karamürsel'de korkutan apartman yangını

Karamürsel 4 Temmuz mahallesinde 5 katlı bir apartmanda çıkan yangın nedeni ile mahallede panik yaşandı.

Karamürsel'de korkunç kaza!

Karamürsel'de korkunç kaza. iki yaşındaki bebek evin mutfak penceresinden iki kat aşağıya beton zemine düştü. Olay 4 Temmuz mahallesi 2118 Sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İki yaşındaki Mahmut A.

Karamürsel'de satırlı dehşet

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi merkez ışıklarda iki grup birbirine satırlarla saldırdı. O esnada ise gitmek için durakta bekleyen işçiler bir anda tersane işçilerini taşıyan servis araçlarının durduğunu söylediler.